Мултифункционален инструмент Parkside – помощникът с многобройни таланти

• 10 784
  • 398
  •   1
Отговори
# 150
През новата година съм планувала основен ремонт на детската стая.

# 151
Искам да преправя кухнята.

# 152
Много неща са за подновяване вече, но бих започнала от банята.

# 153
Имам планувани много подобрения, коридорът и детската имат нужда от освежаване, както и някой мебели.

# 154
През новата година, бихме искали да ремонтираме терасата! Flowers Four Leaf Clover

# 155
Да сменя ламината в дневната.

# 156
Предстои ни ремонт на банята и стълбището.

# 157
  • Варна
Едната стая трябва да се превърне в детска стая Simple Smile

# 158
  • София
Тази година ми предстои основен ремонт, така че ще подобрявам всичко. Simple Smile

# 159
  • Стара Загора
FlushedОхооо доста сложен въпрос. Много неща имам за промяна. Първо банята - там искам да махна старата вана, за да сложим душ-кабина. и да стане малко по-просторно.
В хола има нужда нови мебели , а и искам от старите да прекроя едната престройка да се махне, за да си сложа един красив античен часовник.
В дрешника имаме нужда от още един шкаф , скрин или малък гардероб, за който все още умуваме как да изглежда.
Frowning

# 160
Какво бихте искали да подобрите в дома си през новата година?
Тази година съм с нов дом, така че изцяло има нужда от ремонт. Като за начало ще ми трябва чисто нова кухня.

# 161
  • София
През тази година искам да усвоя част от коридор, който и без това е задънен, не води до вграден гардероб, бих направила цялото гардероб.

# 162
# 163
Имам нови идеи за терасата, за да ни е по-приятно лятото и нов цвят латекс в спалнята.Sunglasses

# 164
Банята ни има нужда от ремонт като цяло. Влагата се е отразила видимо на някои места.

Общи условия

Активация на акаунт