От близо и далече в Добрич те се връщат вече - 12

• 19 361
  • 278
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро на всички, макар че за някой е "Добър ден". Да започна да ви се оплаквам. Не стига че цяла седмица не можах да пусна компа, ами и сега ЖП-то /личния лекар/ ми сервира нови новини. Уффффффф тез моите мъже кво да ги правя. Тъкмо излекувах татето от оная лятната простотия с високата температура и другите му там екстри, а сега и малкия имам E. coli в урината. Та значи към 11 ще ходим до болницата в детското да се видим с някаква лекарка и да й занесем изследванията. Май ще му надупчат дупенцето на моето хлапенце. Само да не ни затворят в тъпата болница, че като знам какви са учтиви хората работещи в сферата на медицината и главно тия от болниците. За сега толкова, отивам да сменям папмерс че както казва ония бацил от рекламата за "Доместос" -- "Миризми зловонни"   Embarassed

# 121
JOANNAV дано не е нещо сериозно и дано не се стига до болница.Скорошно оздравяване.

# 122
браво, geomar!   голяма сладурана е Рая с розовата кърпа Heart Eyes

joannav, след тоя постинг направо  Sick /ако ме разбираш/

anushka, ама момченцата бебоци и те са сладки Laughing   или държиш на симетрията?hahaha

# 123
Момичета, ама са ви сладки бебоците! Като ги гледам по снимките, направо пак ми се приисква да си имам едно мъниче, обаче женско

Ани, то с искане тази работа не става Laughing  Laughing  Laughing Работа и пак работа и после започваш да пишеш в темата Многодетни мами!  Чакаме те да знаеш! чакаме и другите! Не е толкова страшно!  family6 Само да не ме разминеш,че тогава аз имам да те гоня   newsm62

# 124
mama_Blue , инфото за чадърчетата ми я даде Ем4о. Аз само проверих и си купих.
В "малкия принц" били 6лв., но нямаха. Родих се- бях почнала да връзвам чадъра за да ми върши работа.
Даже бях решила да си купувам ново, но ето че и за 5лв. съм с нов чадър... Hug
geomar, Браво!
Малката май има обички newsm78. С винтчета ли са? Че нали и аз трябва да сменя медицинските.... Кажи нещо повече!
EM4O, много си сърдита с новата прическа! Wink
joannav , стискаме палци!
anuschka, и аз като тебе, обаче момчешко Mr. Green
С тед_кат също се разправяхме. Няма кой да ми го износи- много трудно бременея... Tired
А Мама Цоцоланка е спец по темата многодетна мама! Crazy
А как рабооотииии!!! Joy
Лек ден момичета!

# 125
  • Добрич
anushka, ама момченцата бебоци и те са сладки Laughing   или държиш на симетрията?hahaha
теа, женско ми се иска пак, че моето момиче нали порасна вече. Освен това си имам малък мъжки сладур. Много ми е сладък, обаче носи панталони, пък и няма да връзвам плитки Wink

Надявам се всичко да е наред. При коя докторка ви изпращат? Дано да е д-р Попова.
Така или иначе, важно е ако има нещо да се хване отрано и да се излекува. Опитай се да не се притесняваш много.

Момичета, ама са ви сладки бебоците! Като ги гледам по снимките, направо пак ми се приисква да си имам едно мъниче, обаче женско

Ани, то с искане тази работа не става Laughing  Laughing  Laughing Работа и пак работа и после започваш да пишеш в темата Многодетни мами! 

Забрави "таз песен любовна". Аз само си плямпам.  Wink

ЕМ4О, хубава прическа, честито!

Лек ден на всички!!!

# 126
mimi_kir ние сложихме обичките точно 1месец след като д-ра я разкраси Joyне са винчета,с някакво'' щрак''закопчаване,за сега са стабилнии не си дърпа ушичките Peace

# 127
Мерси,geomar! Ще се възползвам от инфото до месец!  Flutter

# 128
здравейте
и ние най-после си купихме чадърче макар и не точно каквото исках(цвят),ама поне детенце няма да му пече.
ем4о честито ти прическа добре ти стои.
така като сте подхванали темата за деца и аз искам още едно ама сме решили с мъжо след 5 годинки живот и здраве още едно ама тоя път дано да е момиче ако някой знае рецепта за момичета не отказвам,че той мъжо само мъжки прави.ако разчитам на него и второто няма да е момиче Wink

# 129
УСМИВКИТЕ НА РАЯ

# 130
ani_ji , моичкия ги прави все момичета и то от раз!
Даже ако имаш саксия- дай я насам да сложи някое друго семенце. Току виж поникнало момиченце.  Flutter
А ако и така не стане, отстъпвам ти го за малко, нали си мой човек! Wink
Само желание да имаш. Ако пък излезе момченце- вземаме си го за нас! Peace
Става ли така? Joy

# 131
Мами, приятни почивни дни! Свежи и прохладни и отмарящи!

# 132
Ето ме и мен след кратко отсъствие...
Мими_кир,и аз се нареждам на опашката за женско...Разменям мъж,правещ мъжки срещу такъв,който твори женски...Изпращам и приемам и по пощата.Разходите са за моя сметка.
Благодаря за линка със снимки...Копирам това от чужбинските мами:
Ние бяхме за няколко дни на езерото Huron.Местенцето,където отседнахме беше слабо казано чудесно...Водата-кристално чиста,а в някои малки заливи достигаше до 32-35 градуса.Возихме се на корабче със стъклено дъно и на ферибота до един близък остров.Минахме по въртящ се мост.Изпратихме слънцето в един от най-красивите залези край морето,на които съм била свидетел.Природата е като непокътната,плажовете -диви и незастроени.В района има много индиански резервати.Съжалявам,че не успяхме да останем за фестивала на местните племена,който ще бъде през следващия уикенд.Обратното пътуване по Trans Canada също си заслужава.Природните картини са незабравими.По целия път по скалите има построени малки каменни фигури-inukshuk(символ на инуитите,но възприети по-късно и от местните племена).
Не съжалявам,че тази година пропуснахме Доминикана.Надявам се и през есента да си направим подобна екскурзия,за да се уверим с очите си,колко красива е Канадската есен...
Направих малко снимки (около 200 броя ),но няма да успея да кача всичко в албума.Много се повтарят,но видяното си заслужаваше да бъде запечатано...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=52909&view=2
 Ако имаш търпение,сега погледай и ти... Mr. Green

Последна редакция: пт, 04 авг 2006, 21:05 от nia_r

# 133
nia_r, eeх покрай тия красоти да не забравиш БГ?
Знаеш, че ще ми хареса, нали и аз си падам по резервати...(та нали и аз съм живяла в резерват...) ,
а там едни снимки с камънаци, много ми напомнят за нашите диви плажчета.
Супер сте си изкарали!
Аз ли съм най- завистливата във форума?
 newsm78За мъжете ...не е лоша идея...Л. знае ли?Mr. Green

# 134
Добро утро  food010

Общи условия

Активация на акаунт