Изминалата 2019 година беше успешна за Академия за родители. Новата 2020-та започва с много интересни проекти и възможности.На 22 февруари ще се състои най-голямото семейно събитие в България. Академия за родители ще се разгърне на целия етаж 5 в НДК и за пръв път ще има три зони - Бременност и Здраве, Възпитание и Образование, Кариера и семейство. Бъдещите и настоящи родители ще могат да се включат в над 30 интересни лекции, да се възползват от безплатни консултации със специалисти, заедно с децата да участват в работилнички, да създадат нови приятелства.

Регистрацията е безплатна: http://---shoretner923-2t4rUDM

Водени от вярването, че заедно можем повече, Академия за родители и Slingo Fest ще се проведат по едно и също време на едно и също място.


През 2020 година предстоят също Фамилатлон (през май), Академия за родители Варна (през октомври) и Академия за родители Пловдив (през ноември).

Много майки и бащи нямат възможност да присъстват на нашите събития. Ние вярваме, че всички те имат право на достъп до експертна информация. За това, следващата седмица стартираме серия уебинари. Те ще се водят от специалисти в своите области и ще са насочени към бременни и родители.

Програмата на уебинарите: http://---shoretner923-2tbmpmw

Освен да работим усилено, ние от Академия за родители и мечтаем. Мечтаем да достигаме до още повече настоящи и бъдещи родители и да им предоставяме полезна информация за всички аспекти на раждането и отглеждането на дете. Мечтаем да реализираме 100 онлайн обучения за 5 години. Те ще са достъпни за всички родители, които имат нужда от информация и съвети от специалисти.


Можете да гласувате за Академия за родители: ТУК.

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 14:51 от Редактор***