Модни тенденции в прическите. Тема 12

• 40 493
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Tanch, имам въпрос относно видеото което сподели - аз също много харесвам този фризьор и искам да разбера с какво облива косите на клиентките след като ги обезвети за да стане такова хубаво русо.
От около година вече има собсвтена марка бои, но преди работеше с Лореал и цветовете пак му се получаваха
https://www.youtube.com/watch?v=ODL4oBVvRR8
https://www.youtube.com/watch?v=5TQJBmhYnjA

# 346
Дайте предложение за добър спрей за обем за тънък косъм. Имам наблизо ДМ и Златна рибка.

# 347
Tanch, имам въпрос относно видеото което сподели - аз също много харесвам този фризьор и искам да разбера с какво облива косите на клиентките след като ги обезвети за да стане такова хубаво русо.
От около година вече има собсвтена марка бои, но преди работеше с Лореал и цветовете пак му се получаваха
https://www.youtube.com/watch?v=ODL4oBVvRR8
https://www.youtube.com/watch?v=5TQJBmhYnjA
Предполагам, че е смес от шампоан и тонер, за да избегне нежелани отенъци като жълто и оранжево. Но само предполагам.

# 348
  • София
Остава въпроса откъде да си набавя такъв тонер....

# 349
Матрикс; Игора; Селектив; Иноа; Еволюшън; Мажирел; Wella Koleston. Повечето от тях имат различни видове в частност Селектив и Матрикс. Всички сме пробвали.
Иначе от аптеката Гарние, Вела и Лореал.
Игора 6-99 е лилавото което сега взех.
Според мен не е възможно с нито една да не се покрият бели коси. Особено Матрикс имат серия специално за бели коси, номерата започваха с D ако не ме лъже паметта.
Чифели покриваше добре при мен бели коси, Инг, Матрикс, както и Колестон.

Остава въпроса откъде да си набавя такъв тонер....
Зависи какъв нюанс искаш в русото. Почти всички профи бои предлагат и тонери. Както и Престиж и доста го хвалеха преди в блондинската тема.
https://www.rosaimpex.com/content/%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%80 … %B0-vips-prestige

# 350
  • София
Аз от много време ползвам този на Престиж обаче не става такъв цвета за съжаление

# 351
  • София
Изпуснах снимката на Агент.Надявам се другия път ще  успея да видя цвета на косата ти.

# 352
  • София
Танч, понеже виждам, че си доста навътре в нещата кажи ми в домашни условия мога ли от този цвят

Да постигна нещо лешниково, светло от този тип

# 353
Елена, аз не успях да направя това. Ходих на фризьор.

# 354
Елена, това черно ли е, или тъмно кафяво? С много тонове искаш да я качиш.

# 355
  • София
По принцип винаги се боядисвам с 5-ца, така че е тъмно кафява. Аз като че ли не мисля, че ще успея у дома, но ако има някой успял бил опитала.

# 356
Аз не мисля че може в къщи да се постигне. И без изсветляване е абсурд.

# 357
Да, задължително с изсветляване, няма как без. И може да се наложи повече от веднъж, зависи колко е наслояван този цвят. Мен не ме тревожи толкова изсветляването, колкото после цвета. Според мен това не е чист цвят, а има и кичури. Не е невъзможно, но сама няма да успееш, ще ти трябва някой, който да те маже и горе-долу да има идея какво прави. Ако решиш да го правиш сама си купи професионален блондор, не от супера. Ще ти трябват и два вида окислител като сила. Аз бих го направила вкъщи, но аз съм си луда по принцип и винаги съм подготвена нещо да се обърка, включително и да не наложи съвсем късо подстригване след това.

# 358
Аз също бях 5-ца и след няколко месеца опити да докарам по-светло с плавен преход без обезцветяване, резултата беше все по-светло в корена и надолу тъмно, петнисто....трагедия. Това, което Елена иска постигнах с 2 посещения в салон, без обезцветяване. Мацката ми бъркаше 8-ци и 9-ки, боята беше на Алфапарф. Така че, според мен е достижимо, но не и вкъщи. Показвала си стари снимки с петна и рискуваш да се върнеш в изходна позиция.

# 359
Другият по-щадящ вариант са кичурите - много и ситни на няколко месеца. Но аз не харесвам кичури и затова действам кардинално. Joy Даже сега ми е влязла мухата за някакво капучино и усещам, че скоро ще ме хванат лудите и ще го забъркам.

Хелия, в салоните ползват бои, които се купуват свободно навсякъде, номерът е, че знаят какво правят. Тоест плащаме за знанията им реално. За мен лично Алфапарф не е добра боя, но то си е и до коса все пак. Добре, че моята е с дебел и сравнително здрав косъм, та търпи извращенията ми все още. Гледам редовно клипове в нета как от черни се правят руси, има доста успешни опити, но има и тотални резили. Особено като видя как почват да мажат блондора от корена, лошо ми става. Или корен и дължини с един и същ % окислител. Затова казвам, че не е невъзможно, но не и сама, защото при изрусяването се гледа къде е по-тъмна косата, за да се сложи по-силен окислител и къде по-слаб, за да се избегнат максимално петна и разлики. Освен това се блендва с пръсти, пак по тази причина - да може да прелива. За сам човек си е трудно, освен ако не е със супер къса коса.

Общи условия

Активация на акаунт