Модни тенденции в прическите. Тема 12

• 40 456
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Танч на мен ми харесваш изключително с коженото яке и над нея снимката.С ярко червеното както си сега, ми изглеждаш много бледа,може би е от големия контраст между цвета кожа и коса.
Но всеки изглежда така както му харесва 🌼
Х.Т., и аз харесах точно тези две снимки. Видях и твоите, на теб всичко ти отива. На Злодеида също.

# 481
И аз съм 84 Simple Smile. Утре съм на фризьор. Подстригване и изсветляване с олио. Ами свикнах по-светла и с тъмна коса направо се мразя. Ще видя дали ще стане нещо, защото съм неразположена.

# 482
  • Някъде там
GG_BG ,имам фриз колкото искаш.
Чудя се как да се справя с него и ми къса нервите .
Трябваше ефекта да е друг,но стана едно медно,грозно.Вчера го коригирах с лилав пигмент и стана почти това  което искам.
Наскоро показвах в темата.Някой каза  че момичето от снимката е турска .
актриса  Simple Smile
Това исках като ефект .

Танч, през годините все по хубава ставаш:)

# 483
Неви, да покажеш снимка. Разбирам те за светлото. Макар на теб да ти отива и тъмно.

# 484
GG_BG ,имам фриз колкото искаш.
Чудя се как да се справя с него и ми къса нервите .
Трябваше ефекта да е друг,но стана едно медно,грозно.Вчера го коригирах с лилав пигмент и стана почти това  което искам.
Наскоро показвах в темата.Някой каза  че момичето от снимката е турска .
актриса  Simple Smile
Това исках като ефект .

Танч, през годините все по хубава ставаш:)
Аз не разбрах защо са ти изсветлявали за да стане това тъмното. Твоя цвят е почти същия. Нещо не схванах. Иначе да,турска актриса е и тук цвета й е една идея по-тъмен отколкото е по принцип. Ще потърся снимки.
Танч ми харесва най-много на предпоследната снимка. Чудесни метаморфози на всички! Ще ме накарате да извадя архивите и аз. Да се изплашите като ме видите руса😆

# 485
Танч, с късата коса си страхотна, браво, голяма смелост наистина, всичко ти отива и на теб. И аз обаче смятам, че червеното не е твоето, сравнено вече с другите, които показа

# 486
Танч, аз също ще си позволя да ти дам съвет - надвий пустия мързел и слагай грим. Само това ми боде очите.

# 487
Танч, аз също ще си позволя да ти дам съвет - надвий пустия мързел и слагай грим. Само това ми боде очите.
Не мога, честно, за мен гримирането е по-досадно и от гладенето дори, а аз мразя да гладя. Сутрин мразя и себе си  и да се гримирам в ранно утро значи да се изнервя още преди да изляза от вкъщи. Освен това, винаги като съм с грим имам ужасното усещане за нещо мръсно и лепкаво на лицето ми. Просто това с грима не е моето. А и работата ми не го налага. Даже веднъж отказах работа, защото имаха изискване да се ходи с грим всеки ден. Joy
Този цвят в момента може да не ми отива най-много, обаче го усещам толкова мой. Преди два месеца я потъмних и направо не исках да се погледна в огледалото, сякаш не бях аз.

# 488
tanch и на мен ми харесваш с бретон на онази снимка, поразителна визия! Стреми се към това, чудесен е и грима.

Последна редакция: пт, 14 фев 2020, 09:39 от FragranceAddict07

# 489
Танче, абсолютно същата съм на тема грим. Аз се гримирам само по повод. За фондьотени да не говорим... на мен всякак ми харесваш но най-много с чертата с бретон. Много шик си така.
Редактирам.- и предпоследната е супер. Абе на хубавия кон...

# 490
Край, реших го! Ще се подстрижа на черта и ще я направя шоколадово кафява. Joy
Искам ей такъв цвят, имате ли идеи какво трябва да е като номер?

# 491

Като номер...може би 6-ца. А как ще го постигнеш? Аз съм била също с такава червена коса, само с пране махнах боята.

# 492
Аз мисля че е ниво 5-ца.

# 493

Като номер...може би 6-ца. А как ще го постигнеш? Аз съм била също с такава червена коса, само с пране махнах боята.
Не мисля, че ще е проблем. Кафявото съдържа червен пигмент. Моята е 8-ца в момента, като изпада става керемидено. Всеки цвят си иска наслагване докато стане като хората.

# 494
  • София
И на мен Танч ми харесва всякак,но с коженото яке най много.А най важно ти да се харесваш и да се чувстваш комфортно с прическа и цвета които имаш.

Общи условия

Активация на акаунт