Модни консултации - 44

• 60 136
  • 783
  •   1
Отговори
# 630
Нито една от чантите не ми хареса🤔

По повод сакото, аз бих го върнала обратно в магазина с касовата бележка...

# 631
  • София
Можеш да го върнеш.
Аз бих отрязала ръкавите и ще ги дам на шивачката ми да ги обканти.

# 632
  • Бургас
Щом е изпрано не вярвам да уважат рекламацията.

# 633
  • София
Ако пазиш бележката връщай сакото. И не позволявай да те убеждават, че ти си виновна. Ако продавачките правят номера търси управителя. Много е неприятно нова дреха да се съсипе. Hug

# 634
  • Бургас
Интересно какви номера да и правят продавачките при изпрана дреха!?Най-малкото с,което биха я контрирали е,че не е спазила инструкциите при пране.И собственика да извика-същата работа.На една моя Пинковска пола,в инструкциите пише-само химическо.Прала съм я много пъти в пералня и нищо и няма,ама ако я бях извадила парцал,да не мислиш,че някой щеше да се занимава.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 18:24 от Nina_Z

# 635
  • София
Nina Z-давам пример купувам си рокля бяло синьо и червено, пера я на 30гр. и нищо и няма. Купувам същата рокля на дъщеря ми, но с черно, червено и бяло от същите продавачи.Изпирам я по същият начин и се боядисва бялото и червеното. Пращам майка ми да я върне и те я правят на нищо. Взимам двете рокли и отивам аз, пак имаше въртели. Изчаках управителя да дойде и всичко се уреди-смениха ми с рокля като моята, която след пране не пусна боя. Примери много имам...

# 636
  • Somewhere far away
За връщане няма шанс, не пазя бележката.
Шивач дали би могъл да направи нещо ?

# 637
  • София
За връщане няма шанс, не пазя бележката.
Шивач дали би могъл да направи нещо ?
Да, ще сменят ръкавите, но си намерете нова кожа. Ако сте от София ще Ви дам координати на моята шивачка, много е изобретателна.

# 638
Малко помощ...като модел кой бихте избрали, абстрахирайте се от марките. Номер 3 е под въпрос, защото няма моя номер в момента, но все пак.
Скрит текст:
1.
2.
3.
4.

# 639
3 и 4. И пак казвам - този, който е естествена кожа, ако има такъв, с възможности за проветрение.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 16:31 от Judy

# 640
Здравейте, момичета!
Следя темата, но сега се налага и аз да се допитам за Вас.
Взех си една рокля, но не съм убедена, че ми стои добре, и мисля да я върна. Та, моля за адекватно мнение! Манекенката е доста висока, а аз съм към миньоните 160, и ако трябва да я скъсявам, цената й не е нискобюджетна и не знам дали си струва?!?

# 641
  • Бургас
Видях ти роклите в придобивките и тази ми харесва много повече от малиновата.Защо да не я скъсиш/преправиш,няма да ти излезе кой знае колко отгоре.Стига обаче да се запази кройката.И мен 2-те миниатюрни набирания на новата пола ме дразнят като се вторача и въпреки,че не се забелязват,ще я занеса на шивачка.

# 642
  • Пловдив
Според мен роклята няма нужда от скъсяване.

# 643
  • Бургас
О,аз чак сега видях,че си облечена с нея Grinning .Да, и според мен,няма нужда от скъсяване.

П.П На модела колана на роклята стои под гърдите,а при теб,на талията.Ако държиш да изглежда като на манекена,скъсяването не е решение.С горната част ще трябва нещо да се направи ако решиш.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 00:27 от Nina_Z

# 644
  • Най-красивата страна
Роклята ти стои страхотно и няма нужда от скъсяване.

Общи условия

Активация на акаунт