Отговори
# 210
ЗДравейте мамчета.На нас най-накрая ни направиха компа.
Марти вече втора седмица е болен.Направо сьм полудяла и сьм толкова изнервена...Вчера бяха последните прегледи даже на рентген ни прашаха,защото имаше сьмнение за пневмония.Сьщо така сме и на диета-нищо друга освен кьрма,давам му по една чанта лекарства и никакьв напредьк.Кашлицата е ужасна и той е отслабнал.Пазете си дечицата милички,защото е ужасно да ги гледаме болнички и да не можем да им помогнем.

# 211
Честит Рожден ден на Еми.

Да си здрава и много ,много,много щастлива

# 212
 hbday Еми
 Креми , много съжалявам за Марти , дано вече да се оправя.А  има ли температура? Да не е алергична кашлица? newsm78

Незнам на какво се дължи , но напоследък урината на Ели мирише доста силно - на ацетон.Вие усещали ли сте нещо такова?

# 213
  • София

Незнам на какво се дължи , но напоследък урината на Ели мирише доста силно - на ацетон.Вие усещали ли сте нещо такова?

Цеци, и при нас се случва,аз скоро писах,даже се оцветяват в оранжево памперсите.Явно и липсват течности на малката.Аз даже му пуснах в понеделник едни изследвания на урината,но слава богу всичко е наред,тия дни като е по-хладно и не се поти, си пишка нормално и няма оранжево. Wink
Креми,много ми е мъчно за малкия,дано по-скоро се оправи! Praynig

# 214
А какво представлява алергичната кашлица? Питам защото два пьти прави и уртикария.

# 215
 bdbaloniЕми
Креми  дано бързо да се оправи малкия Марти.

# 216
А какво представлява алергичната кашлица? Питам защото два пьти прави и уртикария.

Ами по - принцип е суха , дразнеща , непрестанна кашлица.Все едно имаш прашинка на гърлото.По -  красноречиво не мога да го обясня.Така е при големите , но едва ли при децата е различно.Но лекарите би трябвало да я различат

# 217
  • София
Благодаря за пожеланията, черпя ви виртуално  party023
Много ми е мъчно за болните бебчета, дано се оправят бързо. аз знам, че когато мерише на ацетон значи детето е обезводнено.
Днес Лия ми разказа играта, спа само веднъж за деня от 11 до 2 часа и това й беше.
хайде лека и безпроблемна вечер от нас Hug

# 218
Здравейте,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на emy_emy  с пожелание за много здраве, късмет и щастие   bouquet
Честит мини рожден ден на бебоците родени днес на днешната дата  Hug

Аз също редувам памперс, либеро и хъджис и от трите съм много доволна пропускали са ми 1-2 пъти и то когато някоя от бабите ги е слагала и не ги е стегнала добре.
С нощтното будене сме ужас няма една с една нощт еднакви. понякога на всеки 2 часа се буди а друг път от 12 направо в 6 часа лошото е че не признава друго освен кърма, аз се опитвах с вода да го залъгвам ама не става и се отказах защото не ми пречи ставането нощем аз от много малко се наспивам а и през деня мога да дремна така ,че ще го чакам сам да си се отучва.

Лека вечер на всички  Hug

# 219
здравейте и от нас!

baloniЧестит Рожден Ден, Еми!

С това непрекъснато обръщане на Пресияна и напъване да става нямам много време да пиша, защото погледа ми е все към нея. Днес дори падна от канапето, но добре че бях сложила една възглавница на земята превантивно и тя не разбра нищо, само аз се стреснах.

Аз използвам памперс на Pampers и съм много доволна, досега не е имало изпускане с изключение на един-два пъти поради лошо слагане. Между другото, онзи ден бяхме в Кауфленд и там цената на памперсите е доста добра - 25.50 номер 3, а в Метро е 28.00.

Ние утре отново заминаваме за Варна и ще седим там до към края на месеца. Надявам се този път да ходим на плаж с бебка.

много целувки от нас!

# 220
Привет и в тази тема! Моя син успява от вчера да прави пълно превъртане в леглото. Досега можеше само от гръб по корем, но вече знае и да се връща в изходна позиция. Нямам и минутка спокойствие от сега нататак Simple Smile.

# 221
Здравейте,

Да се включим и ние относно памперсите. Ползвахме на "Памперс" - 2 размер и нямахме проблем, но когато минахме на 3 размер, започнаха да ми пропускат. Тогава една  позната мама ми каза да пробвам "Молфикс", даде ми един-два от нейните и оттогава сме на тази марка. Доволна съм и нямаме изпуснат памперс - поне засега. А пък и излизат по-евтино от другите - 90бр. за о/о 23лв.

Креми, съжалявам за Марти. Дано бързо да се оправи и скоро да ни се похвалиш с добри новини.
Между другото знам един мн добър лекар в Пловдив - доц. Пачев. Ако те интересува ще ти пратя координатите му на лични.

Ето и малко снимки от нас : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=51282&photo=47

Лека и спокойна нощ!

# 222
Да документираме и ние как се справяме със захранването  hahaha
Напоследък много обича да прави така  smile3534 и познайте... навсякъде и всичко става с пюре. Но се надявам с времето вичко да си дойде на мястото  Praynig

# 223
Добро утро!
Bezmerna ще се радваме да се присъединиш към нас пак Hug
За памперсите , аз ползвам Pampers вече сме на 4ката за щото Катя е над 7 килограма отдавна и 3ти размер започнаха да и  стягат (да се отбелязват по сгъвките на кожата). Не са пропускали освен 1-2 пъти поради неправилно поставяне. Издържат от 22-22.30 вечерта до 10-10.30 сутринта. Доволна съм от тях и не мисля да сменям засега Peace
gallena, красавица ти е щерката  Heart Eyes Сцената с пюрето, що ли ми е позната...? Mr. Green
Хубав ден на всички  bouquet

# 224
Аз вчера пробвах да дам на Маги пюре на Бебивита, което е с абсолютно натурален вкус на картоф и морков, като моркова определено преобладава. Беше ми интересно дали ще го яде след Ам-ам, което е малко по-овкусено и на мен поне повече ми хареса. Но Маги нямаше проблем и с Бебивитата Grinning Почти цялото бурканче си изяде. Но според мен проблема беше не толкова във вкуса, колкото това, че има повече морков. Тя май не го обича много. Но на мен не ми хареса това, че е доста гъсто и трябваше да сложа мляко, за да стане на нормална гъстота, като Ам-ам. Вчера взех Гербер и ще го пробвам и него тези дни. Неговата гъстота е нормална и ако Маги го хареса може да минем на тях за разнообразие. Но общо взето, като гледам готовите пюрета, няма много разнообразие от зеленчукови пюрета Thinking Наблегнали са на плодовите, не ми е ясно защо. Явно без домашно приготвени пюрета няма да минем. Особено за този период, когато не може да им се дава всичко, видовете пюрета са сигурно 4-5 комбинации. И то ги няма на всички фирми. Примерно Гербер, тъкмо си ги харесах, се оказа че имат 3-4 вида зеленчукови пюрета, от които май само това което съм взела става за сега. Хип и Ганчев за с най-голямо разнообразие. Но Хип-а е гъсто, като Бебивита и ще трябва да го разреждаме и него. А Ганчев още не съм взимала, може да пробвам и от тях скоро. Гледах и на Нестле, но не видях въобще зеленчукови. Имаше плодови или плодово-зеленчукови, но не и чист зеленчук.
Вчера в Кауфланд гледах и кашите. Имаше доста видове на Фризо... нещо си. Мамите, които дават каши, какви давате? Аз мисля да си взимам направо с мляко, защото са о/о 30ст по-скъпи от безмлечните, но пък им се прибавя само вода. Иначе трябва да сложа 150мл АМ и излиза много по-скъпа безмлечната каша.

Креми, дано скоро се оправите. Като ви слушам с тези болести, много ме е страх и ние да не прихванем нещо. Всеки ден я оглеждам да не е топла или да не кашля. Дано удържим фронта.

Безмерна, и аз поразгледах вчера Кауфланд малко по-спокойно. Наистина Памперс са доста евтини. По-евтини са й мокрите кърпи и пюретата. Гербер го взех за 1.49лв 130гр, а в кварталното магазинче, което уж е по-евтино, е 1.60лв. За мое учудване се оказа, че има и бебешки дрешки. Взех си ританки, бодита и лигавници. Ританките бяха по 1.50, бодитата по 2-3лв, а лигавниците по 80ст. Не са лоши, като качество. На някаква българска фирма са. Стават за бельо. Аз си взех голями размери, за да ги ползвам зимата под понталони, като чорапогащник. Но бодитата бяха повечето с къс ръкав. Сигурно другият месец ще пуснат и по-плътни дрешки.

Ох, много дълго стана, но исках да ви споделя "проучването" на пазара, което направих Grinning

Общи условия

Активация на акаунт