много е яко. Къде ти идват и на теб такива, много си духовита
Жалко, че не ти стига времето да пишеш по-често, много са ми забавни постингите ти 
Таня, заглавието в супер!
Аз покрй проблемите ми със съфорумките от Пазарджик забравих да се похваля

Тази сутрин Лео се обърна по корем
Ама и той с една затисната ръка и рови, рови в чаршафа с нослето
. Извиках тати-то да го види и той :"Аууу, на тати прасчото. Какво ще си намериш там?" 
А детето риви, ли рови... И се ядосва ,че не може да се обърне както трябва и е голям смях с него. Вече не мога да го оставя и за 3 секунди сам
Ама още по-добре, аз толкова си го обичам, че и без това не го оставям Кабранска и Змейковица - гледах ви по Канал 1, за бТВ нЕАм нерви
СТРАХОТНИ СТЕ, лелееее така се гордея, че ви познавам 
БРАВО НА НАШИТЕ МОМИЧЕТА - МЕДИЙНИ ЗВЕЗДИ

И още нещо щях да се хваля, ама е от оня ден

Откакто ме заболя един зъб всъщност...
Престраших се най-накрая и аз и с мойто момче
Не било толкова страшно, бееееее. Малко ми е странно, сигурно след раждането нещо.. Очаквах да ме боли, ама не
Даже като че ли е трябвало още един шев, дано да си въобразявам....че ще ходя на естетическа поправка, ако съм се "разширила"един вид 
Още кво щях да пиша..
Пак ми е изтекъл мозъка с кърмата, ей! 
Ей, днес е един от най-продуктивните дни
Цели 7 писенца-маценца са се родили! Да ги поздравим - Ивайло (ndv), Пламена (nadia_ch), сина на cacadu, Ивайла (desiiv), сина на vessence, Виктория (anetta78) и Мая (Losita78). Да са ни живи и здрави, да растат все така сладки и послушни и да радват много мама и тати!
Много сте готини, ама виж и как точно вас със Змейковица даваха по новините, пък е имало и други майчета там. Още веднъж поздравления, че се борите за една добра кауза
, бях се настроила за НДК как ще се представим, какво ще си говорим, но дано следващия път да се получи..
. Трябва да мисля нещо, че да не успява да си промушва крачетата 

- и вие ми пълните душата всеки път като ви чета и нямам търпение някога да се запознаем (както и с другите пловдивски мами от компанията "заголи цица"...) 

Ние най-вероятно ще дойдем утре. Само не знам как ще се справя по време на похода. Иначе пред НДК ще сме на линия. Вчера ходихме на разходка - майка ми бута количката и Макси й помагаше. А аз си нося Криси на ръце.