Жененият мъж, защо ми е изобщо

• 11 199
  • 309
  •   1
Отговори
# 165
  • BG

Скрит текст:
А да вметна и друго, влюбването не е привилегия на младостта и неопитността. Понякога се случва, без значение от причините.
Яна, вярно е това, но пък от друга страна самоконтролът и обмислянето на последиците са привилегия на зрелостта. Влюбването като ученичка не извинява последвалите действия с висок разрушителен потенциал.

Имаш ли точна програма как да приключиш?
Или все още си на етапа на добрите намерения?[/spoiler]

Имам, но това ще споделя като го направя, празни приказки са излишни.

Прехвърлила съм изпълнението на договора с фирмата им на колежката.

Това е добро и реалистично начало.
Поздравления, че си започнала. Важно е и да продължиш.

Скрит текст:
Само да споделя не търся съчувствие или съжаление, търся различни мнения, гледни точки. Благодаря за което. Аз си давам ясна сметка за много от нещата, за които ме упреквате. Не съм нито първа младост, нито това е първия мъж в живота ми. Наясно съм, че сама съм си виновна.

А да вметна и друго, влюбването не е привилегия на младостта и неопитността. Понякога се случва, без значение от причините.

Много ясно, че е така. Но, както и сама знаеш, зрелият човек може да направлява поведението си. А с него и чувствата могат да влязат в контролирани граници постепенно.
Хубаво, като по учебник. ОООбаче, има хора/и мъже, и жени,/на които като им залепи релето и край. Нищо не може да ги спре.Тичкат си по миризмата и нищо не виждат около себе си.

# 166
Именно, Тони, има такива хора, затова подчертах, че горното важи за зрели личности.
Пак не е до възраст, а до зрялост.
Зрелият човек се управлява сам.

# 167
  • BG
Именно, Тони, има такива хора, затова подчертах, че горното важи за зрели личности.
А, въобще не ти опонирам. И съм съгласен, че възрастта въобще не е определяща. Имах предвид, че и зрелостта понякога не е. Биология, сигурно.
Имах един приятел - за него се сетих. Хубаво семейство, две деца, нормални отношения - хората са интелигентни. И изведнъж - бам. любовница. Говорил съм си с него доста. Няма обяснение, защо го прави, поне смислено. Казваше - не мога да спя бе, не мога да работя - само тя ми е в главата. Луда работа.

# 168
Виж сега, някои хора, като ги напъне биологията, се изхождат там, където са.
Други стискат и търсят тоалетна.
Зависи дали от малък си научен да си контролираш биологията.
Вярно, че либидото се събужда по-късно, ама и то подлежи на регулация, ако човек положи усилие.

# 169
А, въобще не ти опонирам. И съм съгласен, че възрастта въобще не е определяща. Имах предвид, че и зрелостта понякога не е. Биология, сигурно.
Имах един приятел - за него се сетих. Хубаво семейство, две деца, нормални отношения - хората са интелигентни. И изведнъж - бам. любовница. Говорил съм си с него доста. Няма обяснение, защо го прави, поне смислено. Казваше - не мога да спя бе, не мога да работя - само тя ми е в главата. Луда работа.

Знам, знам, хортуваме си ние.

Твоят човек причина има със сигурност. Но или сам не ще да я види, или не ще да я сподели. Де да им знаеш у тях отношения как са реално. Нещо може и да не му стига.
А може и да си е такъв, инертен. Като му се припуши - запалва. Като му се дояде - купува бургер или каквото друго има в близост. И т.н.

Виж сега, някои хора, като ги напъне биологията, се изхождат там, където са.
Други стискат и търсят тоалетна.
Зависи дали от малък си научен да си контролираш биологията.
Вярно, че либидото се събужда по-късно, ама и то подлежи на регулация, ако човек положи усилие.

И аз споделям това мнение.
А за да не положи усилия пак има причина.
Или не са го научили мама и тати да стиска. Или е счел, че просто не си струва да се съобразява в конкретния случай. Пак поради някаква причина.

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 14:23 от Judy

# 170
Аз обаче искам друго, с друг мъж. Никога не съм се залъгвала, че той ще изостави жена си,..
Верно, за какво ти е? Мислиш, че няма да имаш същата интимност с друг ли? Значи, той си има една жена за пред хората и една, която само да му чеше.. егото. В крайна сметка какво прави за теб, освен да те "привлича като магнит"? Пожелавам ти да си номер едно на сто процента за някого, а не само откраднати мигове с егоист.

# 171
Много се посмях с темата. Нали знаете, че като натиснете хикса на екранния прозорец с БГ Мама, пак ще сте в реалността, която е съвсем различна?

# 172
Ей, разчекнахте я жената. Казала ви е ясно - обича го и затова е с него! Вие като не сте били влюбени от тинейджърските си години, ако въобще сте били влюбени някога, защо давате съвети? Гледайте си там спонсорите/провайдърите и се чувствайте щастливи по своему. Жената е щастлива с любовта си, ситуацията й е малко трудна, но нещата ще се наредят.
Яна, изживей си чувствата с този мъж. Така или иначе вече си почнала, връщане назад няма. Хубавото е, че нямаш някакви напразни очаквания, а и човека не ти ги е давал. Имай предвид, че емоциите са винаги временни, сами ще отшумят с времето и раздялата ще дойде по естествен начин. Но ако слушаш тези фригидните разбирачки тук да го оставиш още сега - сама се обричаш на дълго затваряне, страдание по неизжвяната любов и дълбока депресия. Не си го причинявай, ще трептиш всеки път, когато очакваш да го видиш в службата, ще си мислиш само за него преди да заспиш и ще си търсиш различни поводи да се срещнете "случайно".
За мъжа ти запълваш нещо, което жена му не му дава. Твърде възможно това да е разнообразието в секса. Ти за него си като домашен любимец - харесва му да е с теб, чувства се добре, но не би изоставил семейството си. Затова, радвай се на връзката си и бъди готова да продължиш живота си без него, когато емоциите от твоя страна започнат да отминават. Пак ще ти е трудно, защото той  няма да те остави лесно (никой не се разделя току-така с домашния си любимец, който обича), но ти вече ще си подготвена психически.

# 173
Проблемът, Ив, е че НЕ Е щастлива. Сама си го е написала.
Ако беше - щяхме просто да й пожелаем да продължи да бъде и от темата нямаше да има много смисъл.

# 174
Ти за него си като домашен любимец - харесва му да е с теб, чувства се добре, но не би изоставил семейството си.
Тъй, тъй, радвай се, Яна, че си домашният любимец на твоичкия!
Все пак не всекиму се пада такава шестица от тотото.

# 175

Ситуацията е следната: от година излизам със женен мъж. Естествено съм влюбена в него. ...
Срещаме се ежедневно почти (имаме общи работни проекти), пешем си, говорим по телефона, срещаме се...

Той ми действа като магнит, пробвах веднъж да прекратя отношенията ни, но той беше толкова упорит. Ще кажете какво пък толкова, казваш край и готово. Но ми е много трудно...
В кратките срещи с него се чувствам добре, но после ми е пусто.

Джуди, нито е писала, нито изглежда да е нещастна. Точно обратното. Разумно осъзнава, че това което прави не е добре нито за нея, нито за неговото семейство (не казвам за него). Чувствата не са подвластни на разума и не могат просто ей така да се управляват, както компетентно й препоръчват големите моралистки тук.
Ако после го има писано някъде, то е защото я разнищиха жената и й вмениха чувство за вина заради любовта й.

# 176
Да, любимец 13 и то без да се грижиш за него, направо 6-ца от тотото хаха. Кеф ти при съпругата да ти гледа и храни и възпитава децата и да върти къщата, кеф ти при влюбеното котенце. Идилия.
Иван романтика и на него му се прииска чак.

# 177
Иво съм, кръстен на дядо ми Иван. Очаквам днес да ми честитите имения ден!

# 178
Честит да си!

# 179
Честит имен ден! Да сте жив и здрав. Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт