МАЙското човече с глас се смее вече!

• 14 468
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Аууууууу, забравих да честитя на двете Ивета рождения месец  Embarassed простете
Да са ви живи и здрави сладурковците   bouquet
Крейзи, само обещаваш, че ще идваш, пък никаква те няма  Wink  Crossing Arms Другия път те чакаме да се запознаем на живо  Laughing
Телефоните ни ги имаш  Hug

# 181
Честито на месечковците - да са здрави , да папкат и да гукат !!!
Ани , мерси , мерси ... аз от твоята почерпка си взимам това " горе в ляво " мммммм / утре ще скокна до Jimmys/.

Крейзи , благодаря , да ти се връщат блузки и панталони по две smile3521 ! Аз да ви кажа вече толкова много отслабнах , че започвам да се тревожа - искам си килограмитееее обратно smile3518 , но за съжаление изобщо не мога да качвам щом веднъж съм ги свалила !!! Крейзи - за зъба - хич не се радвай , че ти е спряла болката ами отивай да го снимаш този зъб докато не е загрубяла работата - зъб щом почне да боли значи нервът умира , така че не чакай да стане по -лошо , че аз от чакане съм на път да се " коронясам " smile3511 на 34 години .

Ани - и ние забелваме , но без особен ефект- днес бяхме на консултация при новата ни докторка и тя потвърди опасенията ми , че сме със фимоза / казах му аз на таткото box , ама той ми вика , че съм ненормална и паникьорка / . Обаче ме успокоиха , че спокойно може да се оправи от самосебе си , а ако не стане , чак след годинка я рязват . Sick

А малката  Евка е много финно гадже пу-пу smile3503 - какви кукленски размери babydust7 !!!

Dani Stef - много хубаво правиш с тези отвари - ние така отгледахме баткото , но на Марк не съм слагала , ще започна с орехи през зимата , сега само слънчева вода ! А смрадликата е отровна само в свежо състояние - ако дъвчеш листата  или ако пипаш сока от тях - появяват се обриви ! От семейството на смрадликата има много по- отровни !

Да кажа за консултацията - много съм доволна / поне за сега / - беше дълга и обстойна , Марк си " маркира " докторката newsm62 / опишка я цялата / , много пя и гука , и на нас ни казах , че фонтанелата се затваря бързо и добре , че слушам себе си от време на време , та не дадох Вигантол . Иначе сме 5650 и 63 см. А забравих да кажа , че веднага ме попитаха дали кърмя и като казах" вече не" изразиха искрено съжаление .

Отивам да готвя , че докопах  smile3508страхотни рецепти от готвачката на хотел Аква във Варна !

# 182
  • София
Явно само ние сме под 5 кг.

споко ани, и ние см под 5 по моя преценка. понеже преди месец нямахме и 4 Simple Smile

но иначе папаме и всичко по реда си и сме много жилави и ние.

я кажете вечер все в един и същи час ли къпете, аз не, но почнах по - рано.

# 183
Честит втори месец на Ивчо на Кабранска. Да е живо и здраво малкото сладурче и много да слушка.
И ние забелваме и вече виждам главичката. Исках да питам някой стигнал ли е до това откритие.  Mr. Green

Днес бяхме на консултация. Вече сме 6кг и 59см. Наддали сме 900гд.
Дойдоха ми гости, отивам да си ги посрещна.  Hug

# 184
Здравейте майчета Simple SmileАма много са ни хубави пловдивските мами,и дейни активистки бе-БРАВО!  Ха сега по темите(не че си спомням вече какво исках да пиша,ама да се хвана за последното):и аз се мъча със забелване на пишка и то отдавна,ама един ден май се бях престарала и до кръвчица стигнах,уплаших се макар,че на бебо не му направи впечатление и сега го давам по-спокойно,макар че не напредвам много все пак главичка се вижда малко.В петък съм на консултация(и ваксина-леле страхххх Sick) и ще видим колко сме порасли,ама шесте кила май сме ги минали-расте това дете като гъба и скоро ще ни омалее коша за новородено  .Исках и да питам мамите,които вече не кърмят(ако има още такива) пихте ли някакви лекарства след като спряхте,че аз съм малко небрежна и дори на гинеколог не съм ходила още? Поздрави на бебешорите(и честито на празнуващите),а на майчиците спокойни нощи желая!                                                           

# 185
  • София
Ох мами незнам първо да ви се оплача или да честитам,но тък като сме живи и надявам се здрави ще честитам първо.
Честито на Ивковците,да сте живи и здрави и много целувки по дупетата.
Честито на Змейковица за наградата,всички майски мами,които сте участвали сте много хубави,да кърмите дълго.
Аз новините не съм ги гледала още,но се надявам в 22.00 пак да ви дадат.
И сега да ви се оплача.Голяма съм патка,направо съм за стреляне,явно днес ми е бил лош ден.Първо на обяд си поразтопих стерилизатора,защото съм объркала температурата,а тази вечер без малко да си обия детето.Ох като се сетя и направо тръпки ме побиват.Тръгнах да го свалям по едни стълби с една приятелка с количката и този как се изхлузи и преобирна отгоре хич и не го видях.Добре,че падна отчасти върху пелената,но лошото е че и отгоре отдясно поужули главата,защото падна с главата напред.Моля се дано всичко да му е наред дано не съм го повредила нещо,защото ще трябва да се хвърля от някъде.
 Относно пишлето ние вече видяхме главичката и остава още малко,сигурно утре като отидем на консултация педката ще я забели нацяло.

# 186
imar,днес е св.Илия и дано той да ви е закрилял и всичко да мине без проблеми макар,че звучи страшничко -можеш да хванеш на бебчето светец.И аз искам да ви почерпя виртуално по повода,защото с таткото оцеляхме преди години на днешният ден след превъртане през таван и яко смачкана кола и ни се размина само с драскотини.Стискам палци!

# 187
Леле МАЙ-чета,
Аз ли съм най-недоразбралата в тази държава? Уж все чета и пак ми е убягнало, че днес е имало групово кърмене, изложба. Само като си помисля, че днес след 11 часа бях в Повдив. Срам ме е, че пропуснах събитието. Лелеееее, акъла ми е изпило майчинството.
Кабранска, познах  те по телевизията, и тъкмо казвах на татито, че те зная виртуално, те ти изписаха името, макар и с грешна фамилия. Много сте готини и страшно ме е яд, че пропуснах шанса за среща. Но нищо – все има дни пред нас и това ще стане.
Сега за пишлето – онази вечер татито /според мен това е мъжка работа/ взел да му огледа пишлето. Аз все му пилех, че ми се вижда малка дупката. Та като погалил малчо и хоп – мъжествеността му пораснала и пишлето така хубаво се забели. По-добре от на баткото в момента. Без зачервявания, без кръв. Поне един проблем по-малко имаме. Много съм доволна.
Калоян днс беше на ортопед. Всичко е ОК с краката ми, та и този проблем отхвърлихме. Иначе всики проблеми, които имате със лиги, смучене на ръце – ги има и при нас.
Относно връщането на работа – не ща и да чуя. Нали се предполага, че това майчинство ми е последно, искам да се насладя напълно на гледането на бебо. Е, освен ако не ме натиснат финансови проблеми със страшна сила.
Imar – кофти наситина, чак тръпки мепобиха. И внмавай от тук нататък Дано всичко с бебчо е наред.
Сега отивам да къпя, че нещо цял ден в жегите малчо се свари и е страшно крив в момента. Целувки на всички ви – и мами и бебета.

# 188
БРАВО МАМИ! ОТСРАМИХТЕ КЪРМАЧКИТЕ!  smile3501  smile3501 smile3501 ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА - СМЕЛО НАПРЕД!

Като ви видях по телевизията и викам на мъжо: "Етооооооооооооо виж ги тез мацки са от нашите". Той най-много се впечатли от дядката, който каза, че от естетическа гледна точка не било хубаво да се кърми навън.  rotfImbo rotfImao  Тия дъртите направо  #2gunfire. Все едно той като е бил на полето майка му не го е кърмила. ЕГАТИ ПРОСТОТИЯТА!

Както и да е. Преди няколко дена бяхме на рожден ден на една приятелка с бебе. Имаше много бебета. Най-малкото нямаше още 2 месеца. И като се разговорихме с майката и тя ме пита: Сокове давате ли? Аз и викам: НЕ. А тя ми вика: ААААААААА вие сте от ония дето са за късно захранване. Не ви разбирам за вас. Аз съм решила и пюрета скоро да му давам.  #Crazy   #Crazy, че то с кърмата НЕ Е СИГУРНО КАКВО МУ ДАВАМ. Като го захраня от сега поне ще знам какво приема.

Все бях чувала всякакви неща, но такова не бях.

Пък аз й викам: Е, всеки си знае! КВО ДА Й КАЖА?! Направо онемях.

Да се включа и по мъжката тема: нашето пишле се заголва почти додолу. Веднъж даже прекалих и като дръпнах леко надолу и чак кожата му се обърна. Дребчо не реагира, но аз така се уплаших, че направо се разплаках. Пък мъжа ми седи до мен и ми се хили  rotfImbo

Imar, нещо подобно се е случило и с мен като малка, пък я ме виж сега ... голяма, яка българка. Дано това те поотпусне малко. Сега сериозно: дано всичко е ок.

# 189
Лелеее, имар, като прочетох и ми се обърна всичко. Дано му няма нищо не бебчо и минете само с уплаха  Praynig

Честито на Ивчовците! Вкусно мезе, приятна биричка  Hug Благодаря! Да са ни живи и здрави и да растат големи и послушни  Flutter То послушни момчета незнам дали има, но все пак  Mr. Green
Честито на Змейковица, умирам от гордост!  Mr. Green newsm51 Снимката наистина е много сладка.

А брошурки нещо щяло да има, взехте ли си? Интересно ми е какво представляват  Rolling Eyes

Да ви разкажа за моя дъъълъг ден. Ама се пригответе да четете доста   Mr. Green
Аз се гласих, гласих днес да идвам, но не ми било писано явно  Confused
Легнах си аз в 3,30 ч. и в 7,40 телефона звъни да ставам. А на мен адски ми се спи и си мисля - като пребита съм, дай да легна още 1 час, да не излагам кърмачките. Ще ме снима някй по погрешка, после лоша реклама! Тамън си мисля как дремвам, хващам автобуса в 9 и в 9,45 съм пред галерията, даже си мислех като се запозная с пловдивските мами кво ще си говорим  Joy И се събуждам в 11,00  #Crazy Идеше ми да си тегля един бой сама!  Crossing Arms ooooh!
Нищо, ставам да се оправям, че на Лео трябва да му взимат секрет от очето. Тъкмо се тъхках, че изпуснах изложбата и т.н. и звъни майка ми - в една сладкарница на центъра имало среща на кърмещите майки, д съм хващала едно такси и да отивам. Ама на мен никой нищо не ми е казал и незнам кво да правя. И кто му ударих един рев  Tired После реших да се оправя и да мина от там. Обадих се на моите познати от форума, те там   Thinking Ама никой не ми се обадил на мен, разбрали късно  Outta Joint
Отивам аз - те от някака организация направили сбирката, снимали ги от медиите как кърмят, дали им подаръци (за закъснелите само въздишки  Mr. Green ) и на мен никой не ми обърна внимание. Моите "приятелки" само ми казаха по едно ОХОООО и като ми обърнаха гръб...  Tired незнам дали някой забеляза като си тръгнах. Абе супер гадно ми стана  Confused Ох, трябва да свикна с мисълт, че са ме зарязали и това е!  Whistling

После викам, чакай да си свърша някаква работа поне. Обадих се на мама, пихме кафе и изчакахме брат ми с жена му да се видим. Те заминаха изведнъж за Италия 1 седмица преди да родя и не бяха виждали бебчо  Heart Eyes Много са изтормозени, само са ги мъчили там и добре, че си дойдоха.
После водих бебо да му вземат секрт. Да не се оплаквам от тъпата ни пед-ка и от микробиологията, че ми иде  #2gunfire  #Cussing out Утре ще ходим пак там ,да дадем очен секрет, че нямаше днес събран в очето. Дадохме носен и лаборантката вика "Да взимаме ли гърлен" и ми се мръщи за НЕ. И аз - ми ще му вземете, как няма да му вземете, нали ще го лекуваме от стафилококи, аз за какво плащам осигуровки  Crossing Arms И тя се стресна, та му взе. Ааааа, за кво му бил тоя секрет. Ми да си правя гаграда с него, тц тц, егасииии системата имаме  #2gunfire После викам - чакай като минавам да видя за тия 200 лв колко ще ме мотаят още. В началтоо на август казаха да ида за личната карта и аз отивам. Там никой не ми обръща внимание  #Cussing out Накрая един социален работник ми обясни, че от ДСК-то бавели с месеци и си играели с на хората парите  Shocked КАа да отида на място, да вдигна един скандал и да си ги изтегля. И азкакто бях изнервена цял ден с бойна стъпка отивам към банката с нагласата да викам и да се карам. Те пък от раз ми ги дадоха  Rolling Eyes  Mr. Green
След това мислих кво още да свърша и отидох до съвсме другия край на града да си запазя час за ортопед. Питах един специализант ортопед и ми препоръча д-р Йотов, но лъжели ,че все бил в отпуска. Отивам - "качете си, той е горе"  Mr. Green newsm44 Кеф, няма пак да идвам. Каза, че е здраво детето. Направи ехограф и каза на 4 месеца и половина пак да идем за снимка. Увери ме, че ни се полагат 2 направления за ортопед  newsm48 Та с негоео разрешение ще си изисквам 2-рото ,дето ми се правят на луди  Crossing Arms
После скокнах до Билла да видя има ли играчки на Памперс, но 10 мин преди мен свършили  smile3518
Нахлух в офиса им и се раязвиках да ми дадат телефон , на който да проверявам кога има, че ми писна да кръстосвам града в тия жеги. Дадоха ми и казаха, че утре ще ми запазят  Mr. Green Joy

ТА! Днес свърших супер много работа и се радвам, че го направих. А за идването в Пловдив - ще е във вточник със сигурност, че имаме заявка за торф и т.н. от на майка магазина. Ама живот и здраве дотогава има време и ще се обадя. Да не обещавам нищо, че да не стане като днес  Tired

# 190
  • Пловдив
Майчета, ето ви малко снимчици от днес
http://snimka.bg/album.php?album_id=50914&photo=31
Докато изложбата се откриваше трима от гладниците нададоха боен вик и познайте как решихме проблема  Mr. Green

# 191
  • видин
здравейте,
да се включа и аз за малко, защото баткото напира за компа и ще ме гони.
Imar, дано всичко да е наред с иван. ще си позволя да дам един съвет на всички, които имате стъпала и носите количките - огледайте добре количката и си определете местата, за които е най-удобно да се хваща при носене и винаги се стремете количката да е максимално хоризонтална като я сваляте или качвате.
отивам да гледам телевизия - дано не съм ви изпуснала.
честит празник на празнуващите!

# 192
Видях Ви Пловдивските хубавицииии по БТВ! Старшни сте!
БРАВО !! Hug Hug

Imar - изтръпнах  #Crazy но и аз като малка съм падала 3 пъти от количката май - и сега все внимавам с Никола.

А на наш бебо - хич не се вижда главичката  newsm78 уж забелваме всеки ден по време на банята  newsm78. Ама като дърпам кожичката - то и пишлето някакси потъва надолу - и май никаква работа не върша   Confused А хич не ми се иска да го водим на хирург - чух едно дето 3 дена не могло да пишка и му сложили катетър след тази интервенция!
Velisa - мерси за пожеланието за спокойната нощ - чак сега го оценявам! Стискайте палци тая нощ да спим  Praynig Praynig!!!

# 193
  • Варна
Включвам се набързо само за да поздравя нашите медийни звезди. Браво Кабранска и Змейковица, изглеждахте супер! Много ви се зарадвах като ви видях!
Честито и на Змейковица за наградата  bouquet
...а също и честит празник на навършващите 2 месеца бебчета. Да са ви живи, здрави и щастливи!
Моите мъже заспаха, но отивам да ги будя че трябва да се къпем. Спокойна нощ от мен

# 194
  • Бургас
Честито на всички, празнуващи днес! Да са ви живи и здрави дечицата и много радост да ви носят.
Пловдивски мами, вие сте невероятни. Честита награда на Змейковица.

Общи условия

Активация на акаунт