ани вече е по-добре. сега няма кръв в акото, почти няма и слуз. така и не разбрах какво беше, но много се притесних. давам сега нутрилон омнео- така май - по- добре.
шашнахте ме с тези падания. аз активмната гимнастика я държа в средата на спалнята , а тя е голяма. дано да не се търколим и ние, но мисля че едва ли има бебе, което да не го правило това. малкият ми син е падал много. и от кошарката и от креватчето. абе акробат. за съжаление на стана математик

ладида направо ми събра очите! как го правиш това?
аз пия чай- от българския в момента, иначе пия и от този на хип, ям овесени ядки, а хич не ги обичам, пих и хомеопатичните, които кабранска ми препоръча, но ефекта е нулев.
ако не беше този висок билирубин, може би нямаше да ми спадне така кърмата. но какво да се прави. така е и с трите ми деца.
тук също имаше страшна буря сутринта. много ще е жалко ако е провалила срещата ви.
ани все още не се обръща, но хваща играчките от активната гимнастика и тези, които са на количката.
май е време за нова темичка!
целувки от нас!
И това време -купон! Прескачахме от кафе на кафе, бягайки от дъжда, на самия поход обаче не валеше и София беше една "бодра", измита и свежа. 
Шоу!
Е, нали са си наши, няма как да е иначе! 

И аз си поръчах тениски. Крейзи мерси за страхотната идея
сега ако ни харесат може да завалят поръчки на тениски
най-малко. Ама нали ни е препоръчана и сме с "връзки", а бе просто нямам думи, уж ни се обръща повече внимание..... Да са ни живи и здрави бебоците - това е най-важното!