Къдрокоси красавици - 4

• 40 794
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
VenessaDE, благодаря!
Не знам дали е утежнена, но е доста суха. Аз си мислех, че с всички тези продукти вкарвам повече влага, ама май само се плескам...Като се замисля в най-добрия й период съм ползвала само шампоан, маска и понякога leave-in. На Макадамия крема е този така рекламиран тук leave-in conditioner. Не съм правила дълбоко почистване от...дори не помня колко отдавна. Би ли ми препоръчала марка и продукти, каквито според теб биха били подходящи? И четка?

# 376
Защо всички се отказваме от метода?Помисли върху това...

Не са всички, малка част от пишещите в темата са го следвали изобщо, още по малко за по дълго време.  Сигурно има коси, които изглеждат по добре с продукти със силикони, сулфати и други,  и е супер. Моята коса изглежда доста по добре от както следвам CG. Просто има коси,  на които се отразява добре и такива Които да си добре стс силикони

# 377
От къде поръчвате крема oleo curl на Керастаз? Навсякъде по българските сайтове е изчерпан.
Аз съм го ползвала. Добър е и за моята суха коса, с дебел косъм.

П. П. В Нотино го намерих.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 19:26 от sladko

# 378
Присъединявам се към VanessaDE, моята коса е същата, но в момента е къса. Само че я определям, като 2б, не 3б.

# 379
  • София
Винаги когато искам косата ми да застане супер избирам ПроФайбър Ш+М, общо взето мога да си ги ползвам само тях...
Сега измих с Екстеншънист Ш+М, сресах с Денман /преди стилизанти те, че иначе много се клечкосва и замазва косата/, сложих орех пяна на Ekre, 3/4 орехче Олео Кърл и изсуших с дифузер, на края на сухо няколко капки олио Еликсир Улитим. На мен само Олео Кърл не ми държи, на следващия ден къдриците спадат. Вие ползвате ли термо след Олеото? На тубичката пише че име термо свойство, но много не вярвам...

# 380
Здравейте момичета, следя ви отдавна, но не съм писала. Ето това е моят перчем..Дайте идеи за продукти на за хидратация на това чудо.

# 381
VenessaDE, благодаря!
Не знам дали е утежнена, но е доста суха. Аз си мислех, че с всички тези продукти вкарвам повече влага, ама май само се плескам...Като се замисля в най-добрия й период съм ползвала само шампоан, маска и понякога leave-in. На Макадамия крема е този така рекламиран тук leave-in conditioner. Не съм правила дълбоко почистване от...дори не помня колко отдавна. Би ли ми препоръчала марка и продукти, каквито според теб биха били подходящи? И четка?
ДПШ аз ползвам на  Label.M,не казвам,че е най-добрият,но той ми хареса и останах с него.
Хидратиращи продукти ползвам основно на Joico,Lalga също ми е хидратираща. Сериите за боядисани коси са хидратиращи,но аз не ползвам такива.Хидратиращата серия на  Kevin Murphy е доста добра,бих я препоръчала,но с уговорката,че лесно можеш да се подхлъзнеш,силна е.
Четка не мога да препоръчам,по простата причина,че аз не си реша косата. Може би 2 пъти в месеца,и ползвам Тенгъла. Моята коса не се заплита и не виждам смисъл да я дърпам излишно.

Мишчица,Екстеншънист ми е много любима серия,там грешки няма. Тая пяна не съм я ползвала,но ме изуми с пяна като първи продукт. Орех от всичко за тази коса е прекалено много. Според мен затова не държат къдриците. Обикновено,не повече от лешник,при толкова много продукти.
След Олеото слагам Нектара на Керастаз. В други случаи серумът Терапист и тогава Олеото. Водя се от насоченоста на продуктите протеин-хидратация. Правила съм си и експерименти,Олеото след Нектара даже май по ми харесва. И двете са хидратиращи,така че няма проблем

Vasivena,като ти гледам косата,същата като на Дива Орхидея. Няма смисъл да трупате продукти, и въртете протеина с хидратация. Правете рестарт редовно с ДПШ

# 382
Отново благодаря много! Ще опитам и по този начин, надявам се да живне!

# 383
Добре, тези ДПШ как се отразяват на сухите коси, каквито са почти всички къдрави. Моят скалп е чувствителен и все съм си мислела, че тези шампоани не са за мен, но явно съм в грешка. Препоръчайте марка.

# 384
Аз също съм с чувствителен скалп и суха коса.ДПШ-а се ползва веднъж или най-много два пъти в месеца.За коси които се "товарят" много,може и по-често.Освен това,те не са по- харт от някои други сулфатни шампоани,примерно Хед енд Шолдърс.Като видях брат ми да го ползва,директо го изхвърлих в кофата и му купих друг,тоя шампоан е по-зле и от ДПШ.Има също почистващи шампоани,които не са толкова харт като ДПШ-а и могат да се ползват веднъж седмично,даже е препоръчително.Аз си ползвам стандартния ДПШ,но като свърши ще си взема лекият вариант,понеже не ползвам чак толкова много и тежки продукти.
Знам,че на Шу Уемура са леки и хубави и на Медисютикалс.Има и други,но в БГ не се продават.

# 385
Дами, ще си купувам четка - досега не решех, но взе да се заплита. Кой Тангъл тийзър препоръчвате за разресване?

# 386
Аз си ползвам стандартната https://www.cocopanda.de/product/3133351?kk=a4c6224-171a1a28225- … y8fxoCL2kQAvD_BwE .Някои момичета казват,че не става за гъсти коси,аз не съм съгласна,просто отнема повече време докато се разреше без поражения и скубане.
Може би тази https://www.notino.de/tangle-teezer/wet-detangling-haarbuerste/p … ttZBoCm0UQAvD_BwE ще е по-удобна,но като зъби мисля,че са еднакви

# 387
  • Sofia
Аз съм с чувсътвителен скалп - на времето заради него пишех в темите за коса и полека-лека с годините се оказах с пълен шкаф скъпи и прескъпи шампоани. Затова сега не ми е препоръчително да ви следя Money След всичките опити и множество подарени продукти за коса, останах в годините с Алтерна (хайверената серия) - позлвам moisture и volume. На Шу Уемура всичките шампоани и маски подарих, защото се побърквах от сърбеж. Самo ДПШ техен ползвам, но го слагам по дължините, а не на скалпа. Всичко останало ми е без сулфати.
Моята коса е чуплива, не къдрава, но 10-годишната ми дъщеря е с къдрави масури и се опитвам от рано да я науча как да се грижи и поддържа тази красота.

# 388
Сулфатите са най-големият враг за скалпа,факт.Но,аз не бих се отказала от Екстеншънист например.SLES не е толкова хард и може да се ползват продукти с него от време на време
Да освободиш дължините от натрупвания,а скалпът ти да е затлачен...какъв е смисъла Rolling Eyes

# 389
  • софия
Здравейте момичета, някоя от вас дали е използвала този балсам, че много му се чудя дали да си го поръчам:

Общи условия

Активация на акаунт