МАЙското човече с глас се смее вече!

• 14 437
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
  • видин
здравейте мами,
ани вече е по-добре. сега няма кръв в акото, почти няма и слуз. така и не разбрах какво беше, но много се притесних. давам сега нутрилон омнео- така май - по- добре.
шашнахте ме с тези падания. аз активмната гимнастика я държа в средата на спалнята , а тя е голяма. дано да не се търколим и ние, но мисля че едва ли има бебе, което да не го правило това. малкият ми син е падал много. и от кошарката и от креватчето. абе акробат. за съжаление на стана математик Simple Smile
ладида направо ми събра очите! как го правиш това?
аз пия чай- от българския в момента, иначе пия и от този на хип, ям овесени ядки, а хич не ги обичам, пих и хомеопатичните, които кабранска ми препоръча, но ефекта е нулев.
ако не беше този висок билирубин, може би нямаше да ми спадне така кърмата. но какво да се прави. така е и с трите ми деца.
тук също имаше страшна буря сутринта. много ще  е жалко ако е провалила срещата ви. 
ани все още не се обръща, но хваща играчките от активната гимнастика и тези, които са на количката.
май е време за нова темичка!
целувки от нас!

# 271
  • София
Да дам малко отчет за срещата и аз:
Не бяхме много, но пък беше весело!  Laughing Mr. Green Wink И това време -купон! Прескачахме от кафе на кафе, бягайки от дъжда, на самия поход обаче не валеше и София беше една "бодра", измита и свежа. Simple Smile
Много ми беше приятно да се запозная с част от мамите, искаше ми се повечко да дойдат, но разбирам че времето е било спънка, добре че потеглихме по - рано, иначе сигурно и аз бих се разколебала... Но пък от една страна не беше задушно като вчера, че какво щяхме да ги правим бебовците на тая жега не ми е ясно... #Crazy
А, и бяхме САМО мъжки мами!!! Joy hahaha baby_neutral Шоу!
Всички бебчета са още по - големи сладури наживо за разлика от на снимки, както и мамчетата им! bowuu Е, нали са си наши, няма как да е иначе! Wink
В "Срещи на соф. бебета" свалих снимки (някои са малко тъмнички, но в тая буря е разбираемо...), има и още няколко отпреди самия поход (когато се появи мама Имар с бебчо Иван), но те са на телефона на мъжа ми, а usb-то му за компа е в работата, та утре ще ги сваля и тях! Peace
И да не пропусна, че Велизар "подкрепи" и на идея и на дела кърменето, защото целия поход по Витошка го минахме на цица... Embarassed А, и в две кафета също бяхме "в позиция"... Embarassed Embarassed Embarassed Но аз си знам "хората"... Mr. Green
LaDiDa, дано малката кукла е добре - изтръпнах като прочетох, толкова добре те разбирам (нали аз "открих сезона" на паданията с Велизар от спалнята... #Crazy)! Наистина са много шавливи и непредсказуеми и трябва на човек очите му да са на 10! Crazy
Крейзи, ти както винаги изби рибата с тая блузка, много си готина, максимално ме кефиш! Heart Eyes
Мимозке, не сме те забравили, не говори така, че ще си дърпаме ушите, ей!!!  Naughty Crossing Arms Mr. Green Ти просто си от редовно пишещите и няма как да не си проличи, че липсваш!
Спирам, че много дълго стана, целувки от нас! Hug

# 272
 newsm44 И аз си поръчах тениски. Крейзи мерси за страхотната идея   love001 сега ако ни харесат може да завалят поръчки на тениски  Wink

# 273
newsm44 И аз си поръчах тениски. Крейзи мерси за страхотната идея   love001 сега ако ни харесат може да завалят поръчки на тениски  Wink
И да се снимаш и да покажеш!  Mr. Green

# 274
Ще снимам, след 2 дни трябва да пристигнат!

Тъкмо разглеждам снимките от днешната среща и скъпия минава покрай компа и вика: "А това Велизарчо!" (на Олчето) И той вече научил бебетата. Ама така е и той не пропуска да изчете темите.

# 275
  • София
Поздравления на мамите участвали в шествието, и на бебоците Hug. Толкова ли нямаше една девойка за цвят, май мъжките мами са по-смели от нас Embarassed. Снимките са супер, даже в тон със събитието е имало и кърмене Laughing. Бравос Heart Eyes Поздрави от нас

# 276
Здравейте, май-чета! Само забързо да ви кажа едно здрасти, че ме чака гладния човек! Големи жеги, ужас е тук, макар, че сме поне 100 м на по-голяма надморска височина от Пловдив!
На нас вече ни е мног мъчно за в къщи и май ще вземем да си дойдем тия дни! Е, не съвсем, че първо трябва да си посрещнем всички гости, които сме си поканили на село, надявам се за срещата в начлаото на септември да сме на линия!
Отивам да видя снимките и към къщи , че Константин го дондурка баба му, ама като е гладен нищо не призбава!

Научихме се да се кърмим легнали, и на него доста му хареса, то и аз си отспах обаче сега и нощем иска да е при мен и май кошарата ще я пенсионираме... Ама хич не ми се ще да се научава само при мен да спи...

ЦЕЛУВКИ И ДО СКОРО!!!

# 277
Видях снимките от срещата - супер, много сте ни готини, а бебоците колко са пораснали от предишната среща - браво! И.... още повече ме е яд на гадното време!!!!!
Руми, чакаме ви с нетърпение с Никол за разходки.
Крейзи, мерси за загрижеността. Добре, че нищо и нямаше на Никол вечерта, иначе незнам какво щях да я направя тази педка -  #2gunfire най-малко. Ама нали ни е препоръчана и сме с "връзки", а бе просто нямам думи, уж ни се обръща повече внимание..... Да са ни живи и здрави бебоците - това е най-важното!

# 278
  • София
Здравейте май-чета и от нас.Много се радвам,че успяхме да се видим днес с някои от вас,а с другите,които липсваха се надявам да се видим на следващата среща.И следващия път да доведете и девойките,за да се запознаем на живо.Днес и аз ако бях видяла тъмните облаци щях да се откажа ама пусти мерак.Дъжда ме наваля,но Иван успя да се опази.Даже направихме едно кръгче до "Надежда "с трамвая докато спре дъжда и даже успяхме и в  похода да се включим,нищо че и АМ ядем,но въпреки всичко подкрепяме кърмрнето с две ръце.
 LaDiDa надявам се Краси да е добре,знам какво си преживяла ама това ще ние за обица на ухото.И тази кърма как я произвеждаш,направо ме ошашави #Crazy,давай някаква рецепта.

# 279
Поздравления на мамите участвали в шествието, и на бебоците Hug. Толкова ли нямаше една девойка за цвят, май мъжките мами са по-смели от нас Embarassed. Снимките са супер, даже в тон със събитието е имало и кърмене Laughing. Бравос Heart Eyes Поздрави от нас

Нито една девойка...... представяте ли си
Колкото до кърменето......май всички се отчетоха....без нас Simple Smile, ама ние засега бързо губим интерес и пищим и си искаме шишето.........., но работим по въпроса усилено и упорито намалявам АМ-а пък да видим.....
Крейзи.....тениските са страхотни....,чакаме да ни изненадаш с оформянето на нова темичка, че тази е на привършване
Еунос се възхити колко сме порастнали за един месец.....надух се да знаете Simple Smile ...................направо ми вдигна акциите......  10Х за което,въпреки че съм наясно че го дължим на АМ.....все пак си е постижение

ЛаДиДа да не се услушва, а да дава рецептата, че ние сме в период на релактация и ни е ужасно необходима Simple Smile

За следващата среща....... 2 септември мисля че е добре като дата....събота е.......или на 3-ти в неделя да я направим.....ще видим.
Но възникнаха някои пречки днес.....откъм пространство, а и май трябва да измислим и резервен план за септември .....ако денят се случи като днешният Simple Smile ..............ама за един месец все ще го измислим Simple Smile
Олче.....за кърпата....вземи ни някаква.....нямаме претенции за цвят.....е....да не е розова Simple Smile ние някоя сутрин може да се разходим с тате до вашия щат Simple Smile
Той така или иначе работи наблизо....ще се метнем в кенгуруто и .....при вас Simple Smile
Пак изкуфях....Щях да пиша още нещо.....ама ЕГН....какво да се прави Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 авг 2006, 21:14 от BgViki

# 280
Здравейте.

Много ме е яд, че днес не дойдохме. Не стига това, но и цял ден изпускаме срещите.За начало си легнахме към 4 и станахме чак в 10. В 10:15-30 бяхме на вратата и като заваля един дъжд. Наложи се да го изчакаме. Тръгнахме, но все още валеше. И се отказахме да идваме към НДК. После трябваше да отидем до един магазин, за да си потърся някакъв панталон и да си взема костюма, който поръчахме преди 2 дена. Но беше затворено. А уж работят до 20. И сега не знам кога ще мога да го взема. В понеделник или вторник заминаваме.
Добре поне, че после се разходихме из Южния парк. Беше много приятно. Свежо, слънчево и не беше горещо.
Вики, моля те запази брошурата, за да я разгледам при следващата ни среща. Много исках да я видя, но не успяхме да дойдем.

Бебетата май стават много активни. трябва и аз да внимавам, защото го оставям редовно сам докато сменям памперса и после си мия ръцете.

Лека и спокойна нощ на всички.

# 281
  • Бургас
ЛаДиДа да не се услушва, а да дава рецептата, че ние сме в период на релактация и ни е ужасно необходима Simple Smile
Ето я рецептата на LaDiDa:

Пия минимум 3 кутии от този сок на ден (направо съм станала като някоя наркоманка, така съм се пристрастила), вода около 2-3 чаши и вечерта ям диня със сирене! Друга храна почти не консумирам, ама то в тези жеги нищо не ми се яде да ви кажа...
И въпреки, че не се храня, заради тези течности съм вечно издута. Иначе за около 2 месеца съм свалила 2 килограма. Не е много, ама пак си е нещо...
Иначе толкова кърма изпомпвам сутринта към 10-11 часа, като за последно вечерта помпя по това време (12-1). През деня повтарям упражнението на 3 часа и тогава вадя около 150 мл. от двете гърди. Като цяло на ден замръзявам по около 3 хранения от 150-160 мл.

Иначе да се похваля преди малко се прибрахме с Петьо от Несебър, ходихме нагости на кръстниците. Ако не трябваше да си взимаме детето от майка изобщо нямаше да тръгна от там. Толкова много хора, настроение, заведенията пълни...направо се изплаших! Аз съм загубила всякакъв тренинг за излизане вече. А само като се замисля миналата година като гаджета какъв живот си живеехме всяка вечер с мъжа ми....... Laughing Laughing Laughing и сега какво е.....не че е лошо, разбира се, имам си най-прекрасното бебе на света, което обичам повече от себе си, ама ако преди една година някой ми беше казал какво ще ми се случи следващото лято едва ли бих му повярвала... какво нещо е живота само,а?! Wink И даже сега си говорихме с една приятелка как миналата година й се жалвах, че годинките минават, а аз изобщо не мисля за бебе. И и казвах:" ами аз сега съм на 26, кога ще си хвана сериозно гадже, да ходим с него 2-3 години, после още 2-3 години да се пробваме да живеем заедно да видим дали ще си напаснат характерите ни и тогава да се оженим и дете!" А тя каква стана: 3 месеца и решихме да се взимаме с мъжа. Че и бубулина е вече налице! Сложно нещо е живота все пак! Лека нощ!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт