Модни тенденции в прическите. Тема 12

• 40 215
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Ау,Алечке много е хубав цвета. Като моя е гаре-долу. На мен не ми изглежда виолетов,по-скоро е топъл.
М да, червенее яко. Аз, не, че съм против,  но с другата боя поне в началото имам виолетов отенък и после си почервенявам 😂 Трудна работа това с виолетовото, ясно ми е.

Пийч, и аз не бих бутала цвета,  много е хубав. Другият е просто скучен 😊
Кой номер е боята? Помниш ли? То сигурно е смесвала де,но все пак.

# 226
Мерси,  дами! Така или иначе я имам, ще я пробвам и ще споделя резултат. Иначе два пъти правих приятелка с нея, хубави цветовр излязоха, но тя няма бели коси. Не е споделяла да и е агресивна, но то от коса до коса...

Тези два цвята ще меся:

Тези два цвята.  Приятелка се боядисва само с лилавото,  става хубав цвят с червен отенък,  бо тъмен. Аз съм по светла и не исках да потъмнявам, за това е месено с тъмно русото.

# 227
Ето момичета веднага след измиването днес, нито изправяна нито нищо.Не е матирана все още.
 Не мога да нацеля още на каква светлина да я снимам за да видите реалния цвят в момента

Последна редакция: пн, 27 яну 2020, 10:23 от ЗЛОДЕИДА

# 228
Алечке,много благодаря. Ще опитам в някое ат следващите боядисвания с тези двата цвята.

# 229
  • Street of Dreams
GG-BG, първата ми харесва много, но трябва да се има предвид и наличният материал. Моделката има поне 5 пъти повече коса от мен. Ако ми направят такива пластове, отдолу ще останат два косъма.

Второто е наистина доста по-късо от моето. Не знам дали си личи на снимката, но имам доста дълга шия.

# 230
  • Бургас
Колко време издържат перманентните вежди всъщност?
В моя случай си ги правя веднъж годишно. Вече 5 год.

# 231
Мернах нещо сутринта, което може да ви е интересно - трендовете при кафявите нюанси боя за коса Grinning
https://www.redken.com/lookbook/haircolor/brown

# 232
  • Някъде там
Peachhoney,косата ти  е супер.

Цвета който искаш е страхотен,но за да се постигне най вероятно ще трябва пак да обецветяваш.
Защо ще съсиспваш тази хубава коса?
Ондин,харесва ми прическата ти и цвета ти.
Въпрос на свикване и придоване на малко текстура с подходящи продукти.
Агент , харесах си кафяво с
 тъмно кафяво с babylights .
и този цвят с леки кичури тук там .
Моята коса си е бая тъмна и няма да могат да го постигнат Sad
Това си е моята коса .

# 233
От статиятя с тенденциите си харесах това. Уникален цвят!

# 234
Peachhoney, много ти е хубава косата! Моят въпрос е извън темата
Скрит текст:
Червения надпис на ръката скоро ли си го правила? Избледнява ли? Страхотно стои! Heart
OnDine, на мен много ми харесва косата ти, нищо нередно не виждам. Според моя опит небрежното се постига с доста усилия и в повечето случаи ефектът е краткотраен, но моята коса е много права и мека и сигурно там е причината Simple Smile

# 235

Някои знае ли този цвят как се постига? Има ли такава боя или се смесват няколко? Много искам пепеляво черно или кафяво, а постоянно имам някакви червени оттенъци.

# 236
  • София
Аз пък се влюбих в това

# 237
  • София
След поддръжката на кичурите миналата седмица:

Скрит текст:

# 238
Чудна!!!

# 239
Супер е!

Общи условия