Booking.com /Тема 3/

• 43 981
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Някой дали има код да ми услужи?

# 661
NBK4FAZP84
Валиден до 11.09.2022 10:46

# 662
Здравейте, имам код, валиден до 16.09., ако някой има нужда.

Вече е зает.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 20:21 от ive1981

# 663
Здравейте,
Само да попитам с тези кодове, веднага ли трябва да се плати резервацията?
Ако някой има код, който няма да ползва,
Моля да ми го изпрати, че от вчерашния сейл на Уиз взех едни билети Simple Smile))

# 664
Според условията на резервацията е, няма връзка с кода.
Аз понеже само веднъж съм ползвала, и то скоро, да питам за този кредит, който ще получа. Доколкото разбирам, може да се ползва само за определени места, при които имаш право да платиш с портфейл, така ли е?

# 665
  • София
Според условията на резервацията е, няма връзка с кода.
Аз понеже само веднъж съм ползвала, и то скоро, да питам за този кредит, който ще получа. Доколкото разбирам, може да се ползва само за определени места, при които имаш право да платиш с портфейл, така ли е?
Така е, да. Трябва мястото за настаняване да има значка " Платете с портфейл"

# 666
  • Пловдив
А в случай че има опция за плащане с портфейл,това само онлайн ли може да стане в момента на ресервацията,или и на място в хотела? Имам някаква сума,но ще се наложи доплащане и се чудих,дали е възможно да платя на място като там да ми използват натрупаните кредити.

# 667
  • Варна
А в случай че има опция за плащане с портфейл,това само онлайн ли може да стане в момента на ресервацията,или и на място в хотела? Имам някаква сума,но ще се наложи доплащане и се чудих,дали е възможно да платя на място като там да ми използват натрупаните кредити.
Само онлайн.

# 668
Здравейте,
Някой има ли код, които иска да сподели 😊

# 669
Благодаря Ви много за отговорите,
А добре възниква ми и още един въпрос:
Тъй като, когато пътувам отсядам за по 3 нощувки, после сменям:  Мога ли да ползвам един код например за 4 резервации докато се достигне до 10 - те процента, но не повече от 100 eur каквито са условията на кодовете по това което видях от постнатото.
Ако има някой, който няма да ползва кода си ще се радвам да ми го изпрати на лично Simple Smile

# 670
Един код за една резервация. Как си го помислихте въобще, че може да си натрупвате отстъпките до 100 евро ...

# 671
Един код за една резервация. Как си го помислихте въобще, че може да си натрупвате отстъпките до 100 евро ...
Ваучери за подарък, които съм получавал към някои други търговци съм си ги ползвал така. Затова реших да  попитам информативно.

# 672
Когато ваучерът е за сума, тогава тя се използва цялата. Когато ваучерът е % отстъпка, той е този процент. В случая 10%, а не 5 х 10%.

# 673
  • Русе
Ако някой има излишен код, моля да ми изпрати на лични.

# 674
Здравейте, предлагам код. Валиден е днес и утре. Който има нужда да пише.

Кодът вече е изпратен.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 08:46 от ive1981

Общи условия

Активация на акаунт