Модни консултации - 44

• 60 155
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
Роклята просто ти е голяма.
С около два размера.

# 676
  • София
Малиновата я връщай.

# 677
  • Бургас
Поръчай я със скрит цип ако толкова много ти харесва и по твоите размери.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 19:45 от Nina_Z

# 678
  • София
Много ти е голяма, аз не бих се занимавала с корекции, бих я върнала.

# 679
  • Пловдив
Много ти е голяма, аз не бих се занимавала с корекции, бих я върнала.
И аз. Иначе трябва да се ушие изцяло нова.

# 680
За малиновата рокля, мисля като момичетата, това да не е спам. Иначе Поздравления за хубавата фигура.

# 681
Благодаря на всички ви за откровеността и съветите! И мен ме дразнеше открития цип, но това може да се преправи. Това е най-малкия размер XS и както другата рокля, но кройките са различни. Аз наистина съм нисичка и като нося рокли до коляно и ботуш до коляно ииии ... да заминавам за Близкия изток! А и аз няма да я нося като официална. става и за офис /в нашия е подходящо/. Но сте прави да поискам фирмата да ми я ушие по мои мерки, и сега ще ги попитам!

# 682
  • София
Мен ципа не ме дразни, даже ми харесва като акцент, това не е официална рокля, така че е закачка

# 683
И на мен ми харесва ципа. Черната лента си кореспондира с лентичката  около врата.
Харесва ми роклята!

# 684
  • Най-красивата страна
Ципът не ме дразни.
Просто роклята е голяма.

# 685
  • София
Според мен никак не си заслужава да се преправят нови дрехи, ако е нещо старо - ОК, но нови дрехи - в никакъв случай.
Роклята е зле скроена, нещо като универсален размер от S до L, което достатъчно говори за "производителя". От твоята снимка личи и ниско качество на плата.

# 686
Точно материята най-много ми боде очите. След номер едно, разбира се - външен груб черен цип. На дантелена рокля. Трява да има граници и разностилието. Тук те са направо порутени, като че ли стадо бежанци са ги прегазили.

# 687
На последната снимка в гръб материята на роклята изглежда като на снимката с модела,явно на предишните снимки е изглеждала зле заради светлината,иначе е голяма наистина.....

# 688
Малиновата рокля не ми харесва, лоши качество на плата, лошо ушита. Много евтинее.

# 689
Не си заслужава...няма нищо общо със снимката а и за тази цена с това качество по добре да се върне 😁

Общи условия

Активация на акаунт