Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предложенията за предоставяне на информация за местата, където майките планират да раждат?
Какви са обичайните симптоми на бременността, свързани с гърдите?
Какви са препоръките за бременни жени в горещи дни и по време на горещини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предложенията за предоставяне на информация за местата, където майките планират да раждат?
-
Какви са обичайните симптоми на бременността, свързани с гърдите?
-
Какви са препоръките за бременни жени в горещи дни и по време на горещини?
Препоръчително е бременните жени да избягват излагане на пряка слънчева светлина, да приемат достатъчно течности и редовно да проверяват телесната си температура. Освен това е важно да се консултират с лекар за персонализирани съвети. Препоръчително е също така да се избягва излагане на прекомерна жега, носене на лека и светла дреха, избягване на продължително излагане на слънце и пиене на достатъчно течности. Важно е поддържането на комфортна температура в дома и избягването на физическо натоварване.
-
Какви са някои обичайни промени в тялото по време на бременност?
-
Какви са някои препоръки за справяне с тежестта и дискомфорта по време на бременност?
!момичета ,каквато и история да има вашият град,ако ще дори да е най-забутаното и малко селце,все ще ви се вижда ,че е райско кътче.за едни то е Русе,за други Плевен,за трети Свищов и т.н.аз затова и се въздържам да правя такива коментари
,освен ако не съм сигурна,че съм сред съмишленици/странно колко много се засягат хората
/.
!много хубави заглавия си измислила!аз все-пак избирам №3! 
а в твоя чест пих и събота и неделя, празно няма
тюлен да не може да се обърне 
После като се прибрах дълго време ми беше лошо, болеше ме глава и ми се повръщаше, така че рибите ще ги гледаме по-натам. За съжаление....
А и на Илиянци било много приемливо. Само дето татито не дава да купуваме нищо от сега. То и няма как де - първо ще купуваме кола, вчера ходихме да гледаме и ми се взе здравето от цени. Даже малко му вдигнах гири, че не е събрал повече пари да ми е спокойно как ще посрещнем бебче на бял свят. Но после си викам какво ли се впрягам за пари, все ще се оправим някак.
много хубави заглавия си измислила. Та за какво ни караш ние да ги мислим, като ти си такъв талант 

3Д е самия апарат - т.е. той е триизмерен и се вижда много хубаво. Влез в албумчето ни и ще видиш моя бебок. Това е 3Д апарат. А Фетална морфология се казва самия преглед, в който разглеждат обстойно бебчо. Първата фетална е най-важна, защото оглеждат органите - тя се прави 18-21г.с.. Втората е по-скоро за шоу на мама и тати 28-31г.с. - на нея се гледа за лицеви дефекти ако има, недай си боже и се вижда състоянието на околоплодните води. Та спокойно, ако не можеш да отидеш, не е фатално, ти си прецени.
та за нищо не става...
значи и аз съм добре 
. как се случи точно в почивните дни
, та сега чак утре ще идват да ни го оправят.