...
Руми, аз съм пред същата дилема - каша или зеленчуково пюре
Ама все си мисля, че ще е каша, защота като я направя с кърма, няма да е толкова странна на вкус за малкия човек Калаза и аз си мислех така, но Данчо и така изобщо не я харесва.
Ама все си мисля, че ще е каша, защота като я направя с кърма, няма да е толкова странна на вкус за малкия човек 
Снощи го напипах като му мажех венчето с гелче,едно такова остричко...Голяма радост беше,с татито се размазахме от умиление. 

много здраве, щастие и безброй щастливи мигове с бебоците ви желая 

Ами при такива месоядни родители няма как да обича постничко
. Аз докато бях бременна с него ядях паржоли с гарнитура паржоли. Иначе аз дадах сок на 3 месеца и половина /дотогава само мляко/, но от тогава много бързичко въведах плодови и зеленчукови пюрета, каши и сега и месо. Всичките пюрета, които купувам са на хип, нестле и хаме. Открих една серия на настле, които са за след 4-ти месец и то с месо
, а аз си мислех, че нестле правят пюрета за след 6-ти месец, ама явно не... Та давам всякакви готови бъркочи, които не съдържат праскова, кайсия, горски плодове, цитруси и ягоди - още ме е страх та с плодовите пюрета малко се поограничихме. За зеленчуковите яде всичко, което е на тези марки за деца на 4 месеца /той е вече почти на 5/ и досега е ял каша бананова на хумана и плодова на фризолаците... Един ден даваме плодово пюре, на следващия каша за следобедна закуска с мляко колкото иска , а за обяд зеленчуково пюре без мляко, като според педито като посвикне със вкуса на месо ще редуваме един ден зеленчуково, един ден местно пюре и давам всеки ден плодов сок на симпер или хип като пак избягвам изброените по-горе плодове. яйца няма да давам поне до края на есента, че нещо не ме радва идеята...
не ги разбирам
), така че, моля те споделяй тя какво ти е препоръчала - ще ни бъде като светлина в тунела
той дребния като първо дете така или иначе е обречен да е опитно зайче, ама поне по захранването да му спестя някоя и друга грешка 

Голяма мъка е това захранване...
на кашлящия Марти и бързо оздравяване.
.. Но ако ти няма да заместваш и бъркаш кашата с вода, мисля, че бебо след като се е нацокал добре едва ли ще изяде повече от 40-50- грама каша. Аз мисля да я правя с АМ, така, че това май не се води заместване... 

! Препоръчани теми