Да са ви живи и здрави сладурковците

Крейзи, само обещаваш, че ще идваш, пък никаква те няма
Другия път те чакаме да се запознаем на живо Телефоните ни ги имаш
! Аз да ви кажа вече толкова много отслабнах , че започвам да се тревожа - искам си килограмитееее обратно
, но за съжаление изобщо не мога да качвам щом веднъж съм ги свалила !!! Крейзи - за зъба - хич не се радвай , че ти е спряла болката ами отивай да го снимаш този зъб докато не е загрубяла работата - зъб щом почне да боли значи нервът умира , така че не чакай да стане по -лошо , че аз от чакане съм на път да се " коронясам "
на 34 години .
, ама той ми вика , че съм ненормална и паникьорка / . Обаче ме успокоиха , че спокойно може да се оправи от самосебе си , а ако не стане , чак след годинка я рязват . 
- какви кукленски размери
!!!
/ опишка я цялата / , много пя и гука , и на нас ни казах , че фонтанелата се затваря бързо и добре , че слушам себе си от време на време , та не дадох Вигантол . Иначе сме 5650 и 63 см. А забравих да кажа , че веднага ме попитаха дали кърмя и като казах" вече не" изразиха искрено съжаление .
страхотни рецепти от готвачката на хотел Аква във Варна ! 
Да е живо и здраво малкото сладурче и много да слушка.
Ама много са ни хубави пловдивските мами,и дейни активистки бе-БРАВО! Ха сега по темите(не че си спомням вече какво исках да пиша,ама да се хвана за последното):и аз се мъча със забелване на пишка и то отдавна,ама един ден май се бях престарала и до кръвчица стигнах,уплаших се макар,че на бебо не му направи впечатление и сега го давам по-спокойно,макар че не напредвам много все пак главичка се вижда малко.В петък съм на консултация(и ваксина-леле страхххх
) и ще видим колко сме порасли,ама шесте кила май сме ги минали-расте това дете като гъба и скоро ще ни омалее коша за новородено .Исках и да питам мамите,които вече не кърмят(ако има още такива) пихте ли някакви лекарства след като спряхте,че аз съм малко небрежна и дори на гинеколог не съм ходила още? Поздрави на бебешорите(и честито на празнуващите),а на майчиците спокойни нощи желая!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА - СМЕЛО НАПРЕД!
Тия дъртите направо
. Все едно той като е бил на полето майка му не го е кърмила. ЕГАТИ ПРОСТОТИЯТА!
, че то с кърмата НЕ Е СИГУРНО КАКВО МУ ДАВАМ. Като го захраня от сега поне ще знам какво приема.

Благодаря! Да са ни живи и здрави и да растат големи и послушни
То послушни момчета незнам дали има, но все пак
Снимката наистина е много сладка.
И се събуждам в 11,00
Идеше ми да си тегля един бой сама!

После реших да се оправя и да мина от там. Обадих се на моите познати от форума, те там
Ама никой не ми се обадил на мен, разбрали късно 
незнам дали някой забеляза като си тръгнах. Абе супер гадно ми стана 
Много са изтормозени, само са ги мъчили там и добре, че си дойдоха.
Утре ще ходим пак там ,да дадем очен секрет, че нямаше днес събран в очето. Дадохме носен и лаборантката вика "Да взимаме ли гърлен" и ми се мръщи за НЕ. И аз - ми ще му вземете, как няма да му вземете, нали ще го лекуваме от стафилококи, аз за какво плащам осигуровки
И тя се стресна, та му взе. Ааааа, за кво му бил тоя секрет. Ми да си правя гаграда с него, тц тц, егасииии системата имаме
После викам - чакай като минавам да видя за тия 200 лв колко ще ме мотаят още. В началтоо на август казаха да ида за личната карта и аз отивам. Там никой не ми обръща внимание
Накрая един социален работник ми обясни, че от ДСК-то бавели с месеци и си играели с на хората парите
Кеф, няма пак да идвам. Каза, че е здраво детето. Направи ехограф и каза на 4 месеца и половина пак да идем за снимка. Увери ме, че ни се полагат 2 направления за ортопед
Та с негоео разрешение ще си изисквам 2-рото ,дето ми се правят на луди 

но и аз като малка съм падала 3 пъти от количката май - и сега все внимавам с Никола.
уж забелваме всеки ден по време на банята
. Ама като дърпам кожичката - то и пишлето някакси потъва надолу - и май никаква работа не върша
!!!
Препоръчани теми