Модни тенденции в прическите. Тема 12

• 40 479
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
И аз съм против.

# 316
  • София
Танче, аз съм против. За мен ти трябва да си стоиш така както си.
Подкрепям! 😊

Много добре се е получил цвета и ви стои добре!

# 317
Според моето (скромно и лично) с такова топло кафяво ще си зашеметяваща! Hug

Да, някои коси задържат къдрица (или изправянето), други - не. И при мен къдрици падат изключително бързо, ако са направени с преса до няколко часа държат (4-6 макс, общо взето една вечер).

Подстригах се вчера и независимо какви сметки си правех и колко снимки изгледах и на колко хора досадих пак като махнахме цъфнало и препържено останаха къси кичури около лицето. Абе... м**м*т*м*!
Но и фризьорката ми забеляза, че се е поразредила и успокоително ми рече "от годините е, не се безпокой, аз съм същата!" Та ако някой още не знае да знае, че като ударим 40-така и това ни чака! Уффф!
Скрит текст:
...

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 15:22 от Agent Provocateur

# 318
  • София
Танч, жестока си. Не се сливай с масовката.

# 319
Танч, и така си добре, но аз съм ЗА експерименти. Първо опитай смяна на цвета, после на дължината. Така постепенно ще свикнеш и ще отрежеш пораженията от боята.
И аз от доста време обмислям да се потъмня или да направя кичури. Мисля да действам директно с някоя 6-ца, но и това няма да е лесно. Русото по дължините ще избива на петна.

# 320
Agent,❤ прекрасна си! Не се ядосвай за късичките,много си ти отива така. 🤗
Танч,на мен ми харесваш,отива ти,но ако ти самата не се възприемаш,промени нещо. Коса е,расте,боядисва се. 🤗
Аз не знам когааа ще стигна до фризьор! На нищо не приличам в главата. 😣

# 321
Много хубави момичета видях! И огнената Танче, и Агент! Екстра сте!

# 322
Благодаря за мненията, момичета! За момента няма да я пипам, щом сте толкова единодушни.

Агент, чудно е и цветът е много красив, естествен ли е?

# 323
Агент, супер цвят, изглеждаш супер. Танч, ти си супер също, но с нещо кестеняво или тъмнорусо ще си много по-добре.

# 324
Агент, комплименти за цялостната ти визия,  като очилата обраха точките , разкош са ...🌹 Актуална и женствена, браво.

# 325
Оо, не знам за очилата,  обаче каква кожа имааа Heart Eyes

# 326
  • В полите на Пирин планина
tanch, за мен с някое светло кестеняво ще си супер.

Агент-че,  много ти е добре. Хубава е прическата и цвета на косата ми харесва.

# 327
Стоя боядисана с тази боя. По принцип не съм впечатлена от марката, но цвета ми харесва на кутията и като име. Да видим какво ще излезе. Гледам я от ония дни на слънце много ми червенее... Ама такова ръждиво, грозно. Взех две кутии боя от тази и съм я намазала обилно.

Аз ползвам тази боя отскоро, доволна съм, много хубав студен цвят а и е близък до естествения ми и когато израства косата няма видима разлика с корена.

Агент, не бих ти дала повече от 30 години, изглеждаш прекрасно!
Hug

# 328
Агент, чудно е и цветът е много красив, естествен ли е?
Мило, това е много великодушен комплимент за моите домашни боядисвания Simple Smile)) косата ми расте много бързо, но не мога да си позволя да ме прави професионалист всеки 3 седмици! Та си се вапцам сама вкъщи и си личи, де! Вчера само ме подстригаха, изобщо не сме пипали цвета, след 2 седмици като сложа новия Колестон ще ви покажа, обещавам, но това си е миш-машът от последните ми експерименти.

Всички сте изключително мили, особено ме зарадва комплимента за любимите ми очила - 4 години си купувам един и същ модел и продължавам много да си ги харесвам Grinning Огромни са и ми скриват сенките под очите Grinning Grinning Grinning Кожата...хммм, кожата си има и добри и лоши дни, на тези години е неизбежно. На 44 съм!

А Tanch ни е лична красавица, аз съм неин огромен фен, дори когато не съм чак влюбена в цвета на прекрасната и коса!

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 20:44 от Agent Provocateur

# 329
Да ти кажа честно, на няколко пъти съм оставала страшно разочарована от боядосване в салон. Не от трайността на боята, а от самото боядисване. Ставала съм на петна, или с видима разлика между корен и дължини, редовно ми оставят небоядисана бебешка коса, което при толкова различен цвят от естествения направо ми вади очите. Затова сега се боядисвам сама вкъщи, поне после да се сърдя на себе си ако стане нещо.
А цветът ми - хората или го обожават, или го мразят ( като майка ми Joy), няма средно положение просто. Joy Както се шегувам с нея - " На толкова красота мога да си позволя малко да се загрозя". Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт