да се отчетем и ние. Днес Димитър спа от 20:30 до 6:30 с пауза в 11ч за папо. Направо съм очарована. Такъв здрав сън - БРАВО!
Но ми писна да се цедя с тая помпа (на Авент), вече ми се прецакаха и 3 -те маргаритки - то егати експлоатацията, но нали има 6 месеца гаранция и от фирмата ми ги замениха.
Като бяхме на преглед при Драганов - ортопеда, и аз го питах за кошниците за кола - каза, че няма проблем и преди 3 месеца да се ползват, само да се сложи малка възглавница отдолу за да станат по-равни и до 3 месеца - до 2 часа да престоява в нея, след това - няма проблеми. Това го пиша, че нали и за тях имаше различни мнения.
Bubilina от къде да купя такава маргаритка, че и на моята помпа се прецака и аз си мислех, че е безнадеждно.
Пък да ти кажа - нашата количка е такава - с кошница за кола и Димитър е в нея от самото си раждане. Естествено има вътрешна приставка, т.е. нещо като подложка за новородено. Ще се пробвам да сложа снимки, но трябва да се върна в старата темичка и да видя инструкциите, че съм много зле - не мога да си събера мозъка.
Бебешка му работа...
И нашия е същия - как се бие с манджата само - удря си цицата от която яде така силно, че направо след някой друг месец синки ще имам. Да не говорим какво прави с краката си - направо е като Флинстоун в кола.Крейзи темичката е страхотна! От къде ги намираш тези хубави украси? Супер са!

Хайде засега
Браво!
Страхотна е тая снимка, дан сте от финалистите.

Не искам и да ми идва... 

. Сега обаче се поспрях малко и съм определено по-добре с нервите. Работата няма край, а за детето е по-добре спокойна и весела майка, отколкото идеално подредена къща.
Да ви почерпим виртуално за 3-тия месец на Криси. Беше вчера, но бях ужасно притеснена, че не ми стигаше времето и не писах.