Пазаруване от answear.bg

• 94 622
  • 793
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
За първи път ще поръчвам. Има ли код за намалени неща? Ако не ми хареса, безплатно ли е връщането?

# 586
За първи път ще поръчвам. Има ли код за намалени неща? Ако не ми хареса, безплатно ли е връщането?
Аз предлагам рефер линк за -25%.
"Препоръчай ни на своите близки. Ще получите -25% отстъпка за нови артикули за теб и твоите приятели.
С този линк твоят приятел трябва да създаде профил в Answear.bg и след активирането му ще получи -25% отстъпка за първата си покупка."

Пращам ти го на лична. Ако искаш, се възползвай. Blush

# 587
Днес-утре има 10% отстъпка за през приложението. Аз го изпуснах, за съжаление.

# 588
  • Пловдив
За първа поръчка има 15% намаление.
Доставката и евентуалното връщане е безплатно, ако поръчката ти е за/над 80 лв.

# 589
  • София
Аз предлагам рефер линк за -25%.
"Препоръчай ни на своите близки. Ще получите -25% отстъпка за нови артикули за теб и твоите приятели.
С този линк твоят приятел трябва да създаде профил в Answear.bg и след активирането му ще получи -25% отстъпка за първата си покупка."

Пращам ти го на лична. Ако искаш, се възползвай. Blush
Важи само за не намалени артикули, обаче!

Цитат
Кодовете са еднократни и са валидни 30 дни за закупуване на ненамалени продукти. С избирането на „Копирай връзката“ и споделяйки я с приятели, приемам условията на програмата „2GETHER = BETTER“.

# 590
При първа поръчка аз имах да ползвам 25 лв отстъпка, които бяха в полето AC Answear club
Връщането става бавно, около 7-10 дена и е безплатно само ако поръчката е над 80 лв.

# 591
  • Пловдив
При първа поръчка аз имах да ползвам 25 лв отстъпка...
Аз също,  но това беше преди година. Промениха условията, вече е 15%.

# 592
  • гр. София
Благодаря ви. По-назад открих код за 5% за намалени неща и стана. Поръчах сандали на Dr. Martens. Дано да са хубави.

# 593
  • Sofia
Отпускат ли се при носене кожените клинове, от които имаше доволни тук? Четох, че тези на reserved много се отпускат, особено при колената, та се чудя дали да взема оттук.

# 594
При първа поръчка аз имах да ползвам 25 лв отстъпка...
Аз също,  но това беше преди година. Промениха условията, вече е 15%.
Моята такава поръчка с 25 лв отстъпка е от 20.12.2021, може от тази година да са го променили.

# 595
  • София
Някой да има код за намалени стоки?

# 596
  • гр. София
За съжаление провал с първата ми поръчка. Не ми станаха. За първи път не влизам в сандали 36. Петата ми стърчеше извън стелката. 🙈😂

# 597
  • София-Младост
Изключително бързо връщане на суми при върнати продукти. Доволна съм!
Давайте линкове към неуспешните, за да знаем, ако харесаме, че не отг. на номера.

# 598
  • гр. София
Сандали Blaire на Dr. Martens. Бяха последни в ярко лилаво и ги няма в приложенето.

# 599
На мен тоооолкова бавно ми връщат парите, че всеки път почвам да се изнервям. На мен така мудно от Орсей само ми връщаха парите.
Миналата седмица телефонът, посочен на сайта за връзка с тях беше изключен. на имейли не отговаряха. Много съм недоволна. Изпратих рокля за рекламацията, пък да видим, какво ще става.

Общи условия

Активация на акаунт