Как може да не познаете най-размазаната снимка и най-сънената мама
И сега чак обърнах внимание, че съм си дала старата фамилия

А иначе точно над мен има една мацка с дълга коса и червена блуза, много прилича на мен
Аз имам такива снимки от бременността и сигурно затова ви е заприличала на мен А, и да се похваля нещо. Стига оплакване за днес

Напоследък съм луднала по Мечо Пух, а никога не съм го харесвала
Исках онзи ден количка с МЕчо пух, плючена играчка, чаршафи, боди за Лео и каквото видя с тоя герой - направо нападам. Днес видях в Билла до касата шоколадови яйца Дисни и си купих едно с надеждата да ми се падне именно Мечо. Ей сега го извадих от фризера и отварям да видя играчката - познайте! МЕЧО ПУХ
Още не мога да му се нарадвам А снимките от днес са ви страхотни
Пак ме хваща яд, че не бях днес, много сте готини
Не ги ли повтарят пак!? На снимките сте много сладки. А тия снимки на кърмещи маи още не съм ги видяла. Само аз ли не можах да се ориентирам де да гледам. Щракам тука разни сайтове дето публикувате и все ми излиза някакво радио и еди кой си бил в момента в ефир, ама снимки няма
Искам и аз да ви видяяяяя
Ето Крейзи вече я видях. А, Крейзи какви са тези играчки на Пмаперс
ужасно звучи! Дано да е наред бебчо и вече да няма подобни инциденти.
После реших да се оправя и да мина от там. Обадих се на моите познати от форума, те там
Ама никой не ми се обадил на мен, разбрали късно 

на Пепив, да си жива и здрава и много щастлива със сладкия ти бебок!
Аз също мислех да участвам, но после реших че нямам право, след като не съм в БГ и се отказах. За това на вас ще ви покажа кърмаческата ми снимки 
Само весели моменти с малкото сладурче ти пожелавам.
...да го прави на лични. При нас цари спокойствие и не е нужно да го нарушаваме
..... добре,че педиатърката ми е ИЗВЪНЗЕМНО и е ЗА кърменето ...... и късното захранване ..... е давам сокче ..... по 5-6 лъжички .....ама допреди 10-тина дни имаше опасност да останем само на адапте ....
.много ви се радвам.