МАЙското човече с глас се смее вече!

• 14 438
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Ладида и ти ли бе душа.  #Crazy Тия бебета вече се претрепаха. А аз като знам как го оставям да си играе на активната гимнастика, която съм сложила на кухненската маса. Ама нас още ни мързи да се обръщаме. Да видим докога!
За Бога, Ани, мила,не го оставяй сладкиша повече на активната гимнастика без да го гледаш за секунда там! Краси падна точно от активната гимнастика, която при нас стои на дивана, че според баба ми, ако е на земята (въпреки че е върху килима) е студено и можело  да настине. А сега за малко да ми се претрепе детето. Хем дивана ни е диста широк и гимнастиката е в дъното и пак, казвам ви  сигурно и 20 сек. нямаше, откакто я оставих без надзор и падна! Вчера си говорихме с Петьо и той ми вика: "може и за хубаво да е било, че все пак падна от малко по-ниско и сега ще си имаме обеца на ухото повече да не я оставяме сама, че понякога както я оставяме сама върху повивалника, който е доста нависоко и падне от там-направо не ми се мисли!"
Та така, Ани и други мами, на които активната гимнастика е качена някъде! Внимавайте! Hug  bouquet
Сега ви оставям, че трябва да се цедя! Гърдите ми направо имам чувството, че ще експлоадират всеки момент! Ужас! Mr. Green

# 256
Майчета , аз днес съм тъжна newsm45 , защото нашто тати замина за 2 седмици ... сега започвам бавно да драскам дните от календара ... толкова ми е самотно . Ние с дечковците newsm32 smile3540 не заминахме , защото нещо с финансите не сме много добре , понеже този месец плащаме купища неща newsm77 .

Ама да се похваля - снощи Марк заспа в 22 часа и откара до 6 тази сутриииин . Аз се бях наспала , свежа като краставичка и даже се разхождах в очакване на събуждането , гледах идващата буря , гледах как изгря слънцето , абе КУРОРТ с една дума smile3521 . Сега малчо нанка в стола за кола , а баткото чати в нета .

Ей , Крейзи , мила , защо се стигна чак до вадене - толкова ли беше неспасяемо положението или беше мъдрец ??? Сега в цял свят стоматологичната практика се стреми към minimum intervention т. е . спасяване на зъба с най- малка намеса , а не вадене ! А идеята с тениските е много мила и ... ще прощаваш ама ще я изкопирам newsm47. Днес ще слезна до Ориндж Център , защото видях , че там предлагат подобна услуга .

Vaniliaice , и при нас е такова положението - 29-30 градуса в къщата , но да ти кажа и климатика е една беля ... като го надуе баща ми и в хола става 21 градуса Close-mas: Nature Snowman - тези разлики са опасни за бебетата , ама кой да ме чуе newsm61. А иначе Марк се справя добре в жегите - пие сокче , водичка и не го насилвам да си папа цялото АМ , определено се храни по- малко . Най - добре му се отразява една междинна баня  bath1 , следобед с по-хладка вода - после спи smile3524 точно като къпан .
Екатерина - за коричките и аз мислех да купувам Мустела , но за сега проблема се оправя като не ползвам често шампоан , а и купих едно гребенче на Чико , специално за млечни корички и съм доволна от него .

Танче , честито ви " отърваване " от гащите!!! newsm30

Честит рожден ден  bouquet , / на патерица / на Катината майка !!! Да й е жива и здрава да ги направи 100 !!!

Пожелавам ви хубави събота и неделя , целувки и до скоро !!!

# 257
Здравейте мами и бебоци!
То като не върви не върви - два пъти ми се губи написаното, да не говорим, че точно се бяхме нагласили на вратата да ходим на НДК, след като в последния момент ни се уреди транспорта, че тати го няма, и то - гадна буря и проливен дъжд  #2gunfire! Така ме е яд, че нямам думи, на всичкото отгоре това го пиша за 3-ти път (дано не се прецака и този път).
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!  bouquet  bouquet  bouquet
Танче, много се радвам, че Жеси е махнала гащите и вече е ОК - дано повече никога не ги слагате! Peace
Крейзи, страхотна си с тази блузка, а бе ти по принцип си много чаровна и супер секси мама! А тези приказки по едно време имаше за меци и т.н. да не си ги писала вече тук!!!
Имар, много се притесних за Иван, стискам палци нищо да му няма!
Ладида, добре, че е било от по-ниско падането - дано и при Краси се размине леко!
А, бе трябва вече много да внимаваме - бебоците си растат и могат всеки момент да ни изненадат неприятно! Постоянно трябва да предвиждаме нещата, ама .... да не чуе дявола и ГОСПОД ДА НИ ГИ ПАЗИ!
Още не съм изчела темата до край,  че в последно време нещо все не ни стига времетео, но сега да се похвалим и ние - в четвъртък бяхме на консултация - пораснали сме с 4 см за един месец и близ 1 кг сме наддали - сега сме 4 350 гр и 56 см - малката Никол е с джобни размери, а бе като мама (и тя да се изфука). Сложиха ни и ваксината, но да не ви разправям, че тати за малко да  #2gunfire педито и сестрата. Тъпата сестра би ваксината на Никол ( взехме Пентаксим, и по едно време мъжа ми вика на педито  - а това какво е ???? а тя сестрата не сложила самата ваксина, а била само разредителя, т.е. водата!!!! А аз направо щях да полудея  #Crazy! Педито вика няма страшно, чак се разрева, кълне се в нейните деца и т.н. а бе ужас! Тия доктори трябва да ги гледаш в ръцете какво правят! После ни биха ваксината в другото краче - вече я сложиха! За една бройка да си мислим, че сме ваксинирани, а то ...... Така, че много внимателно трябва и това да се следи! Вече съм решила само с тати на ваксини, прегледи и т.н., че единия поне да може да ги гледа в ръцете!
За сега много  Hug по пухкавите дупенца и дано мамите на НДК (които са отишли) да не ги е валяло много и да разкажете и пуснете снимки!

# 258
Е, как можах - Пловдивските мами - СТРАХОТНИ СТЕ - ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!  Naughty
Добре дошла на Ира в Бг!Не се съмнявам, че мамите в Плодвид са ти устроили невероятно посрещане!
А, бе супер готини сте всички! Още един път  Hug Hug Hug!

# 259
  • Бургас
Немога да не споделя и с вас какво количество изпомпих преди около половин час от двете гърди!  Rolling Eyes

Да живее млекоцентралата, ей! #Crazy

Ани, така правя аз, мила моя, мускули на ръцете! Трак, трак, трак с помпичката съм по цял ден у нас! Лудница! newsm53

# 260
 smile3515 smile3516 smile3511 smile3514 Гати скапаната буря!!! Тъкмо се организирахме за тръгване и татито вика: " Абе я погледни какво се заформя  навън...." Е и се спряхме. Дано да не е валяло много тези, които са отишли по рано. newsm12
Цунки...ще се видим...все ще има и други поводи

# 261
А бе каква е тая буря в София за която пишете, тука едно слънце пече. И аз като стана 10.30ч си представям как се събирате и вече чакам снимки да гледам, а то .... бури разни имало.

Аз тая ваксина Пентаксим, май все пишете че в крачето я бият. На нас ни я биха в гръбчето. Но ние не сме купували пентаксим , а си ползваме тази , която ни се полага. На някой друг биха ли му я в гръбчето???

Ладида  Shocked какво е това чудо в шишетата. Ама ти верно си млекоцентрала. И ако на всяко хранене цедиш по толкова, не мускули , ами мускули
2 ще направиш.[/color]

# 262
  • Бургас
Ние тука изпукваме от жегав - в стаята е 28 градуса, а уж в нас е хладно. Дайте малко дъжд насам ...
Жасмина от жегата яде на 2 часа, вода не иска и да помирише.
Ladida казвай как я произвеждаш тая кърма, че имам нужда.  Praynig
Ей, да пазите бебоците, че вече много шават.

# 263
Ани, Пентаксим изрично пише да се бие интермускулно в подбердицата (или там както се казва) = в крачето. Подкожно се бие тази от Здравната Каса  Peace Няма страшно. Двете са на различен принцип, затова.

И аз се чудя каква е тази буря  Rolling Eyes newsm78 При нас е пек, та се не диша. Сигурно сме в различни континенти  Mr. Green
LaDiDa  Shocked Shocked Shocked Кво е тва количество, бре  Crazy Малеее ,аз толкова в целия фризер нямам, а ти от един път си изцедила  Rolling Eyes Я кажи колко време не беше цедила преди това и дали си правила (яла) неще специално, та си събрала толкова много.
А Краси дано не се е ударила силно и да не се е уплашила. И аз знам ,че няма бебе, което да не е падало. Аз съм прескачала като малка решетката на кошарата и тупнах долу. Ама съм била на около 2, щото имам някакъв спомен как кракът на пластмасовата кукла се приближава и изведнъж много ме заболя главата  Mr. Green После майка наби брат ми, че ме подмамвал с куклата да прескоча  Joy
Bubilina  , много е гадно това с дубенето на писаното  #Cussing out Аз се научих да си го копирам преди да натисна каквото и да е, че не се знае...
А тая тройта педка и сестрата направо са за трепане  #2gunfire Crossing Arms Аз бих се развикала да купят те нова ваксина, те тази са я похабили. Щом се е разплакала, значи напълно е осъзнала какво са направили и че можете да се заядеет с тях  Thinking Whistling Егаси негодните лекари, беееее  #Cussing out
Дано Никол да я понесе добре  Praynig
ve4erniza май можеше и да се лекува, но предпочитам да се извади, отколкото да дам 300 лв за поправка. Този и без това исках да го вадя, когато преди години се равали и го пломбираха (сега беше развалена пломбата и половината съм я хапнала  Mr. Green ). Имам крив зъб от тази страна, понеже нямаше място да се наместят 2-та предни и израстнаха много криви. Единия се пооправи, но другия е отврат  Tired Цял живот имам комплекс заради него  Cry Така има шанс да се понамести след около 5 години  Praynig
Vaniliaice при нас е още по-топло. Колкото дават по новините, че е (на сянка), у нас е с 2-3 градса повече  sweating Scream Стаята ни е южна на ъгъл, което ще рече, че от изгрев до залез ни пече. Не ме питйате как издържам  cry
crazykitty , аз мисля, че са от претопляне. Изпотило се е детето и зтова. Дано е от това и да отшумява бързо  Peace

Благодаря за милите думи, стана ми много приятно  Heart Eyes
Тениските поръчахме от www.teniski.be . Водят се Фото тениска . Моята струва 16 лв, а на мъж ми - 15 лв. Ако поръчката е над 30 лв, доставката е безплатна  Sunglasses Сайта е много приятен и сами си правите дизайна и избирате къде какво да пише.  Mr. Green
Аз съм много доволна от тях! Мислех да си поръчвам надписи тук от нашите рекламни агенции или печатници, ам като ми казаха цени и  #Crazy #2gunfire През този сайт е много изгодно!

Хайде отивам да правя на мъж ми нещо да яде, че се върна от работа. После пак!

# 264
  • София
aни,

на нас ни биха също в гръбчето ваксината, споко. и е по ЗК, не сме купували отделно.

а за климатика, знам за вредата от темп. разлика, аз ще го слагам на 24,25 макс., че сега е 27,2 и ме унася да заспа, а миа нон стоп или през 1 час иска да суче, явно е жадна....

# 265
ЕЕЕЕЕе 4 дни ме нямаше и вие толкова сте  изписали -не мога да ви изчета  ShockedБраво.То станало време за нова тема.
Таня 79- мерси за вниманието  Heart Eyes  bouquetМай само ти забеляза,че ме няма  Sad
Правиха ни парно и ме изселиха с децата докато го направят и поне грубо да се изчисти .Та затова нямах нет.Поздравления за махането на гащите Hug
Поздрав за всички празнуващи през изминалата седмица .
Пловдивчанки браво на вас  bouquetАз си го харесвам Пловдив,че там съм учила и ми е тръпка вашия град. Flutter
Кажете ми как акат вашите бебета,нашето е с консистенция на гъст айрян.. newsm78А при вас?Само на кърма сме ,без вода.

И нещо да ви се похваля бебка вече има 2 неща на Фишер-Прайс-активна гимнастика и шезлонг.Много са хубави по-късно ще кача снимки.Ох влюбена съм в нещата на тая фирма ама тук много ги няма ,а и са много скъпи  #CrazyМного ми харесват и люлките ама егати цените..Но може и да се навия.
Жегата е адска  #CrazyДано обаче няма буря. PraynigСамо дъжд ни трябва.

# 266
Таня 79- мерси за вниманието  Heart Eyes  bouquetМай само ти забеляза,че ме няма  Sad
Не е вярно. Аз знам, че те няма, защото ви слагат парно, затова не питам къде си  Wink
Нали писа, че изчезваш за няколко дни  Peace
Не се притеснявай, не сме те забравили  Heart Eyes   bouquet

# 267
Не е вярно. Аз знам, че те няма, защото ви слагат парно, затова не питам къде си  Wink
Нали писа, че изчезваш за няколко дни  Peace
Не се притеснявай, не сме те забравили  Heart Eyes   bouquet
МЕРСИ!Стопли ми душата  Heart Eyes  Laughing
Тъкмо мислех да пиша и аз за тениските-страхотни са  Hug дали ако поръчам над 30 лв ще ми ги доставят до Балчик  newsm78

# 268
Здравейте момичета,
Ще пиша преди да ви изчета,че ще ревем за цица след малко
Днес беше супер....... подкрепихме кърменето все пак
и с този порой....веселба, но се поразходихме добре
а и малко свят да видим,че люлин ни е писнал вече
Но за следващата среща...... най-добре да сме си само ние....
няма да се разкъсваме и ще се наклюкарстваме наволя Simple Smile
Най-добре ще е да е началото на септември, за да се включат и почиващите...................
Но съм доволна че се видяхме.....поне тези които се събрахме
макар и за малко Simple Smile ................пък и МАЙските бяхме най-много от отчетни................поне според мен.
Хайдееееееееееееееееее ревем................глад ви казвам......ама предишното беше към 10:30
после ще пиша пак..............

Кабранска............страшна си на брошурите Simple Smile абе МАИски сме навсякъде,.......няма отърване от нас Simple Smile

# 269
дали ако поръчам над 30 лв ще ми ги доставят до Балчик  newsm78
Разбира се, на мен ми ги доставиха до Пазарджик  Hug
Само че не ми ги донесоха у нас, а в офиса на Еконт Експрес. Ако нямате - в най-близкия. Проучи дали има в Балчик и къде се намира. Като поръчаш ще ти се обадят по тел. да потвърдиш поръчката и ако няма офис питай как ще ти ги донесат. Много са коректни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт