Мултифункционален инструмент Parkside – помощникът с многобройни таланти

• 10 792
  • 398
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ще ни свърши чудесна работа за направата на кът за работа вкъщи - бюро с много нестандартни размери в ниша.

# 211
  • Габрово
Кухнята

# 212
  • sofia
През новата година бих искала да направя сама мебели за тересата, по мой вкус и по моя дългогодишна идея. Уникат!

# 213
Планирам цялото семейство да се преместим в изцяло нов дом. Към настоящия момент ремонтираме баня и санитарни помещения. Предстои кухнята.

# 214
Имам няколко врати, на които трябва да се свали старата и да се положи нова боя.

# 215
  • Бургас
Спалнята и банята Simple Smile

# 216
  • Перник
През новата година ни предстои местене в нов дом и съответно промяна на всичко Simple Smile

# 217
Ремонт на кухнята, смяна на няколко врати с нови и някои дребни подобрения на терасата! Simple Smile

# 218
Имам набелязани доста неща, които искам да променя. Като начало се надявам да имам повод да започна ремонт на стаята, която сме определили за детска. Предвиждаме и цялостен ремонт на банята, защото имаме избила сериозна влага на една от стените в бъдещата детска стая. Ако остане време и средства следва и коридорът, тъй като има нужда от освежаване. Има пукнатини по стените, тъй като сме в нов блок и вероятно се получават от слягането.

# 219
Портмантото в коридора

# 220
Терасата ми е за ремонт. Лятото ще трябва да се прави.

# 221
Лятото ще си правим нещо като лятна кухня, ще сменяме дограма и ще слагаме ламинат, така че предстоят доста ремонтни дейности...

# 222
  • Пловдив
Дрешника има нужда от освежаване.

# 223
  • Пловдив
Не си харесвам никак шкафчетата в кухнята, но все не остава време за промяна.

# 224
  • Вестерос
Нова кухня, това искам!

Общи условия

Активация на акаунт