Отговори
# 420
Здравейте!

Имам запитване относно метода "Хоопонопоно". Темата е заключена затова пускам въпрос тук.

За метода знаех от доста време, но наскоро реших да си взема 2-те книги на Джо Витале посветени на тази техника. В последствие продължих да търся инфо и попаднах, че истинската техника е в книгата "Коронация на съзнанието"...
Някой разполага ли с повече информация и ако има книгата може ли да сподели дали си заслужава?

Благодаря!

# 421
  • Somewhere in Spacetime
Здравейте! Отдавна не съм влизала в темата, което отчитам за пропуск от моя страна...
Искам да споделя някои мои мисли, които може да са от полза на някого.
Преди повече от 13 години направих първата крачка да открия духовността и тя да се превърне в част от живота ми.
През времето, когато везните на разбиранията за живота ми са били наклонени към духовността, животът ми се е променял в положителна насока, общо казано, била съм щастлива и успешна за себе си. Когато обаче материализмът е бил повече в начина ми на живот, то настъпваше точно обратното - затлачване, загуби, неуспехи и т.н.
От няколко месеца работя отново да намеря баланса между метериалната и духовната част в живота ми. Започнах отново да практикувам йога, утвърждения, а отскоро и медитация. Целта ми е да превърна тези техники в навици, в част от ежедневието ми. Защо? Защото се поучих от грешките си - духовоността трябва да заема по-голяма част от разбирането ми за живота не защото така се казва, че е правилно, а защото така го чувствам и опитността ми го доказа.
Потърсих и какво има като литература, която не съм чела. Нямам представа как (явно не е било времето тогава), но авторите, Джо Диспенза и Екхарт Толе, не ми бяха попадали. Не помня да съм чела и "Квантовият воин" от Джон Кехоу, с когото започна моето приключение "Духовна промяна".
Ще се радвам да споделите как е при вас - постоянни ли сте, или сте като на увеселително влакче, какво ново сте прочели и може да препоръчате? Simple Smile

# 422
  • София
Blah Blah Blah, това е много деликатна тема! Всеки сам търси начините по които да се развива духовно, учи се от грешките си, пада, става, продължава напред и нагоре. Ако ме питаш мен по-добре се вслушай в гласа на душата си, за да разбереш кога и как е правилно да постъпваш.

# 423
  • София
Здравейте! Опитвам се да работя отново да намеря баланса между метериалната и духовната част в живота ми. За започване, воля и пропуски не ми се пише! Вие успявате ли?

# 424
Здравейте!
Опитвам се да медитирам, когато почуствам импулс. За защита използвам техниката от първа страница тройната защита. Наблюдавам  емоциите си да са в баланс, защото ако ги изпусна усещам, че губя енергия. Пиша желания и благодарности!

# 425
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Здравейте!
Опитвам се да медитирам, когато почуствам импулс. За защита използвам техниката от първа страница тройната защита. Наблюдавам  емоциите си да са в баланс, защото ако ги изпусна усещам, че губя енергия. Пиша желания и благодарности!

Здравей, може ли да споделиш тази техника? Нещо не я открих къде е написана.
Благодаря!

# 426
Едва вчера открих темата и изчетох всичко прочетено. Тази година преди 2,3 месеца след емоционално тежък период открих литературата за самоусъвършенстване.  Естествено започнах с "Подсъзнанието може всичко " два пъти поред я четох и ме накара да се замисля. Изкара ме от този период и ми помогна да си визуализирам и манифестирам това,което искам . И го постигнах . След нея прочетох "Да прецаках Дявола "на Наполеон Хил  и тя ме грабна. След това "Не прави от мухата слон ","Монахът ,който продаде своето ферари "и "Проницателят "Анди Андрюс . Може ли да ме насочите за книги ,които са ви помогнали.Техники за справяне. Как развихте своята интуиция.

# 427
Мога да ти препоръчам това,което ми помогна на мен преди време - Ричард Бах,,Алхимикът-Паоло Куельо,книгите на Ивинела Самуилова...Много четях и в този форум,който води началото си от тази тема.Незнам линковете от първите страници на темите дали работят ,може да прегледаш и тях.

# 428
Това са леки четива за начинаещи. Пилешка супа за душата.
Иначе Вадим Зеланд, Джо Диспенса  Свръхестетствения човек

# 429
  • Балчик
Едва вчера открих темата и изчетох всичко прочетено. Тази година преди 2,3 месеца след емоционално тежък период открих литературата за самоусъвършенстване.  Естествено започнах с "Подсъзнанието може всичко " два пъти поред я четох и ме накара да се замисля. Изкара ме от този период и ми помогна да си визуализирам и манифестирам това,което искам . И го постигнах . След нея прочетох "Да прецаках Дявола "на Наполеон Хил  и тя ме грабна. След това "Не прави от мухата слон ","Монахът ,който продаде своето ферари "и "Проницателят "Анди Андрюс . Може ли да ме насочите за книги ,които са ви помогнали.Техники за справяне. Как развихте своята интуиция.
Мога да препоръчам Вадим Зеланд, лично за мен той е автора, който ми кликна.
Обясних си много, отворих си очите.

# 430
  • София
От мен "Бог пътува винаги инкогнито" - Лоран Гунел

# 431
# 432
Едни от най-ценните за мен неща научих от "Развиване на психичните сили" (Уилям Хюит) и "Магията на Рейки" (Кристофър Пензак).
Само тези двечките книжки да прочетете, осъзнаете и практикувате е повече от достатъчно. Успех! Heart

Общи условия

Активация на акаунт