Кюретаж и забременяване след това - тема 83

• 28 080
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, взех си Б12 на Natural factors, този който е 1000mcg, и се чудя по колко таблетки да вземам, въз основа на резултатите ми "365 pg/ml". Иска ми се поне до 600 да го вдигна. На опаковката пише по 1т. дневно. Благодаря на отговорилите Simple Smile

# 211
Здравей,аз също си го взех и ще пия по една таблетка на ден.Аз съм с дефицит и незнам по колко трябва да взимам,но ще го започна както е по указание,после ако трябва доктора ще ми го увеличи.

# 212
Момичета, взех си Б12 на Natural factors, този който е 1000mcg, и се чудя по колко таблетки да вземам, въз основа на резултатите ми "365 pg/ml". Иска ми се поне до 600 да го вдигна. На опаковката пише по 1т. дневно. Благодаря на отговорилите Simple Smile
Аз бях с горе-долу същите стойности и доц. Русев ми каза да го приемам през 2-3 дни и след месец контрола.

# 213
coolyto  аз приемам масло от вечерна иглика.

# 214
Диди, аз го приемах (не съм пускала преди това изследвания) по 1 на ден под езика в продължение на около 2 месеца. След това като пуснах В12 беше 600 и нещо, при горна референтна граница 800 и нещо.

# 215
  • София
Пробвай 1 месец с 1000 на ден и виж как ще ти повлияе. При мен докато не вдигнах на 2000 на ден нямах особено подобряване.

# 216
Здравейте,
Заради завишена активност на НК клетки ще правя вливане на Интралипид в понеделник.
Някой от вас знае ли дали трябва да се "подготвя" по някакъв начин, тоест има ли значение дали съм яла или пила нещо в последните часове? И някаква друга информация, която намерите за полезна за споделяне.
Благодаря ви!

# 217
Здравейте на всички,след три годишна пауза отново се записвам в темата.Накратко,2017 след като се установи,че имам намалени окоплодни води,загубих бебето си в 16г.с. след около четири месеца забременях отново,този път със щастлив финал и малък юнак който след месец става на 2г.

Тази коледа след двуседмично закъснение + тест разбрах,че отново съм бременна.Въпреки,че този път си казах,че ще го давам по спокойно и ще си чакам първия преглед който ми се пада да е след две седмици,нещо в мен ме накара въпреки всичко да отида на частен преглед преди това.И така в 11г.с разбрах,че или е кухо яйце или бременноста е приключила твърде рано в 5г.с. и не можаха да ми потвърдят на 100% кое от двете е.

Причината която ме накара отново да пиша тук е,че ми казаха,че няма да има нужда от кюретаж и всичко ще се изчисти натурално,даже жената ми показа събралата се вече кръв която не ми изглеждаше никак малко.Но към момента кървенето което имам е доста оскъдно,дори бих го нарекла зацапване по скоро.Въпроса ми е имам ли повод за притеснения или просто трябва да мине повече време докато кървенето започне нормално и мога ли да направя нещо за да ускоря този процес?

Извинявам се за дългия пост!

Хубав ден ви желая и не спирайте дори и за секунда да вярвате,че най хубавото тепърва предстои!

# 218
Скрит текст:
Здравейте на всички,след три годишна пауза отново се записвам в темата.Накратко,2017 след като се установи,че имам намалени окоплодни води,загубих бебето си в 16г.с. след около четири месеца забременях отново,този път със щастлив финал и малък юнак който след месец става на 2г.

Тази коледа след двуседмично закъснение + тест разбрах,че отново съм бременна.Въпреки,че този път си казах,че ще го давам по спокойно и ще си чакам първия преглед който ми се пада да е след две седмици,нещо в мен ме накара въпреки всичко да отида на частен преглед преди това.И така в 11г.с разбрах,че или е кухо яйце или бременноста е приключила твърде рано в 5г.с. и не можаха да ми потвърдят на 100% кое от двете е.

Причината която ме накара отново да пиша тук е,че ми казаха,че няма да има нужда от кюретаж и всичко ще се изчисти натурално,даже жената ми показа събралата се вече кръв която не ми изглеждаше никак малко.Но към момента кървенето което имам е доста оскъдно,дори бих го нарекла зацапване по скоро.Въпроса ми е имам ли повод за притеснения или просто трябва да мине повече време докато кървенето започне нормално и мога ли да направя нещо за да ускоря този процес?

Извинявам се за дългия пост!

Хубав ден ви желая и не спирайте дори и за секунда да вярвате,че най хубавото тепърва предстои!
Знам,че е хубаво да се движиш, да вървиш, колкото повече движение толкова по-бързо ще се изчистиш! 💗
Какво може да се пие за подобряване състоянието на матката и лигавицата?
Здравей, delisardeli е написала на първата страница всичко което е полезно за възстановяване Омега3, Геритамин и т.н....

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 23:10 от AnMary

# 219
  • София
По-добре да си яла и пила вода, по-лесно ще ти намерят вена. Отиди до тоалетната преди да ти сложат системата.
Приготви си нещо за четене, 30-45 минути Simple Smile

Здравейте,
Заради завишена активност на НК клетки ще правя вливане на Интралипид в понеделник.
Някой от вас знае ли дали трябва да се "подготвя" по някакъв начин, тоест има ли значение дали съм яла или пила нещо в последните часове? И някаква друга информация, която намерите за полезна за споделяне.
Благодаря ви!

# 220
  • Sofia
А вливките с Интралипид имат ли странични ефекти?

# 221
# 222
По-добре да си яла и пила вода, по-лесно ще ти намерят вена. Отиди до тоалетната преди да ти сложат системата.
Приготви си нещо за четене, 30-45 минути Simple Smile

Здравейте,
Благодаря ви!
Много благодаря! Дано да стане за 30-45 минути, доктор Корсачки ми каза 2-3 часа. Open Mouth

# 223
  • София
3ч е имуноглобулина, интралипид е около 30—45 минути.

# 224
  • гр.София
Като заговорихме за добавки, лигавица и т.н май е време да споделя за FH Pro. Тези добавки се оказаха повече от добри за мен. Лятото, след среща с репродуктивен, се установи че нямам добри фоликули, особено в десен яйчник -отчайващо положение, както се изрази доктора. Проследихме 4 цикъла. В ляв яйчник горе-долу, но в десен....все така зле, единият път 1, другия път 2 фоликула. Ноември си взех добавките. Сега на прегледа януари месец - доминантен фоликул в ляво и 6-7 много добри в дясно, лигавица страхотна. Не съм пила нищо друго освен тях. Скъпи са, но на мен ми повлияха добре, мисля да си взема още една опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт