Отговори
# 180
Започва нов период, и то не само за България, но и за човечеството. Нищо няма да е по старому, независимо дали ще се ваксинирате.
Истините ще са на масата, между куп лъжи и ще трябва да ги търсим.

# 181
  • на острова на мечтите
Много интересно. Отдавна не съм се занимавала с хороскопи.
За мен тази година си беше трудна. Но сигурно си има основателна причина да е такава. Много здравословни проблеми-дчупих крак на 15/08. На 25/08 паднах и си счупих китката... На 4/12 ми излезе положителен резултат от корона тампон, който правя поради работата си,който с молекулярният тампон излезе, за моя радост, отрицателен... Чакам с нетърпение краят на 2020... С всичките си "ангелски" числа (20 20) излезе гадничка и съдбовна. За всички май.
Благодаря БлаБла....

# 182
Danilu, надявам се лошите неща са зад гърба ти вече и от тук нататък само хубаво да те чака.
Годината беше много тежка и трудна за доста хора. Сега и с този нов щам на вируса, има какви ли не теории вече и човек не знае на какво да вярва. Ще видим какво ни вещае 2021, дано е по-добра в много отношения и по-позитивна.

# 183
  • Somewhere in Spacetime
За мен годината също беше лоша, загубих двама близки неочаквано за много кратък период от време. Знам, че физически вече не съществуват, трансформирали ли са се в друг вид енергия, но липсата най-трудно се преодолява...
Вярвам, че всяко едно нещастие, което ни сполетява, е с някаква цел. Работя върху вътрешното си опознаване и откриване на целта защо съм тук и какво трябва да правя за себе си и за околните, за света около мен като цяло (природа, животни и хора). Имах някакви "открития", но все още се чувствах непозната и объркана. Това се случи в края на 20-те и началото на 30-те ми години. Сега научих, че в астрологията този период (не помня как точно се нарича, моля, ако някой е по-навътре в астрологията, да помогне) не е без значение. Следващият е в началото на 40-те и след това в края на 50-те.
Тяхната смърт ме постави в положение да говоря и да се срещна с хора, с които не бих коментирала определени теми. Така стигнах до астролога. Исках да чуя обективно мнение за себе си - силни и слаби страни, върху какво трябва да "работя", за да постигна целта си, за която съм тук, коя е тази цел.
Това, което ми каза астрологът, не ме изненада като цяло. Вече бях стигнала до тези изводи сама след много дълъг вътрешен размисъл. Да, това според астролога ми е заложено в рождената карта. Просто ги потвърди и вече знам, че съм на правилния път.
С това искам да кажа, че нищо случайно не ни се случва в живота и в тежки моменти, колкото и да ни е замъглено съзнанието от мъката и мрачните мисли, е желателно да се замислим дали се познаваме добре, дали това не е начин да се замислим за вътрешното ни себепознание и за момент да се изключим за материалните си потребности, и да обърнем повече внимание на душата си.

# 184
Blah Blah Blah, и аз като теб наскоро / в началото на ноември/ загубих много близък човек на сърцето ми, Ковид 19 ми го отне.
И аз се замислих, че вселената се намеси в живото ми, като ми отнема нещо скъпо, за да ми направи място, за нещо друго, за което се боря в живота / да създам нов живот/ - за да има баланс.

# 185
  • Somewhere in Spacetime
Отново съм аз. Както обещах, споделям записа на уебинара на Гал Сасон, който има желание да го гледа. Simple Smile
„Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“

# 186
Ретрограден Меркурий през 2021- не подписвайте договори, не започвайте нищо ново:
1.02-19.02.2021
1.06.-21.06.2021
28.09-18.10.2021

# 187
  • на острова на мечтите
Бла Бла, Бла HugHeart ! Май наистина е време да се съсредоточим върху духовните ценности. Да се опитаме да сме по човечни и добри.
Адриана, благодаря за съчувствието! Винаги съм била на принципа всяко зло за добро. Опитвам се да приемам трудните моменти и изпитания като уроци. Не ми се получава всеки път разбира се, но след време констатирам, че наистина е било за мое добро.
Много боли от загуба на близък човек! Болката е несравнима!  Все още страдам от загубата на моите мама и татко. Минаха доста години, но все още си поплаквам. И ми липсват! Много!Искрено ви съчувствам за загубата на скъпите ви хора!
Желая ви светли коледни празници!

# 188
  • София
Здравейте, отдавна не бях влизала в темата и виждам колко интересни теми сте засегнали! Чудесно, астрологията е трудна наука, поне за мен, но много точна!
https://www.youtube.com/watch?v=RNX1jyNhNxU&ab_channel=Porta … %82%D0%B0%D0%BB12
Споделям една прогноза за 2021 г. Тази жена много я уважавам!
Пожелавам успех на всички в работата с подсъзнанието, където е скрита истинската ни духовна същност през идващата година!
Приемам, че за да се случи нещо на този свят е позволено отгоре или му е дошло времето! Някой път е болезнено и тъжно!..
Започнах да опитвам с медитация. Не отричам, че за сега за успехи е трудно да говоря, но усещането е хармонично.
Чувала съм и че Кипряновите молитви помагат при не вървеж! Вие какво мислите?

# 189
  • София
30 декември 05:29 - пълнолуние в Рак

# 190
  • на острова на мечтите
Dilyani, изгледах лекцията интервю с интерес. Наистина много отдавна не съм се занимавала с астрология. За въпросната докторка дори не съм чувала. Но успя да ме грабне с ерудицията си.
И аз опитвам да се занимавам с медитация, но досега не успявам да се справя. Преди пандемията и преди да затворят всичко, в това число и залата йога, която посещавах,  бях започнала лека полека , дори за кратко  време, да привиквам да се съсредоточавам, но сега не ми се удава. Още щом се опитам да се съсредоточа и ме нападат толкова мисли, истории... главата ми заприличва на претъпкан в час пик автобус....
В моменти на трудности ми помага много хоопонопоно.
Лиана, по време на новолуние в Рак  пишат ли се желания?! И това съм забравила.
Весело посрещане на новогодишните празници!

# 191
  • Далечният изток
Не новолуние, а пълнолуние в Рак. Пишат се желания, по-скоро като утвърждаване. "Имам", а не "искам".
На мен днес ми беше личното новолуние, съвпад на транзитната луна с наталното ми слънце и си писах желания.

# 192
  • на острова на мечтите
Не новолуние, а пълнолуние в Рак. Пишат се желания, по-скоро като утвърждаване. "Имам", а не "искам".
На мен днес ми беше личното новолуние, съвпад на транзитната луна с наталното ми слънце и си писах желания.
благодаря!

# 193
  • София
Ще пиша желания и аз този път! Весело посрещане на 2021г. и да си пожелаем да е по добра!🍀😃😘

# 194
Желания се пишат на новолуние, това днес е пълнолуние, което се свързва по-скоро с приключване на нещо, отколкото започване на нещо ново.

Общи условия

Активация на акаунт