Къдрокоси красавици - 4

• 40 156
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Lolaa,  и аз ползвам четката закупих си я от hairmag ако имаш търпението стават хубави къдрици. А на Girls използвам желето много ми харесва не утежнява и къдриците стоят някак лекички  и мекички 😉. А този балсам на Джовани за който е писала blue75 е най-страхотния който съм ползвала в комбинация с гела ла холд, къдриците ми издържат 4дни без да ги пипам и рефрешвам чак на 5тия слагам още малко балсам и мия чак на 7ми ден. Изключително леки са за тези които имат тънка коса, направо ги обожавам.  Оф и още се двуомия за този bounce curl, защото и devacurl така беше прехвален че като си взех гела направо ужас ползвах го само веднъж и сега с този скандал с марката няма и на кой да го подаря и май кошчето ще го ползва🤣. Ще изчакам ако още някой каже че е  харесал bounce curl и вече направо се навивам.

# 646
Благодаря! Аз поръчах четката само засега, но определено ще трябва да си взема leave in, защото нямам подходящ в момента.
Утре вечер ще се боря за по-добри къдрици с четката😄
А показаният сайт от Блу75 доставя ли до Бг или само с превозвач? Малко не видях къде е позициониран 🙄
На мен много бързо ми залепва косата за скалпа и мия максимум на 3 дни, така че ако къдрите са добре 2-3 дни, всичко е точно Simple Smile

# 647

Много е хубав балсамът, също много лек, без глицерин, гелът също.
За четката, на мен лично не ми допада. Възможно е да не я ползвам правилно, косата ми става на доста по ситни къдрици с нея, което не ми харесва.
Сайтът е български, инсче ги има в Амазон и някой английски сайтове
Аз съм почитател на гелът на Дева, този със силна фиксация. Не съм в България, иначе ако беше от този с удоволствие бих го купила

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 19:07 от blue75

# 648
Благодаря, Блу!

Иначе това ми е ситуацията в неприятен ден:

# 649
Аз също имам четката и честно ви казвам не мога да се оправя с нея 😂 вече само се разресвам с нея. Гледах клипчета, пробвах се, ама много пъти и пусто не мога да я завъртя като по клиповете 😂Бях отделила цял ден за опити и не става, много ми заплита косата... но дори само разресването има ефект на моята коса, представям си ако и хвана цаката Simple Smile

# 650
Нищо не въртя на четката, само разресвам и разрошвам за обем. Ако използвам методите, косата ми се скъсява двойно, а аз не искам това в никакъв случай.

# 651
Влизам да кажа, че четката на Денман е супер Simple Smile
Почти никакъв фриз нямам, оформиха ми се по-добре къдрите. Предполагам за бъдеще ще е още по-добре.
Направи ми впечатление, че като взимах по плътни кичури, при изсушаване се оформяха по-добре.
Подстрижката ми не е особено подходяща за къдрава коса, на черта е, без етажи, но определено е по-добре.

# 652
  • София
Lollaa* страхотни масурчета са се получили 🙃.
Моята коса, когато е по-дълга често става в подобна форма на твоята. И аз съм на черта обикновено, но фризьор ми нарича една процедура олекотяване 😀. Филира междинни кичури, заедно с горни, но се получава много приятно. И долните повдигат горните, и се създава допълнителен обем. Но това е, защото аз по принцип позволявам леко филиране, не прекалено, за да не се накълцва формата.

Аз мисля че намерих страхотните Ш и М. Серията Хроматик за боядисана коса на Керастаз, според мен чиста хидратация. Моята коса категорично предпочита хидратация. Днес ползвах серията за първи път и ми се оформиха страхотни, жилави, гладки, лъскави, пружиниращи къдрички ❤️. След серията ползвах 2,3 помпи Материалист в корена, 1 помпа Орайт+олио Орайт и термото на Олиосета и изсуших с дифузер надолу с главата. На суха коса намачках с помпа ДаркОйл на Себастиан. Много, много ми харесва резултата. Обемна, жилава, лъскава и подвижна коса. Ще опитам да снимам.

# 653
По  темата: каква подстрижка е подходяща за  дълга  къдрава коса?

# 654
Мишчица, не позволявам да ме филират, косъмът ми започва да цъфти от средата и става страшно.
Даже още се боря с едно филиране преди година.
Иначе обмислям леки етажи.
Просто следващата година ще имам сватба и искам да имам максимално коса, докато реша какво искам 😄

# 655
Как се ползва четката?
Разресва се след като се нанесе продукт за къдрици? И след това се намачква?
Или как Blush?

Освен това сте я изкупили в hairmag.
В някой друг бг сайт да се предлага? Аз не откривам.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 21:28 от sladko

# 656
Още преживявам последното зверско филиране от фризьор. Накълцана коса, развалени къдрици. Вчера друга фризьорка пооправи малко нещата, но формата и дължината заминаха. Вече видя ли филажна ножица ще забранявам.

# 657
Според мен най-подходящта прическа зависи от гъстотата на косата и формата на къдриците. Аз съм на етажи, не се филирам. Последният път се подстригах сама 😁 иначе много харесвам когато прическата е на черта Simple Smile надявам се и аз някога да я изравня, но най-горния пласт не расте и това е Sad

# 658
Сладко, аз правих както в това клипче:
https://youtu.be/KblOiRRgGjE
В банята разресвам, за да махна възелчетата, после на мокра, изцедена само коса, нанасям кичур по кичур leave in или в моя случай, тъй като го чакам за доставка още, един мус на Tresseme, който се води хидратиращ, разресвам с четката, намачквам и после следващ кичур. Когато приключих взех малко гел и пак намачках и започнах да суша с дифузер.

# 659
Аз не съм убедена,че косата цъфти от филажната ножица,по-скоро от ъгъла под който реже фризьора или тъпа ножица.Преди години редовно ми филираха косата,но никога не е цъфтяла.
Аз не харесвам къдрава коса подстригана на черта и равни дължини.Предпочитам триъгълник или получерта и етажирани,някакси дава обем и по-младежки вид

Мишчица можеш ли да сравниш Хроматик с друга серия на Керастаз.

Общи условия

Активация на акаунт