Честит Рожден ден и на майката на Катя!
Кате, аз като къпех Жасмина април месец правех в стаята 25-26 градуса.
Мария ра дано при вас проблема не е сериозен - да пишеш после какви са резултатите.
А къде изчезна Мимозата?

Незнам на колко години става, но и пожелавам ПОНЕ още толкова 

Мен дето ме е страх толкова от зъболекари и 2 години отлагам точно на тоя да попадна 
Ама мноУ тенкЮ! 

Толкова отдавна ти се радвам на постингите и все си те представям каква ли си скица 

та оглеждайте се за една ненормална облечена в бяло в комплект с горепосочения багаж
Днес мога да се похваля с най-послушната Аделка на света! Сутринта станах в 6 , за полета до Румъния. Свекито ми дойде да поеме малката. Оставих им към 400-500мл. замразена кърма. Когато се завърнах след 12 часа всичко беше тип топ. Малката спала, яла,ака...- всичко както си му е редът. Само че едвам я отлепих от цицката си след като се прибрах - доказателство колко съм й липсвала. За там си бях взела помпата, но не можах много да се цедя. За цялото време изцедих 250мл.
А и се притеснявах... Дано да не се отрази на количеството кърма.??? Как мислите???? ЗА Утре имам огромно желание да дойда, дори се разбрах със 3 приятелки - кърмачки. Едната има дъщеря - май 2005!!!! Наш човек!!! Дано татко ни да не е кисел, че жегите много трудно ги понася и страшно се изнервя.... та да не останете с погрешно впечатление. Той си е нашето съкровище! Дано се засечем- Бебето с многото коса и прическа, като на бащата. Количката ни е лятна, червена на "бебе-конфорт". А аз вече съм без плитки с руса косица до над раменете
)) Мисля да съм с рокля...
ама в това никога не съм сигурна до последно. До скоро! 
Препоръча ни да мием главичката с пяната на Мустела, за да мине коричката. -Някой има ли мнение по въпроса , че в офиса на мъжа ми женките са я оплюли???? И да не спираме витамин Д-то, понеже Адела е само на кърма...докторката каза че бебетата с АМ си набавят Д-то от там.
)

И колко са порастнали, лелееее 

Няма и нищо, поплака малко, обаче аз много се разстроих! Станаха вече тези деца много шавливи и момичета: очите ги дръжте на четири! Аз я оставих точно за 20 сек. и стана белята! И сега все затова си мисля и немога да заспя изобщо!
аз съм лееееееееееееееко притеснена и ви пиша за да ме успокоите.
аз мисля че е от жегата?!вие имали ли сте такъв проблем?снощи я изкъпахме,намазах я с олио и тази сутрин почти няма петна.мислех че добре ни понасят жегите но сега започна да не си изяжда млякото.за сметка на това колкото пъти й предложа вода толкова пъти пие по 30-40мл на един дъх.с вашите беборита как е?желая ви лек и прохладен ден!

))
)
и тя пак: уааааааааааааа и в коша за кола не иска...но я оставих да ме погледа и да поплаче докато понастържа...поле ми стана жал...ама как да я гуша с ренде в ръце 

но преди това ми оставило огромно червено петно от смукане.
А и прическата ти е върха. Хайде давай снимки и на мъжкия вариант! Ама все едни оригинални идеи ти идват, браво на тебе.
Тия бебета вече се претрепаха. А аз като знам как го оставям да си играе на активната гимнастика, която съм сложила на кухненската маса. Ама нас още ни мързи да се обръщаме. Да видим докога! Препоръчани теми