ЮЛИ 2020 - Тема №3

• 37 731
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Аз си купих два чифта дънки, една блуза и една ежедневна рокля с дълъг ръкав от LC Waikiki. Доволна съм, ама май ще трябва още някоя дрешка, че само с тези не става. От моите нося още някои ризи и по-широки туники, но взех да ги оплътнявам. Grinning

# 496
Аз също имам 2 чифта дънки от ХМ, там се убедих, че с пробване става, и на мен не всички модели, които пробвах ми бяха удобни.
Също така и аз имам клиновете от Лидл, но аз съм по-висока и леко ми късеят.
Взех и една блуза с дълъг ръкав от Лидл и една с къс от ХМ, от тези с набора на корема.
И аз гледах брошурата на Лидл за следващата седмица, набелязах сутиен за кърмене, който може би и сега ще може да се носи, и една от роклите.
А с миналата Б. въобще не съм купувала дрехи за бременни, не знам какво съм носила тогава.
Сега като отворя гардеробът е пълен, но нося точно 2-3 неща, с които ми е комфортно. И пак стана роман 😁... лека вечер Ви желая 🌇

# 497
Аз имам 2 клина от HM,два чифта дънки от снаха ми и една блуза. Но за свга си нося само клиновете,защото дънките все още са ми големи. Другата седмица и аз съм в лидл на пазар за сутиен и клинчета.

# 498
Относно покупките за мен мисля да си ги поспестя- имам 4 клина, 2 чифта дънки, 2 по-широки рокли и чакам от НМ 3 блузи за бременни. Не мисля да се затрупвам с дрехи за Б, че после какво ще ги правя?

Покупките за бебето и тях отлагам. Не че има какво толкова да се купува, защото ще ползвам вероятно 90% от нещата на голямата ми дъщеря.

Не обръщайте внимание на часа, в който пиша. Ей, Богу! Човек да не събуди до wc да отиде- после няма заспивате по час- два. Ето от 2 и 30 съм будна и няма изгледи скоро да заспя.

# 499
Аз си купих дънки за бременни от уайкики миналата седмица, че моите ме стягат вече, от предишната бременност нямам останали дрехи, все пак беше преди 8г., но и тогава си спомням че не си купувах много неща за мен - клин, панталон и 1, 2 рокли, за бебето ми се струва още много рано да взимам каквото и да е. За големият ми син бяхме запазили кошарата в магазина и докато бяхме в болницата мъжът ми я беше взел и сглобил, количката я купихме след като се роди няколко дни, а другите неща съм ги купувала в 8 или 9 месец, не ми е било трудно така и затова сега ми се струва рано още да пазарувам.

# 500
Аз пък толкова нямам търпение вече. Чакам да стана в пети месец и може би ще купя нещата, който вече съм избрала точно какви ще са (за сега това е ваничйа за къпане и стерилизатор). Макар, че съм харесала едно много симпатично одеало на Mamas&Papas сиво, с избродирани овце,намалено с 20%в едиб сайт и май ще го поръчам.
Относно дрехите за бременни аз май имам най-малко - едни дънки от LC Waikiki и една тениска за бременни за спорт, която още ми е голяма от HM. В понеделник и аз ще ходя в Лидл. Мисля да си взема от сутиените - ако са стабилни и с банел може би от всички цветове, едба рокля и все още се чудя за дънки.

# 501
Само ще посъветвам за шишетата нещичко. Авент и аз бях заредила, но малката така и не ги хареса, захапа само Нук ( те са анатомични и с антиколик система). Та бих взела и един анатомичен, в случай, че с Авент не се получи Simple Smile ние и до днес сме с Нук, каучукови биберони сменям само. Дано съм била полезна

# 502
Мама на Принцеса, мислех, че само аз съм така. По същия начин през нощта ако се събудя ме гони безсъние- случвало се е и до 5.00 да изкарам, събуждам съпруга ми за работа, изпращам го...

# 503
Здравейте и от мен, бъдещи мами Simple Smile

Туко-що видях темата и бързам да се включа. Казвам се Наталия, на 31 г. и съм в очакване на първото си бебче през м.юли тази година. Все още не са ми казали точен термин, но според моите изчисления е някъде между 15-20 юли.

Нямам търпение да дойде 7 февруари, ден за преглед и се надявам вече да може да се разбере пола на бебчи Simple Smile С предна плацента съм, в 16 г.с. и към момента се чувствам прекрасно Simple Smile

# 504
Добре дошла, Namishi!
Защо така не са ти казали вече термин? При мен няколко пъти се коментира, понеже ходих при различни гинеколози. Записала ли си се на ЖК?

# 505
Моите дрехи за Б няма да успея да ги нося защото раждах януари. Естествено няма как лятото да хукна с пуловери и панталони. Обожавам роклички и ще си купя нещо за топлото време като напредна. Сега само клонче от НМ нося и нормалните ми блузки.

За бебче имам всичко и преди съм казвала ,но Тоз път ще искам стол за кърмене, маса за повиване от Икея и ще купувам нова музикална играчка за кошарата.
Шишетата ги пропускам защото ще се кърмим.
Търся идеи за подреждане на играчки. Дъщеря ми ме подлудява всяка вечер разхвърля всяко из цялата къща,буквално няма къде да стъпиш. Нещата и стоят в тези текстилните кошове но прелива. Искам всичко да е така прибрано да не се вижда. Grinning За 3 години не мога да свикна с кочината.
Снощи решихме,че ще си търсим домашна помошница.

Реших да ви покажа гардеробчето на малката преди да се роди. Grinning

# 506
Ех, че сладко гардеробче. Което ме сеща за въпрос как е по-удобно да са дрехите - така на закачалки или сгънати. Аз мислех да поръчвам скринче и на него да повивам бебето, а отдолу в чекмеджета сгънато всичко. Чудя се за гардероб дали не е рано още, но пък така и така се прави сега стаята.

# 507
Ех, че сладко гардеробче. Което ме сеща за въпрос как е по-удобно да са дрехите - така на закачалки или сгънати. Аз мислех да поръчвам скринче и на него да повивам бебето, а отдолу в чекмеджета сгънато всичко. Чудя се за гардероб дали не е рано още, но пък така и така се прави сега стаята.

Ами ние не сме взимали скрин , кефи ме гардеробчето. Отдоло има и 3 рафта за сгънати неща. Купихме цялото детско обзавеждане от ИКЕЯ много е винтидж .

Прикачих снимка от интернет на мебелите защото ми е трудно да снимам цялата стая в една снимка. Та това са , само кошарата е от айко не тази от икеа

# 508
Аз също си го мислих това, гардероб ще купим на по-късен етап. За сега сме решили кошара и скрин. Така или иначе бебчето ще е в спалнята при нас в началото, след това ще му направим стаята самостоятелно.

# 509
Като стана въпрос за играчки и Икеа, ние ползваме това за съхранение

Доволна съм! Прибиранито на играчките става бързо.

Общи условия

Активация на акаунт