Booking.com /Тема 3/

• 44 053
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
[spoilerGet 10% back in Travel Credits

Book now! Valid until 23 August 2022.

Hi,

Planning on travelling soon? Get 10% back (up to € 100) in Travel Credits on your next booking. You can use Travel Credits for future stays at thousands of properties worldwide.

Happy travels!

Your promo code

PPVWNMAAKV][/spoiler]

Код до 23.08.22

# 616
  • Пловдив
Здравейте! Моля, някой ако има свободен код, да ми го прати на лично съобщение.

# 617
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
На някой случвало ли му се е-разглеждам през приложение даден обект. Обявената цена за 3 нощувки е 284лв.Влизам в самата оферта и ми 425лв.Пробвах три пъти и трите пъти едно и също. На какво се дължи това?

# 618
  • SF
Някои предложения са с различни цени през мобилните приложения. Има и такива, които са само за мобилни приложения. Написано е.
Стимулират те да си ползваш приложението.

# 619
На някой случвало ли му се е-разглеждам през приложение даден обект. Обявената цена за 3 нощувки е 284лв.Влизам в самата оферта и ми 425лв.Пробвах три пъти и трите пъти едно и също. На какво се дължи това?
Да, това е някакъв бъг в системата. Даже бях писала на Букинг за това, бях направила скрийншот на различните цени. И понеже в крайна сметка резервирах на по-високата, им пратих скрийншотовете и ми възстановиха разликата.

# 620
Другия вариант е да има някакви мн високи такси, които се начисляват при опит за резервация.

# 621
Здравейте, имам резервация за нашето море от 08.09. и са ми пратили съобщение, че сезонът ще приключи по-рано от планираното. Предлагат ми настаняване на същата цена в друг хотел /явно пак техен/, който е и по-скъп и има повече услуги, обаче локацията не ме устройва. Има ли значение според вас аз ли ще анулирам или те? Имам безплатна анулация да 31.08.2022 г. Кой знае и парите кога ще ми върнат, а съм ползвала и кредит, който имах от предишно пътуване. Ще ми го възстанови Booking, нали?
Много неприятно да те изненадат така седмица и половина преди почивката ти.

# 622
За кредита се съмнявам.

# 623
Здравейте! Търся код за отстъпка. Ако някой притежава такъв и желае да сподели ще бъда много благодарна

# 624
  • София
Здравейте! Търся код за отстъпка. Ако някой притежава такъв и желае да сподели ще бъда много благодарна

До утре е валиден:
SQTYXPYNXC

# 625
Bled, благодаря ти. Използвах го

# 626
Здравейте, аз също търся код за отстъпка. Има ли случайно още някой с активен ? Последният вече е използван.

# 627
Момичета, не мога да вляза в акаунта си. Уж ми пращат мейл , в който трябва да има линк, който да последвам за да се идентифицирам, но линк няма...Пробвах над 10 пъти, все едно и също. Няма как да съм забравила паролата си, защото е запаметена на компа ми. Какво мога да направя? Да пиша, но къде и на кого?

# 628
Имах същия проблем преди месец и успях да влезна през гугъл профил. И аз не успях тогава с пароли, които знам, че са коректни.
 Дава се като възможност с имейл, фейсбук, гугъл профил.

# 629
Господ здраве да ти дава!!!! Много, много благодаря!!!! Flowers Hibiscus
Успях да вляза с гугъл профил

Общи условия

Активация на акаунт