Модни консултации - 44

• 60 135
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
Видях ти роклите в придобивките и тази ми харесва много повече от малиновата.Защо да не я скъсиш/преправиш,няма да ти излезе кой знае колко отгоре.Стига обаче да се запази кройката.И мен 2-те миниатюрни набирания на новата пола ме дразнят като се вторача и въпреки,че не се забелязват,ще я занеса на шивачка.

Нямам възможност да кача сега снимки и с малиновата, но тя също е за корекция - тя пък ми е широка. Може и да си права и двете да ги преправя. Колкото до твоята пола, и аз се свързах с онлайн магазина и едни цветни дънки с висока талия си харесах, ,но ще помисля още малко. Малко са сайтовете, от които да си купя нещо и да не попрявам после! Имам предвид полата, ако и тя се окаже за ремонт!

# 646
  • София
Според мен роклята е като шита за теб, на манекенката стои непропорционално. Много е красива задръж я.

# 647
  • Бургас
Видях ти роклите в придобивките и тази ми харесва много повече от малиновата.Защо да не я скъсиш/преправиш,няма да ти излезе кой знае колко отгоре.Стига обаче да се запази кройката.И мен 2-те миниатюрни набирания на новата пола ме дразнят като се вторача и въпреки,че не се забелязват,ще я занеса на шивачка.

Нямам възможност да кача сега снимки и с малиновата, но тя също е за корекция - тя пък ми е широка. Може и да си права и двете да ги преправя. Колкото до твоята пола, и аз се свързах с онлайн магазина и едни цветни дънки с висока талия си харесах, ,но ще помисля още малко. Малко са сайтовете, от които да си купя нещо и да не попрявам после! Имам предвид полата, ако и тя се окаже за ремонт!
Точно за полата щях да ти пиша.Ще ти дойде прекалено дълга,а ако я отрежеш,ще си загуби"фасона".Аз съм 170см висока и тюла ми стига на около педя над  глезените.
За другите неща не знам какво да те посъветвам.За пръв път пазарувам от този сайт(постоянно ми изскачаше като реклама и реших да рискувам).Полата иначе си изглежда точно като на снимката.Без размер е,но ми пасна идеално-аз нося М.Така,че ти си прецени.

П.П Да,можеш да ги коригираш и двете рокли ако решиш.Тази на цветята ми харесва колана да е под гърдите,по-закачливо и женствено ми изглежда,но пак ти си решаваш.Както казах и така е мн.добре

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 19:59 от Nina_Z

# 648
Роклята е много хубава.

# 649
Роклята ти пасва идеално. Супер си.

# 650
Благодаря Ви, момичета! Flowers Four Leaf Clover Ще Ви послушам, ще я задържа! Винаги е важно дадена дреха да се види и от други очи.
Сега само да видя кога ще ни разрешат да излизаме от в къщи и да отида до шивачката ми! Останете здрави! Hug

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 20:10 от Pink Dress

# 651
  • София
Pink Dress, на мен роклята ми харесва повече върху теб, пропорциите изглеждат по-добре.
В оригиналния й вид с тази висока талия манекенката изглежда сякаш е облякла рокля на малко момиче - инфантилно и лолитско. Но предполагам, че такъв е тренда сега.

# 652
  • Бургас
И аз съм "за" да я задържиш.

# 653
  • София
Роклята ти седи супер, не я връщай. Нито пък скъсявай според мен.
Според мен е къса за модела, а и заради бюста я повдига и талията не си е на мястото.
Ще ми е интересно да видя и малиновата.
Аз си харесах няколко модела, но предполагам всички ще са ми къси за съжаление.

# 654
Роклята ти седи супер, не я връщай. Нито пък скъсявай според мен.
Според мен е къса за модела, а и заради бюста я повдига и талията не си е на мястото.
Ще ми е интересно да видя и малиновата.
Аз си харесах няколко модела, но предполагам всички ще са ми къси за съжаление.

Благодаря! Снимка с малиновата тия дни мога да се снимам, че роклята не е у мен сега! Иначе и тази е много хубава https://nixa.bg/rokli/oficialni/dantelena-cherna-roklja.html, но много официална, и нямам повод за нея. Но те шият и по мерки на клиента.

# 655
  • София
Още един глас, че роклята седи супер.
Аз не обичам рокли над коляното, защото имам чувството, че като си вдигна ръката, ще ми се види дупето.

# 656
Другият вариант е да ги смениш и двете за по малък размер. Според мен тази ти е една идея голяма и отгоре...

# 657
Другият вариант е да ги смениш и двете за по малък размер. Според мен тази ти е една идея голяма и отгоре...

И двете са XS, няма по малък размер.

# 658
  • Бургас
Щом шият по поръчка,върни я и да ти направят със същата дължина,но с повдигната талия(какъвто и е модела)Иначе така малко ми изглежда все едно има черен кръст отпред.С високата талия не  изглежда по този начин.

П.П Извинявай,не исках така да прозвучи,но и не знам как най-точно да ти го обясня.Ти си знаеш най-добре.Роклите са много хубави и със здраве да си ги носиш.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 21:03 от Nina_Z

# 659
Зя разлика от обувките които бяха показани този път чантите ми допадат Simple Smile
Роклята на Pink Dress според мен трябва да се скъси но от към кръста 😁 има вариант и да се запази талията да е на кръста и просто да се повдигне полата и да се зашие по нагоре за да може да не е баш до коляното защото се разваля първоначалния замисъл. Харесва ми самата щампа много но ако е къса като на модела. Подобна щампа и дължината до коляното ми идва малко демоде.

Общи условия

Активация на акаунт