МАЙското човече с глас се смее вече!

• 14 470
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Кабранска благодаря ти за изчерпателния отговор Simple Smile.Защо да са високи цените,на мен като се роди Иван ми донесоха от Пловдив бодита по 2,20(в София са по 5,80),ританки по 1,30,комплекти по 3 и 4 лв и ми казаха че са ги купили от склада на Вис виталис и понеже вече почти всичко ни е малко пък и идва есен смятам докато сме в Хасково да отскоча до Пловдив.Но ако цените им имат промяна ще отида до Димитровград и там цените са много ниски.Относно други магазини,миналата година на изложението Произведено в България ми харесаха много дрешките на друга пловдивска фирма,които имат магазин и склад само в Пловдив.Сега не се сещам как се казваше,но запомних,че склада им се намира на Брезовско шосе в сладова база "Илиенци".И аз много бих се радвала ако мога да се запозная с вас,но незнам как ще сме с времето,защото смятам само с татито да отскочим,а бебока да го оставя на майка ми.И ако направим така ще трябва в рамките на 3 часа да успеем дас е приберем.

# 166
Уф, аман от мен!
Искам да кажа само за конкурса за кърмаческа снимка - ето линка http://www.fmplus.net/index.php?p=view&r[page]=1423]http://www.fmplus.net/index.php?p=view&r[page]=1423 (копирайте го в отделен прозорец, че заради това [page] не може да се даде линк  #Cussing out
Специално се споменава нашето Кате  Heart Eyes Умирам от гордост! БРАВО КАТЕ! И на всички участващи  Mr. Green bowuu
Познах и Кабранска, Змейковица и мен си  Joy
Само това ли са участвалите? Иги защо не пусна снимката с Момчо, дето участваш в конкурса на Германос?  Crossing Arms Щеше да спечелиш!

Последна редакция: ср, 02 авг 2006, 01:45 от crazybrat

# 167
Крейзи, не мога да го отворя този сайт, дава ми грешка. Много искам да ви видя какви сте хубаавици, мами кърмачки.

Мами дето забелвате пишките, докъде се вижда вече главичката?

# 168
Добро утро!

Изпратих си таткото за България и сега ми е малко криво  Sad...

Снимките на кърмачките са ба този адрес: =1423]http://www.fmplus.net/index.php?p=view&r[page]=1423, но трябва да се копира в броузъра, защото не може директно да се отвори. Всички снимки са много хубави.

# 169
   Здравейте!
   Крейзи,добре че пусна този линк,за да видя,че и моята снимка е там LaughingПомислих,че не съм успяла да я изпратя,но явно съм грешала.Но теб не мога да разозная.Видях Катя,Змейковица и Карабранска.А коя снимка е спечелила,не мога да видя.Как се влиза във Форума на радиото?
   Ани,ние също забелваме от месец,ама аз не виждам резултат,то почти нищо не се показва като забелвам.На следващата консултация ще питам?

# 170
да ви се похваля че моята принцеска вече 5ти ден ака сама. Laughing Laughing Laughingедин месец се побъркахме с този запек Laughing Laughing Laughingдано на никого да не се случва. baby_neutralайде цунки на вашите бебоци Laughing Laughing Laughing

# 171
  • София
Здравейте мами. Като ви чета размерите, ние май ще се класираме в класацията за най-финна мадама. Вчера на консултацията ни измериха 4550-56см. Явно само ние сме под 5 кг. Ама иначе е голяма жилка - само мърда. Доктора едвам я удържаше да и сложи сестрата ваксината.
Иначе и ние ще ходим на море -ура. Някъде от средата на август.
И ние не пропускаме хранене през нощта-само от време на време спи от 21.00 до 3.00. Дори и вчера, когато имаше малко температура от ваксината, си се хранихме през нощта.
Пловдивски мами много ви е хубава снимката и трите сте чудесни.

# 172
Да почерпим по слчай трите месеца днес

# 173
Здравейте мамчета,

ето един site - от който след абонамент получавах информация за всяка седмица от бременността, а сега открих, че имат и за развитието на бебето по седмици и месеци
http://www.babycenter.com/baby

Ох - от 5 дена малкия пак е на 3-часов режим - и аз съм вече  #Crazy сомнамбул  #Crazy Как преди си спеше по 5-7 часа през нощта  newsm78 Сега съм се зарекла - ще го отучвам от поне 1 нощно хранене - почвам с залъгалка, ако не стане с вода, ако и това не помогне незнам ..... с рев!!

Сигурно и затова ми се ходи на работа (то и аз много си я харесвам и обичам, пък и имам 3 човечета дето съм изоставила без шеф...)

Shocked Мила, щом сега се чувстваш изморена, как така ти се ходи на работа!? Аз сега едва смогвам. Дори ми се обадиха че трябва да поработя известно време и хич не ми се ще.

Ани -  честит ти месечник ! Да те радва и слушка!  bouquet
... ами то от умората от рабоата се справях добре, а сега е различно - това безсъние (тая нощ пак само 4 часа) направо се побърквам  #Crazy  #Crazy

# 174
Здравейте пак от нас с Емануил.Вече нямаме температура УРА.Причината се оказа,че не ни са харесвали бибероните на шишетата за вода и чай.Купих му друг вид и сега пие по 200ml на ден. Обезводнен е бил миля.Аз и казвах на лекарката не пие течности,а тя ми не е жаден.А тук при нас е адска жега.По въпроса за ваксините в чужбина на нас ни сложиха една за 5 болести.Лекарката ни каза,че освен задължителните ще сложим и други,но след септември,че сега е много топло и да не го затормозяваме бебе.Към мъжките мами- как върви заголването на нас снощи ни прокърви,че днес ще ходя при лекарката да ни изпише крем да го мажа.Пловдивски мами страхотни сладурани сте.Страшно ви се радвам,че сте така задружни,ние тук сме самички с бебе по разходките.По някои пат сме с таткото,когато е свободен.Но какво да се прави само да сме здрави искам,че тази температура от 37,3 доста ме поизплаши.Поздрави на всички мами и да си нацелувате бебетата

# 175
Ани честит трети месец на Ивко, да е жив и здрав newsm51, много да слушка и да ви радва.
Ние сме си на морето, но не се възползваме особено от този факт.  sunНай-хубавото е, че жегите не са толкова големи и разходките край морето са супер. Да си призная честно много бих искала да живея някаде в планината - в Смолян например. Обожавам да обикалям по баирите. Чакам с нетърпение Сиска да порасне и да тръгнем на походи.  nuts

# 176
Здравейте и от мен, мили МАЙчета  Grinning
Искам само да вметна, понеже някой спомена смрадлика. Та така- много внимавайте да не попадне в устата на бебо, понеже е отровна (поне аз така знам, а и бабите така казват). Затова , да речем, само възрастни могат да си изплакват устата с нея при налични проблеми. А децата не могат да я изплюят и я гълтат.
А иначе аз мойта шушулка я къпя с отвара от смрадлика (срещу пъпчици) и редувам с отвари от дъбови кори и орехови листа (за костите).
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/873/53/ тук прочетох, че има резон в това и ще продължавам да го правя засега, дано е ефективно  Thinking
Целувки на бебоците, и най-вече на месечниците   bouquet

# 177
Здравейте Simple Smile
Анна...... и ние сме под 5 кила Simple Smile , но работим по въпроса

Момичета...........да не забравите....... София......Среща......05.08.2006г. .......събота.......тази събота Simple Smile ......НДК.....пред главния вход...... в 10:30 сутринта

# 178
  • Пловдив
Момичета - да се похвалим  bowuu Blush
Нашата снимка е една от наградените в конкурса за кърмаческа снимка  newsm44
Днес се бяхме събрали всички пловдивски форумки в галерията на главната, беше и кмета на Пловдив и държа речи... Отразяваха ни от доста медии - БТв, Канал 1, вестници и БНР  Laughing
След като свършиха речите в галерията, излязохме на пейките по главната и кърмихме бебоците  bowuu Събрахме очите на съгражданите, ама на нас хич не ни пука вече  Whistling Sunglasses
Мен ме интервюираха от БТв и Канал 1 докато Калина папаше  Laughing Кабранска също говори с медиите  bowuu
Това накратко - Кабранска е по-сладкодумна и ще разкаже подробностите Blush Heart Eyes

# 179
Ей,я на  и Кабранска...ама като допреди малко обикаляхме/щото ние изложбата я дооткривахме в Градската градина/,та може вече да сте гледали репортажите...
Първо да отбележа,че днес ние ставаме на два месеца/не аз-Ивчо/ и по тоя повод де вземем,че да почерпим,но тъй като другия Ивко вече е дал мезето-ние сме само на beer beer3 beer2 Wine Glass smile3546 Coffee eat ...но от сърце...
Та като си отметнах личния ангажимент да кажа и за изложбата-вие предполагам вече сте разгледали снимките които бяха изложени,но да ви кажа на място,в голям формат,и събрани на едно просто ме размазаха от кеф...ама без да лицемернича,но от нашите мами/форумските/ по-хубави нямаше...за бебчета-то аз грозно не познавам,та тях няма да обсъждам...и наистина конкуренцията е била невероятна...но както разбрахте и наша мама отнесе награда/Змейковица/.Познахме и други мами,но нещо не я разпознах Крейзи-я си кажи истинските имена  и ако не ида утре пак за а те намеря/макар,че една снимка подозрително ми напомняше на вас...ти с червена блуза ли си на кадрото? newsm78/А,крейзи,ти що не дойде-много се оглеждахме...
Кате,получих ти СМС-а и ми стана едно мило,че точно за мен си се сетила...надявам се като си дойдеш непременно да се видим.
Сега ще се опитам да кача и снимки,за да мога да ги поствам /нали ме научихте-сега оттърване няма от мен/ и нека и Пепита да качи нейните,че те повече снимаха/ама нали си имат баба сладурана!!!/Чао до после,сега отивам да пържа чушки и патладжани,да не ме бии мъжа,че то бива светски изяви,ама и трябва да се яде....ще вляза пак после да видя отзивите от телевизионните ни изяви-ако не ме познаете,аз съм с капелата и с говорния дефект и утре купувайте вестници-автографите ,като се видим на живо newsm53/

Общи условия

Активация на акаунт