МАЙското човече с глас се смее вече!

• 14 458
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Честит празник на месечничетата!
Честит Рожден ден и на майката на Катя
!

Кате, аз като къпех Жасмина април месец правех в стаята 25-26 градуса.
Мария ра дано при вас проблема не е сериозен - да пишеш после какви са резултатите.
А къде изчезна Мимозата?

# 241
Утре и ние сме на линия при НДК Peace

# 242
  • София
Майчета и аз съм се нагласила за утре дано да успея да дойда,че обикновенно към 8,30-9,00 се храним.Вие след като се съберете в градинката на НДК ли ще сте?Питам за да може ако закъснеем да ви намеря.
Днес Иван нещо повръща и се чудя от това,че неможе да уригне хубаво ли е или от падането?Следващото ядене ще го чакам да се уригне много преди да го сложа да лрегне и ако пак повърне ще звъня на педито.

# 243
  Здравейте!
  Поздравления на Пловдивските майки!Големи сладурки сте!
  Ох,много горещо.Малкия трудно заспива,мрънка и сме почти постоянно на гърда!
  За мое най-голямо съжеление няма да дойда в събота.Най-сетне са дали служебна кола на мъжа ми за събота и неделя и ще си ходим до Търново!Е на следваща организирана среща ще дойдем  bouquet
  Весело изкарване!Дано не е така горещо!

# 244
Кате, честит рожден ден на майка ти!   bouquet Heart Eyes Незнам на колко години става, но и пожелавам ПОНЕ още толкова  Grinning

На мен днес ми изкарах зъба! Никога повече няма да отида при този хирург!  #Cussing out
Егаси касапина е тоя хирург, заби ми супер грубо упойката и имах съсиреци в устата още преди да е почнал да вади зъба  #2gunfire Мен дето ме е страх толкова от зъболекари и 2 години отлагам точно на тоя да попадна  ooooh!
Но нищо, изкара го бързо и почти не усетих нищо. Само някакво щракане и пукане.  И като почна да вади корените едно странно чувство. Поне не ме боля! Кабранска, страшно ти благодаря за тези хомеопатичните, които ми писа да си взема. Като усетих, че почва да ме пуска упойкат взех 1 хапченце, след 30 мин 3 Арника и вобще не си спомням да съм била на "мъчния стол". Тенкю, тенкю, тенкю   bouquet  bouquet  bouquet Ама мноУ тенкЮ!  Hug
Другата седмица ще ходя да лекуваме един по един зъбовете и ще пия и другото. Днес не се стигна до него  Wink
Ирка, ще се радвам да се запозная с теб  Heart Eyes Толкова отдавна ти се радвам на постингите и все си те представям каква ли си скица  Flutter

Имаше и още, ама много му е жега на детето и отивам да го успокоявам  Tired

cat11 , видях те! Пиши как сте, недей само чети  Wink

# 245
И аз ще дойда утре-в 10.30 пред главния вход,нали?
Ей,много кисел е Алекс тези дни,не се е метнал на мене да обича да е жега,криво му е,реве много,яде по-малко,вчера даже вода пи,милото,сигурно му е много кофти.
Честито на всички,които имат повод да празнуват-много здраве и усмивки ви пожелавам!

# 246
Момичета..... ние ще сме там от 9:00 някъде
Че сме хванали тате да ни закара.....че после е на работа.
За тези с които не сме се виждали:
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=902592
това е нашата количка...триколка на Чиполино....сиво/отровнозелено по гюрука...... и бебето също е нащо...... и мисля така да го облека Simple Smile та оглеждайте се за една ненормална облечена в бяло в комплект с горепосочения багаж Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 авг 2006, 21:24 от BgViki

# 247
  • Бургас
Аз забравих да се похваля - най-накрая хвърлих днес в казана гадните ортопедични гащи  newsm44

да ги видите и нашите сладурки Жасмина и Сиси на FY

# 248
Здравейте,
Първо бих искала да поздравя всички рожденици!!! Да са живички, и здравички да радват и обичат мамите и татковците си. И да растат щастливи и усмихнати!!!!
 Tada  bouquet  Днес мога да се похваля с най-послушната Аделка на света! Сутринта станах в 6 , за полета до Румъния. Свекито ми дойде да поеме малката. Оставих им към 400-500мл. замразена кърма. Когато се завърнах след 12 часа всичко беше тип топ. Малката спала, яла,ака...- всичко както си му е редът. Само че едвам я отлепих от цицката си след като се прибрах - доказателство колко съм й липсвала. За там си бях взела помпата, но не можах много да се цедя. За цялото време изцедих 250мл. newsm17  А и се притеснявах...  Дано да не се отрази на количеството кърма.??? Как мислите???? ЗА Утре имам огромно желание да дойда, дори се разбрах със 3 приятелки - кърмачки. Едната  има дъщеря - май 2005!!!! Наш човек!!! Дано татко ни да не е кисел, че жегите много трудно ги понася и страшно се изнервя.... та да не останете с погрешно впечатление. Той си е нашето съкровище! Дано се засечем- Бебето с многото коса и прическа, като на бащата. Количката ни е лятна, червена на "бебе-конфорт". А аз вече съм без плитки с руса косица до над раменете Simple Smile)) Мисля да съм с рокля... babydust7ама в това никога не съм сигурна до последно. До скоро! cow
А и още нещо. На 2-ри бяхме на консултация / при часното педи/ Та Аделка е 5,730 и 62см.!!!! "Страшна работа" moresmile Препоръча ни да мием главичката с пяната на Мустела, за да мине коричката. -Някой има ли мнение по въпроса , че в офиса на мъжа ми женките са я оплюли???? И да не спираме витамин Д-то, понеже Адела е само на кърма...докторката каза че  бебетата с АМ си набавят Д-то от там.

# 249
Таня, адски се радвам, че най-накрая хвърлихте гащите (ортопедичните, де Wink )
Ти какво се беше притеснила по едно време, така цветно го писваше, че и аз се притисних  Confused
Важното е, че Жасмина е добре и вече няма да ги носите  Heart Eyes  bouquet
А те със Сиси какви са сладурани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И колко са порастнали, лелееее  Crazy
Да са ви живи и здрави! Да ги нацелувате хубаво от мен! (и от Лео  Twisted Evil )
Чакайте да ви се похваля днес какви тениски получихме с мъж ми. Поръчах ги от един сайт в сряда и днес дойдоха  Mr. Green
Показвам само моята, защото той не е слагал неговата и ще го снимам утре  Wink

Последна редакция: сб, 05 авг 2006, 01:37 от crazybrat

# 250
  • Бургас
Чакайте да ви се похваля днес какви тениски получихме с мъж ми. Поръчах ги от един сайт в сряда и днес дойдоха  Mr. Green
Показвам само моята, защото той не е слагал неговата и ще го снимам утре  Wink

Crazy, искам и ааааааааааааааз такива тениски! Моооооо! Кажи откъде ги поръча! Praynig Praynig Praynig

Краси днес падна от дивана. Изкарах си акъла и после цял следобед плаках! newsm45  Няма и нищо, поплака малко, обаче аз много се разстроих! Станаха вече тези деца много шавливи и момичета: очите ги дръжте на четири! Аз я оставих точно за 20 сек. и стана белята! И сега все затова си мисля и немога да заспя изобщо!
Айде, пращам ви целувки и Крейзи: зарадвай ме с инфо, pls!  Praynig Praynig Praynig  love001

# 251
здравейте на вас майчета и на сладките ви зайчета  bouquetаз съм лееееееееееееееко притеснена и ви пиша за да ме успокоите. Rolling Eyesвчера цял ден държах моята девойка разпищовена само по гащички и без памперс но за 2 часа цялото й телце се покри с нещо средно между червени петна и ситни пъпчици Cry Cry Cryаз мисля че е от жегата?!вие имали ли сте такъв проблем?снощи я изкъпахме,намазах я с олио и тази сутрин почти няма петна.мислех че добре ни понасят жегите но сега започна да не си изяжда млякото.за сметка на това колкото пъти й предложа вода толкова пъти пие по 30-40мл на един дъх.с вашите беборита как е?желая ви лек и прохладен ден! Hug

# 252
  • София
kрейзи, браво за тази идея за тениска!  Peace Peace Peace
направо супер оригинално с ваша снимка Simple Smile
отделно ти изглеждаш толкова добре - свежа, все си усмихната, евала бе жена Simple Smile))
с кеф продължавам да чета темичката kaffeetrmker_2 Simple Smile)

хора, не се издържа - снощи стана в бебе стаята  29,3' С, ще се слага климатик, отсече наш тати! Naughty

и малчанката тия вечери, тамън заспи и хоп от топлото, скача и : уааааааааааааааааа
вчера стържа домати, правих пържени пиперки с дом. сос (идейка за манджа, мммммм),   newsm64 и тя  пак: уааааааааааааа и в коша за кола не иска...но я оставих да ме погледа и да поплаче докато понастържа...поле ми стана жал...ама как да я гуша с ренде в ръце  ooooh!
явно е жадна, щото само суче и вчера тати й дава вода, докато готвех аз и тя дори на това кандиса, смятай как им е топло, щом като вода поиска (макар и с неохота)... Sad
вашите така ли са неспокойни?  Crazy newsm45 smile3514

Последна редакция: сб, 05 авг 2006, 09:09 от vaniliaice

# 253
Здравейте!
Моята сладурка не иска и да чуе за вода, почнах да си мисля , че е от бибероните, които са с много странна форма.У нас по принцип е хладно и не сме преживели още жеги, не излизаме като е много горещо.
Вчера обаче реших да я социализирам и отидох да свърша малко работа. Тя през това време огледа естествено всичко, но от топлото сучеше много начесто- в колата, на едно кафе...Накрая вече седнахме с колежки на едно кафе и аз като се отплеснах и заприказвах, по едно време какво да видя , детето ми засукало ръката и заспало, Simple Smile но преди това ми оставило огромно червено петно от смукане.
 Thinking

Хубав ден на всички и чакам разкази за похода и снимки Simple Smile

# 254
Крейзи със страхотна блузка си се барнала.  Peace А и прическата ти е върха. Хайде давай снимки и на мъжкия вариант! Ама все едни оригинални идеи ти идват, браво на тебе.

Ладида и ти ли бе душа.  #Crazy Тия бебета вече се претрепаха. А аз като знам как го оставям да си играе на активната гимнастика, която съм сложила на кухненската маса. Ама нас още ни мързи да се обръщаме. Да видим докога!

Общи условия

Активация на акаунт