Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 60
  • Somewhere in Spacetime
  • Мнения: 1 311
На този етап от живота си не планирам да стартирам собствен бизнес, но ако получа предложение, което да ме заинтригува, да, бих участвала.
Иначе имам намерение да работя един ден за себе си. Simple Smile
Успех, Кафе с канела! Simple Smile

# 61
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
  • Мнения: 253
Успех, Кафе с канела

Аз също съм на същата вибрация. Отдавна отлагано решение въпреки огромния ми опит в тази сфера. Все ми се искаше са го направя заедно с някой друг, който така и не се появи. Може и да е за добро. Така, че трябва да запрятам ръкави. Имам колебания дали сега е най подходящия период, но така или иначе засега е тази посоката.
Ще се радвам да споделиш развитието на нещата при теб!

# 62
  • Мнения: 2 750
е как ще получите Предложение, като даже не мислите за бизнес, за резултатите от него, за удоволствието, което ще изпитвате работейки го? Някак си поне  една мечта, идея да имате...

# 63
  • Мнения: 2 026
Благодаря на всички за милите думи. Ще ви държа в течние как се развива идеята ми. Свързана е с майчинство и семеен живот, така че по принцип си има допирни точки с нашия форум.

Иначе влизам да напомня, че тази вечер е Преображение Господне, ако някой вярва в това и иска да си намисля желания. Simple Smile Успех и много усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт