Модни консултации - 44

• 60 524
  • 783
  •   1
Отговори
# 375
Вторите и според мен.

# 376
Избрах си чанта Grinning
https://www.macys.com/shop/product/michael-michael-kors-voyager- … e-tote?ID=7979994
От Фешън дейс се вписах и в бюджета.
Благодаря пак на всички за предложенията!

# 377
Избрах си чанта Grinning
https://www.macys.com/shop/product/michael-michael-kors-voyager- … e-tote?ID=7979994
От Фешън дейс се вписах и в бюджета.
Благодаря пак на всички за предложенията!
Честита и със здраве!
Корс предлагат много, много прилично качество! Надявам се да останете доволна!

# 378
Здравейте ,ето тези обувки ми харесват много и искам да ги сложа сега .Ще може ли да ги съчетая с сиво палто Grinning

# 379
Защо да не може, особено ако времето позволява.

# 380
Здравейте, съобщиха ми, че ще бъда кума е края на май месец... Да си призная, не съм ходила на много сватби. Може ли да ме ориентирате ксто модели нещо, кое е подходящо..? 169 см съм, 53 кг нямам много изразена талия.. Помолиха ме да е в светъл цвят и да е дълга. Дали мога да се вмъкна в 250 лева за рокля и да мясам на нещо Grinning Моля ви пращайте ми модели, които според вас са подходящи.

Дали е подходящо нещо такова или не.. Не съм ходила от дете на сватба, а тази ще е вечерна и трябва да е по-официално.Естествено искам да изглеждам добре, но все залитам по бели, а няма как Grinning Всичко светло без сиво е добре. Моля давайте предложения.

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 01:10 от Lili222

# 381
Ми нали сме зима Stuck Out Tongue

# 382
  • Някъде там

Колежка от работа идва с такива обувки.Слиза от колата и влиза в офиса.
Ако времето е сухо и позволява  може да си ги носиш съвсем спокойно.

# 383
Оха туй и аз мислех направо в колата и вътре.😁😁😁

# 384
  • в Кошера
Здравейте, съобщиха ми, че ще бъда кума е края на май месец... Да си призная, не съм ходила на много сватби. Може ли да ме ориентирате ксто модели нещо, кое е подходящо..? 169 см съм, 53 кг нямам много изразена талия.. Помолиха ме да е в светъл цвят и да е дълга. Дали мога да се вмъкна в 250 лева за рокля и да мясам на нещо Grinning
Скрит текст:
Моля ви пращайте ми модели, които според вас са подходящи.

Дали е подходящо нещо такова или не.. Не съм ходила от дете на сватба, а тази ще е вечерна и трябва да е по-официално.Естествено искам да изглеждам добре, но все залитам по бели, а няма как Grinning Всичко светло без сиво е добре. Моля давайте предложения.

Цветът, според мен, трябва да се обсъди с тези, които са те поканили да им кумуваш. Stuck Out Tongue Winking Eye Би било добре да е съчетан с визията на кума, с тематиката на тържеството и пр.
При всички положения мисля, че дълбокото деколте от втората снимка е неуместно. Имайки предвид, че ще си с основна поддържаща женска роля във "филма", трябва и да ти е удобно да ходиш, танцуваш...
Щом талията ти не е особено изразена, можеш да акцентираш именно там. Peace

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 10:42 от Tyra

# 385
Аз много харесвам моделите на Проновиас, имат магазин в Парадайс мисля. Ето това също мисля е подходяща алтернатива на рокля.
https://www.pronovias.com/jumpsuit-for-a-wedding-with-v-back

# 386
  • Най-красивата страна
Роклите показани от авторката ми се виждат по-подходящи за абитуриентка.

# 387
Здравейте, съобщиха ми, че ще бъда кума е края на май месец... Да си призная, не съм ходила на много сватби. Може ли да ме ориентирате ксто модели нещо, кое е подходящо..? 169 см съм, 53 кг нямам много изразена талия.. Помолиха ме да е в светъл цвят и да е дълга. Дали мога да се вмъкна в 250 лева за рокля и да мясам на нещо Grinning Моля ви пращайте ми модели, които според вас са подходящи.

Според мен нещо такова е добре. Цвета не е от търсените, но показвам кройката. Стилно, без много дантели и камъни, подчертава талията.

# 388
Да и аз намирам, но все в по-тъмноте цветове. Светлите са по-блудкави ама.. Сещате ли се за накой сайт, където мога да разгледам гледах в hm, алеса, наоми, junona и авин... Някой идеи..? Благодаря ви много за помощта Heart

# 389
Да и аз намирам, но все в по-тъмноте цветове. Светлите са по-блудкави ама.. Сещате ли се за накой сайт, където мога да разгледам гледах в hm, алеса, наоми, junona и авин... Някой идеи..? Благодаря ви много за помощта Heart
искаш да ти предложим конкретни модели, които да се поръчат или просто да се покаже какво би било подходящо?

Общи условия

Активация на акаунт