По някое време се усетих че трябва да се спи 
Аз снощи доста време се помотах докато си запазя на ЛС най-използваните икони , мога да ви ги изпратя
Запазих и някои от таговете, които така и не ми сработват в новата версия.Помня че през 2014 година, май беше на същата дата, или горе долу по това време, когато ни пратиха у лЕво. Ама сякаш беше по-добре от това нещо.
Фемо ето ти ги
Ако искате мога да ви ги пратя целия списък на ЛСВече и линкът за старата версия не ми работи. При обновяване на страницата със старата Мама ми цъфва това което всички виждате. Даже и като отварям страницата с полето за писане. Питам се дали ще мога да намеря темата за въпроси и отговори
ПП
След близо два месеца ходене по мъките с гаранционен хладилник, най-после днес ни издадоха протокол за замяна. Досега 100 пъти да си бях купила, но все ми даваха уклончиви отговори ако го бракуват дали пак с ваучера няма да трябва да си купувам отново хладилник, а не техника каквато си искам аз та... така... Днес се надявам да е край на мъките и да раблоти повече от предишния който няма още 2,5 години и до средата на гаранцията си не беше ги докарал.

Бел се е заплеснала по клипчета и аз така ,като отворя и няма спирачка. Необяснимо е как ти действат.
За момента виждам начин само за качване от компютър.
Само така и не разбирам защо го целува по шията
Доколкото си имат половинки знаем че са на правилния бряг, ама то както се казва леви, десни, обратни, нормални, малки и големи момичета и момчета не могат да се отлепят от него. Даже когато излезе снимката си помислих че е някакъв колаж на Ча и ..Ча