МАЙското човече с глас се смее вече!

• 14 448
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
Да ви се похваля за спането. Като легне вечер в 21.00 и се събужда за манджа чак в 05.00. После пак спанак и така до 08.00.
И моя мъж като се прибере вика :"Какво правят двете ми сладкишчета....я, спанак"  Joy много е яко. Къде ти идват и на теб такива, много си духовита   bouquet Жалко, че не ти стига времето да пишеш по-често, много са ми забавни постингите ти  Flutter
Таня, заглавието в супер!

Аз покрй проблемите ми със съфорумките от Пазарджик забравих да се похваля  ooooh!
Тази сутрин Лео се обърна по корем  Heart Eyes Mr. Green  bowuu Ама и той с една затисната ръка и рови, рови в чаршафа с нослето  hahaha. Извиках тати-то да го види и той :"Аууу, на тати прасчото. Какво ще си намериш там?"  Joy
А детето риви, ли рови... И се ядосва ,че не може да се обърне както трябва и е голям смях с него. Вече не мога да го оставя и за 3 секунди сам  Crazy Ама още по-добре, аз толкова си го обичам, че и без това не го оставям  Mr. Green

Кабранска и Змейковица - гледах ви по Канал 1, за бТВ нЕАм нерви  Tired СТРАХОТНИ СТЕ, лелееее така се гордея, че ви познавам  Mr. Green Супер сладки сте излезнали и двете и наистина е красиво кърменето, показано от вас  Heart Eyes
БРАВО НА НАШИТЕ МОМИЧЕТА - МЕДИЙНИ ЗВЕЗДИ   bouquet

И още нещо щях  да се хваля, ама е от оня ден  Whistling
Откакто ме заболя един зъб всъщност...
Престраших се най-накрая и аз и с мойто момче  luvbed newsm44 Не било толкова страшно, бееееее. Малко ми е странно, сигурно след раждането нещо.. Очаквах да ме боли, ама не  newsm78 Даже като че ли е трябвало още един шев, дано да си въобразявам....че ще ходя на естетическа поправка, ако съм се "разширила"един вид  Blush

Още кво щях да пиша..  newsm78 Пак ми е изтекъл мозъка с кърмата, ей!  Crazy
Ей, днес е един от най-продуктивните дни  Flutter Цели 7 писенца-маценца са се родили!

Да ги поздравим - Ивайло (ndv), Пламена (nadia_ch), сина на cacadu, Ивайла (desiiv), сина на vessence, Виктория (anetta78) и Мая (Losita78). Да са ни живи и здрави, да растат все така сладки и послушни и да радват много мама и тати!

Последна редакция: пт, 04 авг 2006, 02:03 от crazybrat

# 226
Радвам се, че сте гледали новините, сега и аз ви видях, не се сетих да прегледам новините от 2-ри август  Много кратичко беше, но се зарадвах че ви видях Heart Eyes Искам и на БТВ да гледам, но нещо не мога да се логна и нова регистрация трябва да си правя май newsm78
  Кабранска, благодаря че разпространяваш нашата снимка  bouquet, таткото заслужава овации, много ми харесва изпълненитео му Heart Eyes Фотографията му е любимо занимание. А като казах, че тук се захлажда, имам предвид че най-после падна температурата под 40С Mr. Green, това за мен е захлаждане #Crazy Joy

# 227
Добро утро!

Честито на празнуващите три месеца днес   bouquet!!!

И тук най-накрая се захлади, но наистина. Вчера беше само 12 градуса. ДАже като къпахме Килиан пуснах печката. Колко градуса трябва да бъде в стаята като се къпе бебчето? Аз си мисля някъде 25-26, а снощи беше 23.6 градуса и ми се видя студенко.

ЛаДиДа, погодили са ти гаден номер. Аз един път си поръчах фотоапарат от нета и го чаках две седмици, макар, че трябваше да пристигне за 5 дни. Щяхме и тогава да заминаваме за Италия и аз исках да си го взема, за да снимам там (не ми се мъкнеха големи фотоапарати). И като не го получих, се обадих и им казах, че не го искам вече и отидох да си купя от магазина. Но пък аз не бях платила.

Днес моето майче има рожден ден и ви черпя от нейно име   party023  beer2 Wine Glass beer .

Да ми е жива и здрава!

# 228
Здравейте, МАЙчета.
Поздрави на мамите -кърмачки, аз лично също съм такава за мое учудване, защото нямах подобни намерения преди да родя Embarassed, но благодарение на този форум станах такава.

Имам един въпрос към мамите от Бургас, ако може някой да ми отговори на лични.
Става дума за прегледа от ортопед. Взех доста да се притеснявам, защото прочетох, че родените седалищно деца били предразположени към луксация, а и баткото ми беше до 8 месеца с профилактични гащи.

Та, отплеснах се , въпросът беше за име на доктор, ако може на лични, защото не знам къде да заведа Ани.

Хубав ден на всички
 Heart Eyes Чета ви весики ден и много ме радвате!

# 229
Добро утро!

Кате , наистина температурата в стаята трябва да е 25-26 градуса. Сега лесно я стигаме, но зимата просто незнам. Никога не е било толкова топло у нас.

Ладида за коричките по главата мажи обилно с бебешко олио преди баня.

# 230
  • София
здравейте маминки,

и ние от жегите трудно заспиваме и то с мама в леглото и доакто папаме:-)

но итози период ще премине!

честито на бебоците на по 3 месеца!!!!   bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 231
Добро утро. Криси не иска да яде и след малко ще се цедя.
Ани - не се притеснявай за зимата. Бебетата ще са по-големи. Съшо така Ивко ще е свикнал на температурата с дома ви. Така че 1-2 градуса няма да са страшни.
Леле каква жега е навън. Вчера бяхме при майка ми. Непрекъснато се потях. А сега и тук е страшно топло. Исках да пиша и още неща, но забравих какви бяха.

Честито на празнуващите днес. Кате, да ти е жива и здрава майчицата.

# 232
  • Русе
   Честити 3-месеца на празнуващите  днес бебоци и майчета!
   Честит рожден ден на майката на Катя!

Кабранска, благодаря ти, че пусна линка!  bouquet И аз най-после успях да ви видя "на живо" Wink Много сте готини, ама виж и как точно вас със Змейковица даваха по новините, пък е имало и други майчета там.  Още веднъж поздравления, че се борите за една добра кауза  Hug
   Смайли, аз водя Дарито при д-р Румяна Георгиева. Кабинета й се намира в Трета поликлиника, на първия етаж. Много е внимателна с нас, излиза да види чакащите пациенти и ние с бебетата влизаме преди другите деца. Техните майки сигурно не са много доволни, ама последния път коридора беше пълен с кихащи и кашлящи хлапета и добре, че минахме преди тях. Тя обаче не ни е пращала на ортопед, всеки път преглежда Дарито така, както си го описала и ти-опипва крачетата, свива ги... Много хвалят някаква доцент Петрова, която работи само в частния си кабинет, но нямам нейните координати. Тя обаче е пенсионерка.
   Сигурно ще ви се стори странно, но аз досега не съм ползвала никаква козметика за банята на Дарито. Къпем я всяка вечер само с водичка, през деня и мия дупето 1-2 пъти. Мажа я с крем и олио на Пенатен. До сега не сме имали никакви проблеми с кожата на главата и тялото. Така ме посъветва една приятелка, която живее в Германия и също има бебче. Там дори са още по-крайни-препоръчват къпането да е 2-3 пъти седмично-през ден. Аз мисля да започна със шампоаните като навършим 3 месеца.
   Приятен ден на всички и дано да си намерите прохладно местенце да се скриете Sunglasses

# 233
  • София
Здравейте майчета и бебоци, голяма жегааааа
Честит празник на бебчовците и техните мами, честит рожден ден на Катината майка ( щях да пиша мама, но звучи странно) да са живи и здрави.  bouquet
За съжаление в събота няма да се видим, вчера след като писах се обадиха едни приятели, които ще пристигнат на гости точно същия ден. Хем се радвам ,че ще ги видя, хем съжалявам, много ми се объркаха чувствата Sick, бях се настроила за НДК как ще се представим, какво ще си говорим, но дано следващия път да се получи.. Rolling Eyes
Сутринта намерих бебка обърната напречно на леглото и крачетата и висяха през решетките #Crazy, развита, ръцете вдигнати над главата, сигурно и е било удобно, а пък аз доста се притесних Sad. Трябва да мисля нещо, че да не успява да си промушва крачетата Thinking
Мария Ра дано да всичко се оправи. Подкрепям Кабранска в съветите давай вода и млекце
На всички пожелавам прохладен ден. Flutter

# 234
Благодарим на всички за поздравите.
Черпим ви    party023 beer3 beer3 Popcorn
Честито и на останалите празнуващи 3 месеца и на майката на Катя.
Честито и на Змейковица за наградата много сте готини, и аз благодарение на Кабранска ви видях.

Да се похвалим вече почти цяла седмица вечер като заспи се събужда чак 8 сутринта. Вече се смее с глас,че до скоро само си отваряше устата в широка усмивка без никакъв звук, гука много сладичко и повтаря моите звуци, следи ме с поглед, но още не прави опит да се обръща по коремче.
Корички имахме доста по главичката и ги мажех преди къпане с олио и после ги решех с четка.

И ние ще се изнасяме почивката на село, че е по-хладничко и по цял ден е навън, дори и слънце като пече не е горещо като тук.
Ето така спинкаме  на село  http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1000551
даже и чадър си имаме http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1001905

# 235
Е,днес поради жегите и поради ред други причини,ще си висим в нета ,вместо по градинките....Сега си чакаме татито да ни откара на село,че нещо топлото ни идва в повече.../поне на мен,на Ивчо не виждам да му пречи,освен,че спи повече/
Честит рожден ден на всички месечничета!Цунки от нас с Ивчо и много  Hug Hug Hug
Кате, да ти е жива и здрава майчицата и дано по-начесто да се виждате!!! Praynig
desiiv ,страхотна красавица е адашката Wink-и като ви гледам тая зелена тревичка още повече ми се приходи на село....
Ани,за температурата-не се притеснявай,както ти е казала Стайпър,дотогава Ивко ще е голям ,а и както го свикнете,така ще си кара-аз Сами умишлено не съм го обличала много и нарочно не усилвам парното и сега съм доволна че е достатъчно закален и съответно-здрав...
Момичета,много ми се искаше да дойдем утре на похода,но явно само с желание няма да стане-проблема е,че  няма как да се извозим до София,а и в тези жеги не ми се вижда разумно да помъкнем и децата...Така,че ще се надявам на тези от вас които все пак се включат,да ни разкажат после подробно/ и снимки,ако може Praynig/ пък като се захалади,все ще излъжа татито а се разходим до  столицата... :xarms

# 236
  • София
Привет от нас! Laughing

desiiv, много сладка малката кукла! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Как да не иска човек второ (момиченце) Wink като ги гледа какви са дунданки - сладуранки! Да я цункаш от мен по сладките краченца и приятно прекарване на село!много им е добре на бебчовците на въздух и прохлада, питайте го наш селянин - Велизар да потвърди  Mr. Green
Крейзи, Кабранска:   mrstraetz - и вие ми пълните душата всеки път като ви чета и нямам търпение някога да се запознаем (както и с другите пловдивски мами от компанията "заголи цица"...) как съм се смяла на това, няма да ви казвам... Joy hahaha rotfImao Имам място сред вас, просто сме същите с бебо.
Като казах компания, кой освен Вики ще дойде утре? newsm78 Нещо състава ни май ще е много мизерен... newsm78 Хайде, мобилизирайте се и идвайте, много ще се радвам да се съберем повечко!!! Praynig  lalalala  Rolling Eyes Нека се обадят тези, които ще дойдат да знаем докога и колко мами да изчакаме!
Нас лесно ще ни познаете, защото сме така : breastfeeding и цвета на косата ми е същия  Laughingсупер ще се вместим в кърмаческия замисъл, нали все сме си на цица и аз съм претръпнала, днес пак "заголвах"  в една градинка и гледах гордо, гордо... Embarassed hahaha Sunglasses Дано не е толкова жега, че незнам, май вярно ще минем похода на цица... Embarassed Embarassed Embarassed
И аз ще помоля за съвет за ортопед, защото късно ни дадоха направление (изтича на 25 - ти), а Драганов и "сие" добри специалисти за които се сещам са в отпуск и незнам къде да водя малчо... Ще съм благодарна и на кабинети със заплащане!
Стискам палци на imar & maria_ra бебчовците им да са добре и да няма нищо сериозно!!!
Накрая честити 3 месеца на всички празнуващи МАЙчета - зайчета! Tada Tada Tada
Честит рожден ден и на майката на Катето, да ти е жива и здрава майчицата , че закъде сме без тяхната обич и опора...  bouquet
Чакам "включване" от всички, които ще дойдат утре, please! newsm17

# 237
Олче
Аз със сигурност и  иКати ще дойде .....Пипиив е под въпрос
за другите не знам

# 238
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ПИПИИВ!Да си жива и здрава многодетна мама!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на твоето маиче,Кате.След някоя година и на женско внуче да се радва!
 Момичета,добре заварили както се казваЧБлагодаря ви за топлото посрещане на родна земя-така хубаво ми стана....  bouquet
Сега да се изфукам яко.Запознах се накрая аз с тези прословути пловдивски мами и,честно да си призная,ами те много по-готини се оказаха дори от виртуалните им образи!Все си мискех,че ще са забавни,но те са такива сладурани,че от сега мисля как ще се връщам в гадна Англия...Кабранска,понеже питаш-от сега ти заявявам,че Елла заради твоя син се държа така добре-нали трябва да се подмазваме.Тя доста повече спинка в Бг,пу-пу.Пукнах се от яд,че пропуснах кърмаческия ден.Не,направо се изяждам!!!Пусто,как можах точно този ден без количка да остана!И на всичкото отгоре-за да ми е максимално гадно-нито една снимка не отваря тоя нет.Даже с триста зора влязох във форума.
Мария ра,ние имахме този проблем и се оказа,че е от моята лакомия-кисело мляко с кашкавал и т.н.Вечерница,аз малко късно ама да честитя новите дрешки-пусни някоя снимка де.И аз си купих някои тук,че задникът протестира,че му било тясно в старите.Креизи,ако знаеш само как със затаен дъх четох плановете ти да идваш!Викам караи-изпуснала съм я.Сигурно съм единствената радостна,че не си.Ама вторник съм на линия.А,да.И друго щях да ви казвам да видите колко са готини пловдивските мами/еи,това Пловдив голям град/.Днес Кабранска специално ми се обади да ме предупреди,че нямало да се събират и да не се разкарвам напразно.Еи,много се трогнах.
Някои беше писал за болки в гърдите след кърмене-и аз имам понякога,но съм се замисляла много какво е.

# 239
И на мен много ми се иска да се запозная с пловдивската групичка. За начало ще се запознаем с бебетата в София Simple Smile Ние най-вероятно ще дойдем утре. Само не знам как ще се справя по време на похода. Иначе пред НДК ще сме на линия. Вчера ходихме на разходка - майка ми бута количката и Макси й помагаше. А аз си нося Криси на ръце.
Но утре ще съм или сама с Криси или сама с Криси и Макси.

Общи условия

Активация на акаунт