Жененият мъж, защо ми е изобщо

• 11 183
  • 309
  •   2
Отговори
# 240
Няма "не мога", има "не искам".

На този етап авторката не иска да прекрати взаимоотношенията. Може би не е станало нетърпимо за нея.

# 241
Заплаха за мъжа ти, хаха.
Ах, това собственическо мислене! Каза ви някой някъде, че си надценявате интелекта, ама сега друго е по-важно. Да, авторката не иска да я прекрати тази връзка, колкото и да ѝ обясняваме ние кое как.

# 242
И все пак не е зле да се напомни, че авторката прави нещо нередно.

Мен ме изумяват вълните съчувствие към човек, който очевидно прави грешни неща.

# 243
Ама какво пък, всяко зло за добро. Дано жената (официалната) се отърве от този помияр. Нещастието може да й отвори вратата за по-пълноценна връзка, без предателства Simple Smile
А мъжът да падне от 2 стола на земята.

# 244
Аз никъде не усещам съчувствие към нея, ти обаче продължаваш да го споменаваш това съчувствие. Темите обикновено се поляризират, или така иглеждат, след като се изкажат съдниците Wink

# 245
Заплаха за мъжа ти, хаха.

Поне той твърди, че се чувства застрашен от идеята да го зарежа.
Явно му харесва да ми е собственост.
Сигурно е от Стокхолмския синдром.

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 09:41 от Анонимен

# 246
Чудесно. Нямаш причина да пренасяш към други хора и ситуации, щом и двете страни са доволни. Обаче пък не спираш да го правиш.
Simple Smile

# 247
Как да нямам причина?
Полезният разговор със специалисти по психично здраве, участващи в темите, не е ли причина?

# 248
но пък дали и с какво всяка една е заплаха за теб, ако си спокойна и уверена в себе си.

Никоя с нищо не е заплаха за мен.
Заплаха са за мъжа ми, който при проява на глупост ще изтърве добра партия като мен Mr. Green
Но пък това е шанс някой друг да ми се радва - в живота нищо не остава празно.
А баш!    Smiley
Все по-често благодаря на родителите си, или на Съдбата, или на който там е помогнал да съм егоистка....Толкова дертове, нерви, грижи и тормоз съм си спестила.
Как пък няма да страдам и да "роня сълзи" за някакъв сульо, дето ме ползва само като надуваема кукла?Че този дори не си прави труда да й замазва очите с "...ама тя жена ми е звяр/не се чукаме/мразя я/ама заради децата, нали....".Не, той директно е поставил "връзката" единствено на сексуална основа.
Само се чудя, ако авторката не може да е само на "чук и беж", що се хваща с женени...

# 249
Авторке, след като прехвърли проекта на колежка и той разбра, какво стана?🙄🙄🙄

# 250
И на мен ми се струва, че се преекспонират крайно нещата.
Тя е влязла съвсем доброволно в такива отношения.
Никой не я използва за чук и бег. Може да има и интелигентни, цивилизовани отношения при любовници.
Което не прави него по-малко подлец спрямо другия човек, а нея по-малко нещастна от усещането за празнота и безсмисленост на отношенията.
Както се разбра, на този човек му е все едно, той е влязъл в това отношение с ясни цели, които са ѝ били известни на Яна и тя ги е приела. Но е нормално с времето да се променя и динамиката на отношенията, разкриват ти се нюанси, усещания, както за самия теб, така и за другия.

За мен топката е изцяло в нея. Вътрешно приемане на решение и действието само ще дойде. Тя казва, че има план, но всъщност това е само външно, вижда се, че не е готова, няма волята да сложи край. Като пребори себе си ще дойде като естествено продължение и краят на тези взаимоотношения. 

# 251
И на мен ми се струва, че се преекспонират крайно нещата.
Тя е влязла съвсем доброволно в такива отношения.
Никой не я използва за чук и бег.
Скрит текст:
Може да има и интелигентни, цивилизовани отношения при любовници.
Което не прави него по-малко подлец спрямо другия човек, а нея по-малко нещастна от усещането за празнота и безсмисленост на отношенията.
Както се разбра, на този човек му е все едно, той е влязъл в това отношение с ясни цели, които са ѝ били известни на Яна и тя ги е приела. Но е нормално с времето да се променя и динамиката на отношенията, разкриват ти се нюанси, усещания, както за самия теб, така и за другия.

За мен топката е изцяло в нея. Вътрешно приемане на решение и действието само ще дойде. Тя казва, че има план, но всъщност това е само външно, вижда се, че не е готова, няма волята да сложи край. Като пребори себе си ще дойде като естествено продължение и краят на тези взаимоотношения. 
Ами, той точно затова я използва.Това, че е с нейно съгласие, не променя факта.
Той не говори за жена си-явно има елементарно уважение, не говори за семейството си-не смята да го напуска, за него семейство и любовница са на различни "плоскости", не й обещава нищо-поведение точно "...само се чукаме и кой откъде е".
Това си е точно връзка "чук и беж".За него.
А тя какво вижда, какво си мисли, какво си представя, какво си фантазира, си е неин проблем.

# 252
Като пребори себе си ще дойде като естествено продължение и краят на тези взаимоотношения. 
Или това, или естествено ще дойде развръзката с разкриването на тайните им забавления и целия съпътстващ цирк. Въпрос на време, даже вероятно кратко време. Вече е минала санитарната 1 година.
Или пък Яна ще загуби и малкото си самоконтрол и ще започне откровено да се излага с преследване и самоунижения.
Всички вероятности са достатъчно зле, за да положи разумният човек усилия да спре с тази болна история.

Всяка история, в която единият влага чувства, а другият - не, е болна.

# 253
Авторке, след като прехвърли проекта на колежка и той разбра, какво стана?🙄🙄🙄

Все още не го е разбрал, тя не му е звъннала.

Като пребори себе си ще дойде като естествено продължение и краят на тези взаимоотношения. 

Или пък Яна ще загуби и малкото си самоконтрол и ще започне откровено да се излага с преследване и самоунижения.

Това е абсолютно невъзможно, аз даже не мога да обясня точно какви са нашите отношения. Но не включват  панаири и излагациите от ничия страна.

# 254
Не искам да го приемаш като злобна забележка, а просто като констатация: твоята излагация вече е в ход, откакто си допуснала да си във връзка, в която обичаш човек, който те ползва просто като супер удобна, неангажираща и финансово изгодна секс играчка.
Нищо чак толкова загадъчно и необяснимо няма в отношенията ви.

Общи условия

Активация на акаунт