Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-честите диагнози, които се поставят на болничния от лекарска комисия?
Кои са някои от най-популярните марки колички за бебета, обсъдени в дискусията?
Кои са някои от популярните марки за бебешка козметика, споменати в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-честите диагнози, които се поставят на болничния от лекарска комисия?
-
Кои са някои от най-популярните марки колички за бебета, обсъдени в дискусията?
-
Кои са някои от популярните марки за бебешка козметика, споменати в дискусията?
-
Какви са някои естествени начини за облекчаване на болки в гърлото по време на бременност, обсъдени в дискусията?
-
Как се изчислява терминът на бременността?
Благодаря, успокоих се (пък и имам писмено доказателство за пред родата, че не съм за освидетелстване
Само да споделя, че като за първо раждане постъпих в 11:30 и родих в 14:45. Тогава тръгнахме за София още на първата лека болка, която усетих. От нас до болницата в София е 2 часа път с всички задръствания по пътя. Още тогава реших, че с второто раждане няма да рискувам да пътувам извън града, защото рискът да го родя в колата ми се струва прекалено голям. Ами ако не го усетя още от началото, а на по-голямо разкритие? Иначе за миналия път се бях подсигурила (от приятелка) със стерилен комплект марли, клампа и ръкавици
))