МНОГОДЕТНИ МАМИ № 71

• 56 235
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
здравейте мами, да се похваля на 29.02.2020 в 2.20 по среднощ бебето пукна мехура, в 5 часа се роди вихрен 2850 гр в 5.05 се роди младен 3000 гр нормално раждане без шевове при др Узунова в АГ Стара Загора вече сме добре сучат гушкаме се следобед ще се видят с кака си и батко си
успех на всички мами

# 106
Честито!!! Да са живи и здрави Simple Smile

# 107
здравейте мами, да се похваля на 29.02.2020 в 2.20 по среднощ бебето пукна мехура, в 5 часа се роди вихрен 2850 гр в 5.05 се роди младен 3000 гр нормално раждане без шевове при др Узунова в АГ Стара Загора вече сме добре сучат гушкаме се следобед ще се видят с кака си и батко си
успех на всички мами
Честито! Да са живи и здрави! Balloon Balloon Balloon Flowers Bouquet

# 108
  • София
Честити бебенца Simple Smile Живи и здрави, много дълголерни и щастливи

# 109
Иеееей! Често! И вече да пишеш по-често тук!🤩

# 110
Ех, че прекрасна новина! Честито! Живи и здрави да са Младен и Вихрен!

# 111
Да са живи и здрави най-новите бебчовци в темата! Да растат спокойни и щастливи и да дават много поводи на мама да влиза в темата и да се хвали с постиженията им.

# 112
Честито прекрасна мама и две малки слънца Flowers Hibiscus

# 113
  • София
Честито! Да са живи и здрави младежите! Много хубави имена!

# 114
  • Sofia
Честито и от мен 💙

# 115
Ехе, честити да са! Здраве и щастлив живот! Скоро даваха една столетница,  която празнуваше 25-я си рд 😉.

# 116
Поздрави и от мен. Да растат много здрави и щастливи бебоците.

# 117
И аз имам една леля, която стана на 16 г. Онзи ден Wink)

# 118
благодаря мили мами, каката и баткото много им се радват, а мама вече не е интересна хахаха
кажете как ви беше кърмата,  моята е толкова много особено посреднощ, че гърдите ми стават на камък, а момчетата не успяват да ядат толкова много, предполагам, че е заради това, че ми е трета бременност, тази нощ даже се събудих от болки, едната беше преляла, та ношницата мокра, чаршафа и той и ставах да се цедя
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 119
  • Sofia
благодаря мили мами, каката и баткото много им се радват, а мама вече не е интересна хахаха
кажете как ви беше кърмата,  моята е толкова много особено посреднощ, че гърдите ми стават на камък, а момчетата не успяват да ядат толкова много, предполагам, че е заради това, че ми е трета бременност, тази нощ даже се събудих от болки, едната беше преляла, та ношницата мокра, чаршафа и той и ставах да се цедя
Stuck Out Tongue Winking Eye
Първите дни и аз съм била така. После се регулира и всичко си идва на мястото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт