Велиса , моята кърма спря постепенно сама въпреки опитите ми да я запазя макар и малко и не ми се е налагало да пия нищо .
А да ви кажа за тези направления за ортопед- само подлудяват майките !!! Това е поредната измишльотина на Здравната каса по думите на моя позната , която работи на мноого високо ниво там , а от лекар- ортопед от Горна Баня знам , че най- добрият преглед е именно чрез проверка на двигателния капацитет на ставите т. е. раздвижването на крачетата , проверка на ъгъла на отваряне и т.н.
Кате , тук в България щеш не щеш на децата им слагат на 24 час Хепатит В и на 48-ия БЦЖ - ваксина , което е пълно безумие
!!! Чета много информацияза ваксините изобщо и трябва да ти кажа , че у нас положението е най- зле . Щом самите французи най-после признаха , че противотуберкулозната ваксина няма очакваният предпазен ефект - представи си . А в повечето страни от ЕС БЦЖ изобщо не се поставя !Аз така и не видях
???

Което ме подсеща да благодаря на Крейзи, че така прекрасно се е постарала да я оформи и украси!
Освен, готино мамче
Аз съм луд котешки фен, много сладко, браво! 
Пипиив! Много щастие и любов с малката бонбонка ти желая!
и на ИКати! Още един адаш! Много се радвам - да пишеш по - често и снимки искам(е)!!! 

Благодар ти за милите думи, разтопи ме 
Браво, мацка
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПИПИИВ, много прекрасни моменти
за всички месечковци
. Честно казано очаквах пак да ми предложи АМ, но тя ме изненада супер приятно ми стана и се почувствах горда кърмачка 
,вече незнам какво да правя.Реших от утре да го пробвам само на кърма и ако много реве тогава да дам малко АМ,надявам се нищо да не му стане.
Мен жегата не ме мори толкова, но Дарито цял ден е нервна, плаче и не може да спи
и аз съответно страшно се притесних да не сме заразили и Дарито. Освен това нашите след 2 дни заминават за Германия, купили са вече билетите и мама точно сега да се разболее...
Сложиха ни и първата ДТК и нямаше никакви странични реакции. Заплака малко като я боцнаха, но после си спа кротко в количката чак докато стана време за папо
И в този ред на мисли да не забравя да поздравя мамите-кърмачки от Пловдив - страхотни сте!!!

Папка и после спим до 8:30 През ноща си се буди поне веднъж. Напоследък заспива доста рано , още в 8:00 и така нощните папания стават две 
Интерсно му е на детето...сдобива впечатления.
Но нали спинка нощем. На мама слънчака.
И тези кърмачески снимки въпреки, че отварям нов прозорец пак не ми излизат!
Та се обадих аз на мъжа ми да идва веднага след работа да ме взима и да отида до магазина да се разправям. Влизам, те с усмивка моля ви се:"няма го още! Ама не се притеснявай, не си само ти! Ние знаеш ли колко по-важни колички чакаме, ама не ги произвеждаме ние..." Лелеееее, вбесих се! Викам им:"връщайте ми парите, отказвам се", а те:"трябвало да говоря с шефката им". Та влязох толкова набурена в офиса й, че тя веднага нареди да ми ги върнат. Само, че мен кой ще ме обезщети затова, че си загубих целия месец, заради некоректността им!?!
....И ако ще те успокоя- итук температурите са като при вас,с ая разлика,че май няма да се разхлади скоро...