МАЙското човече с глас се смее вече!

• 14 461
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
Лелеее, забравих  ooooh!
Как може да не познаете най-размазаната снимка и най-сънената мама Mr. Green

И сега чак обърнах внимание, че съм си дала старата фамилия  Joy
А иначе точно над мен има една мацка с дълга коса и червена блуза, много прилича на мен  Grinning Аз имам такива снимки от бременността и сигурно затова ви е заприличала на мен  Rolling Eyes

А, и да се похваля нещо. Стига оплакване за днес  Grinning
Напоследък съм луднала по Мечо Пух, а никога не съм го харесвала  Blush Исках онзи ден количка с МЕчо пух, плючена играчка, чаршафи, боди за Лео и каквото видя с тоя герой - направо нападам. Днес видях в Билла до касата шоколадови яйца Дисни и си купих едно с надеждата да ми се падне именно Мечо. Ей сега го извадих от фризера и отварям да видя играчката - познайте! МЕЧО ПУХ  newsm44 Joy Heart Eyes Още не мога да му се нарадвам  Mr. Green

А снимките от днес са ви страхотни  Heart Eyes Пак ме хваща яд, че не бях днес, много сте готини   bouquet

# 196
За малко изпуснах пловдивските мами по новините.  Sad Не ги ли повтарят пак!? На снимките сте много сладки. А тия снимки на кърмещи маи още не съм ги видяла. Само аз ли не можах да се ориентирам де да гледам. Щракам тука разни сайтове дето публикувате и все ми излиза някакво радио и еди кой си бил в момента в ефир, ама снимки няма   33uu Искам и аз да ви видяяяяя  cry  Ето Крейзи вече я видях. А, Крейзи какви са тези играчки на Пмаперс  newsm78

Имар,  newsm09 ужасно звучи! Дано да е наред бебчо и вече да няма подобни инциденти.

# 197
  • ПАЗАРДЖИК
Първо искам да се извиня на всички, че се намесвам в темата ви,но ми е невъзможно да замълча на това

Тъкмо се тъхках, че изпуснах изложбата и т.н. и звъни майка ми - в една сладкарница на центъра имало среща на кърмещите майки, д съм хващала едно такси и да отивам. Ама на мен никой нищо не ми е казал и незнам кво да правя. И кто му ударих един рев  Tired После реших да се оправя и да мина от там. Обадих се на моите познати от форума, те там   Thinking Ама никой не ми се обадил на мен, разбрали късно  Outta Joint
Отивам аз - те от някака организация направили сбирката, снимали ги от медиите как кърмят, дали им подаръци (за закъснелите само въздишки  Mr. Green ) и на мен никой не ми обърна внимание. Моите "приятелки" само ми казаха по едно ОХОООО и като ми обърнаха гръб...  Tired незнам дали някой забеляза като си тръгнах. Абе супер гадно ми стана  Confused Ох, трябва да свикна с мисълт, че са ме зарязали и това е!  Whistling

Дес, как не ти е неудобно да пишеш това. Ние, твоите "приятелки" те чакаме всеки ден вече повече от 2 месеца. Ти все си намираш оправдания да не дойдеш. Не желая да коментирам повече точно тук, но имаме още доста неща да ти кажем по темата.

# 198
Дес, как не ти е неудобно да пишеш това. Ние, твоите "приятелки" те чакаме всеки ден вече повече от 2 месеца. Ти все си намираш оправдания да не дойдеш. Не желая да коментирам повече точно тук, но имаме още доста неща да ти кажем по темата.
Пе, не е така....
Точно заради такива изказвания и "имаш си причини да не идваш" ми стана неудобно да идвам. Все едно забравихте, че с първо дете е паника и не можеш да се организираш. Ясно е, че като спи до обяд бебето няма как да дойда...
А го пиша, щото го мисля. Освен това в Скайп като пиша НИКОЙ не ми обръща внимание ШЕСТ ПЪТИ ВЕЧЕ! Петя, ти и Гого подминаваш вече по центъра, какво друга да си мисля?  Thinking Нели и Пепита ги питах един път пред консултацията ще ходят ли на кафе и после като им звънях не вдигаха....
А и не ме чакате, вие си пиете кафето сутрин. Незнам как изведнъж решихте, че ви отбягвам  Rolling Eyes
Айде, не ми се говори тук точно за тези неща. Пишете в Скайп, ако искате.
Тъкмо се чудех за кво и четирите четете отчетната ми тема..

# 199
За малко изпуснах пловдивските мами по новините. .
И аз  ooooh! После май ги повтарят през нощта, ама не помня в колко  Tired
Играчките на Памперс са от промоцията в Билла, като купуваш техни стоки ти дават сърчица. 20 трябва да събереш и залепиш на един талон. Играчки все няма, даже и във форума има няколко теми В КОЯ БИЛА ИМА ИГРАЧКИ НА ПАМПЕРС  Joy

bouquet Честит рожден ден на мама pipiiv! Да ни е жива и здрава и много щастлива!     bouquet

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 00:06 от crazybrat

# 200
Честит рожден ден на Пипив!Знам,че няма много време за да пише,но дано поне да има за четене-искам да и пожелая много здраве,късмет и дано да се радва на здраво и щастливо бебе! И да се наспива!е,Крейзи,пак ме изпревари,не е честно... Crossing Arms
Ще ни повтарят чак в три ,но ако са тези от 7 и 30,в късните ни нямаше...абе не се косете,че не сте ни видели-елате в Пловдив ние наживо ще ви го разкажем/цветно и широкоекранно/

# 201
Здравейте майчета,
аз май нещо съм пропуснала от дискусиите, а именно, защо ги водите малчовците на ортопед, профилактично или защото имате съмнения за някакъв проблем, а и снимки, аз само като чуя за ренгенова снимка и косата започва да ми капе.
Пишето и аз го забелвам по-малко от едната страна се е забелило повече, но така беше и при големият ми син.По лесно става когато бебчо е бил по дълго във водата, обикновенно я правя тази процедура накрая на къпането.

# 202
 newsm59 на Пепив, да си жива и здрава и много щастлива със сладкия ти бебок!
   Честита награда на Змейковица! Много хубави снимки, всичките ви познах в конкурса, дори и Крейзи Wink Аз също мислех да участвам, но после реших че нямам право, след като не съм в БГ и се отказах. За това на вас ще ви покажа кърмаческата ми снимки Mr. Green

Ще се опитам по нета да видя новините, че много ме заинтигувахте Laughing А пък ако стигна до Пловдив, ще е най-добре на живо да ви видя, както казва Кабранска Wink( никога не ходила в Пловдив)

# 203
Здравейте и от мен набързо. Честит Рожден Ден на pipiiv. Честит 2-ри месец на малчуганите. Честита награда на змейковица.
Снимките бяха страшно хубави. Особенно  синхронното кърмене в Пловдив Simple Smile
Днес бяхме на консултация и педиатърката сложи ваксините на Криси. Е, такова чудо не бях виждала. Криси не спря да реве и да се дере. Сигурно много го болеше ръчичката. Заспа в количката. После уж беше добре. Но като се прибрахме в къщи се дра 1 час. Не искаше да яде, а беше гладен. Опитвах се да го храня легнал, за да не докосвам ръчичката, но той не захапваше. На всичко отгоре се оказа, че съм забравила Calpol-а при майка ми. А го бях взела специално за тази ваксинация. То се оказа, че там съм оставяла преди време друга опаковка. Така че повече няма да нося. И сега в 11:30 или 12 тръгнахме към майка ми, за да го вземем. Добре, че са отворили нова денонощна аптека. Взехме му го и му го дадохме веднага. След 20-на мин имах най-доброто дете. Почна да се хили, да говори, изцапа памперсите, нахрани се хубаво и накрая заспа. Но последния 1 час се бях шашнала. Чудех се да не би нещо да не е била наред ваксината. С Макси нямах такива проблеми. Той се размрънкваше, но аз му отвличах вниманието и той млъкваше.
Imar, дано всичко да е наред с Иван. Сигурно знаеш, че при удар по главата се наблюдава за повръщане и необичайна сънливост. Ако не виждаш нищо по-различно малкия е добре. Ужас. Представям си как си се изплашила. Дано на никой не се случват подобни неприятности.
Аз напоследък имах доста работа и задачи и се чувствам много изморена. А тази жега направо ме изтощава. Утре пак ще слизаме към майка ми. Трябва да обикаляме за дрехи за сватбата и между магазините трябва да се изпълняват и задачи. Ако не се чувствам добре мисля да не идвам в събота. А много искам да се видим.

Лека нощ.

# 204
Честит рожден ден на Пипиив! Само весели моменти с малкото сладурче ти пожелавам.

Кларисина, имаме право 2 направления за ортопед профилактично. Там бебо се гледа с ехограф. Хубаво е да се отиде, но много трудно дават направленията.

Аз така хубаво се наспах тая нощ и сега съм свежарка. Чакам Ивко да се събуди и да излизаме на разходка, че и до работата трябва да отида днес.

# 205
Честит Рожден Ден на Пипиив И на всички месечковци празнуващи днес Simple Smile
Честита награда на змейковица.

Ще помоля petjah понеже поглежда в темата, ако има да казва на някой....нещо..  smile3513 ...да го прави на лични. При нас цари спокойствие и не е нужно да го нарушаваме Simple Smile

Чакам Мони да се събуди и ще ходим на контролно теглене..... да видим как сме с грамажа и докъде сме стигнали със забелването. Благодарение на съветите на едно момиче от кърмаческия успях да си увелича кърмата малко по малко и да намаля АМ-а ......та ще ходим да видим какъв е резултата  smile3503 ..... добре,че педиатърката ми е ИЗВЪНЗЕМНО и е ЗА кърменето ...... и късното захранване ..... е давам сокче ..... по 5-6 лъжички .....ама допреди 10-тина дни имаше опасност да останем само на адапте ....

Габи още е при свекитата......ама ми е много мъчно вече и не знам как ще изкарам още 2 седмици без нея ..... добре,че има телефони.

Ако не пиша тези дни....... ще се видим в събота

# 206
Здравейте!

Ей пловдивчанки, много сте готини, много съм горда с вас, браво   bouquet  bouquet! Не съм гледала новините, защото няма къде, но сега ще потърся записа в нета.
Смайли, и ти си много хубава кърмачка, защо не участва в конкурса,нали си българка?
На ортопед в БГ и тук се ходи профилактично, за да се види дали има изкълчване на тазобедрената става. Тук прегледа се извършва между 5 тата и 8 мата седмица. Килиан го гледаха на ехограф и после доктора го прегледа с ръце - свиваше му краченцата, събираше ги, опъваше ги  и май това беше. Не знам защо в Америка не правят такова нещо, може би не е толкова срещано при тях. А
на вас след раждането биха ли ви ваксина против туберкулоза?

Крейзи, аз те познах! Верно, че ти е малко не на фокус снимката  Wink.

Ани, копирай целия адрес в нов прозорец, така можеш да видиш снимките.

Имар, голям ужас си преживяла, добре, че сега всичко е наред! Аз свалям количката по стълбите само на задните колела, като гледам максимално да не я заклащам. Също така и я качвам. Но моята количка тежи 9 кг.

За пишлето - аз не го забелвам въобще. Докторката ни каза, да не пипам.

Аз вчера пак бях да бягам - 30 мин. с почивка 2-3 мин. и днес нямам мускулна треска.

Честит рожден ден на Пипиив!!! Честито и на празнуващите бебенца, днес!!!

П.П. Сега ви гледах по БТВ! Изглеждате супер! Умирам си от кефффффф! Браво!!!

# 207
Момичета - ето какво намерих за пишлетата:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/966/

"Насилственото забелване в бебешка възраст води до травма на кожата, нарушение на нормалното клетъчно срастване, увреждане на сетивните нерви на гланса, гъбично или бактериално възпаление (баланит) и деформация на кожата (склерозит). При това възниква нарушаване на нормалната лигавица и настъпват склеротични деформации и хронично възпаление, което води до  вторични рецидивиращи слепвания"

и още нещо : http://www.bgpetition.com/ne_na_pedofiliata/index.html

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 09:48 от eunos03

# 208
Здравейте и от нас.
Първо да поздравим празнуващите  bouquet
Пловдивски мами страхотни сте браво smile3501.много ви се радвам.
Искам и аз да видя записа на новините,как става този номер. newsm78
Оле сега прочетох темата за оголването,тръпки ме побиват ooooh!.Не мога да разбера,защо тези на ще лекарки ни карат да го правиме.Дори мой та ми каза да сам го оголвала по смело и малко по- силно,че нищо не сам направила.А за ортопед и ние ходихме,прегледа ни без ехограф.Каза,че колянцето на едното краче прави "клик",но не било нищо страшно.
Поздрави от нас

# 209
Здравейте и от нас.

Благодаря ви за поздравите. Много целувки на всички. Между другото ние с тати имаме днес и годишнина от сватбата.  luvbed
Черпя ви виртуално.   party023 newsm38  cook Misc Baby Bottle beer2 beer3 beer Wine Glass Drunk
Малката е добре и за сега не откриват нищо проблемно. Благодаря, ча мислите за нас.

Честито на празнуващите малчогани. Много да радват мама и тати.

Ние отиваме на разходка и по-късно ще се включим по-активно.  Two Hearts  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт