Отговори
# 75
Здравейте и от нас.
Явно най-наболялата тема при всички нас е захранването.По този случай да ви попитам,каква марка пюрета препоръчват,вашите педиатри за захранването?Защото нашата каза,че всеки сам решава какви да дава Rolling Eyes.А на мен ми е доста трудно"сама" да реша.

И на мен така ми каза педиатърката. Аз досега давам Хип, искам да пробвам и Сънвал, но не съм открила по-малките опаковки. Днес в един магазин в Младост, където имаше големите бурканчета на Сънвал казаха, че няма да зареждат, защото никой не ги търсел  newsm78

linna, иска парола за снимките  Wink

# 76
Пожелавам приятна ваканция на всички , които заминават . Joy  

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=980555
И аз повтарям Илиянка, Лина искаме паролата за снимките  Mr. Green

# 77
Иван също не иска понякога да яде с лъжица и за да не го мъча му слагам пюрето в шише с малко мляко и яде като разпран. Просто според мен му е доста трудно иначе харесва вкуса на пюретата. Аз нямам претенции на 5 месеца да яде изцяло с лъжица - в крайна сметка не се сещам за 7 годишни, които да ядат от шише - просто като му дойде времето да се справя по-успешно ще го мъча тогава. Сега като почне да плюе и веднага прекратявам драмата.
Ger4o, аз правя също като теб.

# 78
Здравейте!
Ние в момента се захранваме със Зеленчуково пюре, преди това давах плодово, а преди пюрето около 15 дена бяхме на сокове от ябълка и моркови. На него пюрето му харесва много и плодовото и зеленчуковото и по препоръка на педиатърката след 2-3 дена започваме да заместваме обедното хранене с пюре, сега давам по 3 пъти на ден между храненията. По принцип сме на Frisolac от самото начало и слава богу сме нямали проблеми с акито. А пюретата за сега предпочитам да си ги приготвям аз, за по нататък сигурно ще го запиша на кухня и така, на консервирани неща не ми се доверява много.
За обръщането - усвоихме го много рано, още преди месец може би, ако не и повече. От близо 2 седмици си спи по корем, отначало се страхувах да го оставям така, но вече не се боря за невъзможни каузи, човекът както реши така ще е. Определено прави някакви опити да пълзи, вдига си дупето /сякаш всеки момент ще направи кълбо/, изобщо е много активен и поради тази причина днес свалихме нивото на кошарата. Сега някак не му е приятно, надявам се да свикне. За килограмите сме доста напред 8100кг.  67см. - изобщо не прилича на 4 месечно бебе, нито на ръст, нито на маниери и умения.
Това е от нас, пак ще пишим.
PS: За морето не смея и да си помисля. Доколкото знам минимум на 1 годинка трябва  да са бебоците, а и тази година много лоши неща се чуват за слънчевите лъчи и последствията от излагането на слънце.
Лека нощ на всички!  Wink

# 79
Ние днес бяхме на консултация. Сложиха и третия (последен  newsm44 ) Пентаксим и Ивка се държа много геройски - въобще не плака. Тежи 5,650 и е 61 см - явно ще е миньонче като мен (таткото е 190 см) newsm12   Аз мисля тия дни да я захранвам със зеленчуково пюре, ако не иска да ги яде ще пробвам по-нататък пак. Относно обръщането - обръща се от гръб по корем от около 2 седмици и  в момента това и е любимото занимание  Laughing
Лека вечер и целувки от нас  Hug

# 80
# 81
Здравейте и от нас.
Явно най-наболялата тема при всички нас е захранването.По този случай да ви попитам,каква марка пюрета препоръчват,вашите педиатри за захранването?Защото нашата каза,че всеки сам решава какви да дава Rolling Eyes.А на мен ми е доста трудно"сама" да реша.

Купувала съм само на Хип ,Нестле и на Хаме .Плодови и зеленчукови всички пюрета Виктор ги пие с шишета ,както Гери е казала няма 7 годишни с шишета  hahaha,рано или късно ще се научат излишно е да се травмират .Нашето педи е против българските сокчета и пюрета и каши и ме посъветва -да не ги купувам .

# 82
  • София
Честит рожден ден на Катето_Н и на Ради-т! Да сте здрави и усмихнати и много да слушате малчовците си!
 smile3525 smile3525 smile3525

# 83
  • София
О-хо,цели две рожденнички! Hug
Честит рожден ден ,Кате и Ради!Бъдете здрави и много щастливи!
Ние още не сме се захранили,само на кърма е.От няколко дена му предлагам водичка,купих му чаша с накрайник на Авент и се справя много добре,пийва си по малко.Още се чудя с какво да захраня,със зеленчуково пюренце или оризова каша,но имам още малко време да го реша.
Аз пък снощи вдигнах температура - 37.8,много се уплаших да не лепна нещо на малкия. Tired,а тази сутрин съм добре,нямам никакви други оплаквания,просто незнам откъде дойде тая температура.Нещо ме наболява едната гърда,пък да не е от нея newsm78,ще вида днес как ще съм.
Дестини,много е сладък бебо!И моя върви доста едричък за възрастта си,всички го мислят за по-голям. Grinning
Аиде,цунки на всички мъници и хубав ден !

# 84
 nbirthday Честит Рожден Ден на Катя и Ради! Tada
С пожелания за много здраве, любов и семейно щастие!  ura newsm67  Gift

# 85
здравейте, мамчета!

Честит рожден ден, Кате и Ради! Пожелавам ви много здраве, щастие, радост и любов от страна на любимите ви същества!

Вчера и Пресияна се обърна най-накрая по корем и цял ден само това прави. Сутринта като се събуди пак започна да редува коремни преси с обръщане. И ние ще местим креватчето на долното ниво, че започна да се подпира на ръба на решетката...Край на спокойствието  Simple Smile Все пак се радвам, естествено.
Аз престанах да й давам плодов сок, защото както ви писах нещо се обърка стомахчето й и спря да ака всеки ден по2-3 пъти, а веднъж на 3 дни. Не знам дали това е запек, какви ли са точно признаците на запека, малко съм притеснена, ще питам в петък педиатърката на консултацията. Всеки ден се надявам, че стомахчето й пак ще се регулира както преди, но уви няма промяна. За захранването мисля да започна направо с пюретата , само че ще изчакам още 1-2 седмици.
Трябва да излизам до общината Sad приятен ден на всички!

# 86
newsm59Честит рожден ден на Katia_N и  radi-t! Желая ви
 всичко най-хубаво!  newsm59

# 87
       bouquet   bouquet   bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТЕТО И НА РАДИ, С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКО    bouquet   bouquet   bouquet

Алекс също се върти като пумпал по цял ден и спи само по корем. Яде зеленчукови и полодови пюрета и с акането все още си имаме проблем хем е през няколко дена а и е твърдо абе запек си е и се бориме сега с някъкви чайчета разхлабващи ,пюрета ама нещо не помагат. Вчера една лекарка каза дуфалак да му давам 5 дена и щяло да се регулира ама се чудя  newsm78
още какво да правя.

# 88
Много ви благодаря мили момичета !Бързам да ви почерпя -

# 89
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН  на Катя и Ради ! Най-сърдечни пожелания за здраве, късмет и сбъднати мечти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт