Откраднат живот 🎬 тема 93

• 31 317
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Някаква нова актриса влиза, не пише каква ще е и за колко време ще играе. Така като гледам май няма да е лекар.
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8163141

# 211
  • София
Вчера засякох доцент Захариев на снимачната площадка, на моста. Беше с бяла престилка и сини маратонки и говореше по телефона. Дали не съм влязла в кадър? 😂

# 212
Ако беше влязла в кадър, някой от екипа щеше да те помоли да се отдръпнеш. Евентуално може и да се видиш съвсем отдалеч, размазана Grinning

# 213
Здравейте Simple Smile
Името на сезона е "Системата". На промото за сезона главно лице е Тасев. От линейката свалят носилка и той е на нея в костюм, става и влиза в болницата. Кая и Христо са в операционната и тъкмо да се целунат и тя взема един скалпел и го насочва към някого. Нора е в съблекалнята и има рана на бедрото. Зорница е на люлката, зад нея идва Марио, слага си ръцете на очите й, а тя държи тест за бременност. Идва новият уролог и го взима от ръцете й и го хвърля на земята, при което се вижда, че е положителен - две черти. Цонев, Кръстева съще бяха част от промото облечени в бяло в болницата. Тасев преминаваме покрай всички тях и накрая е притиснат към стената от хора държащи скалпели към него.
Имаше и още, но само това запомних.

# 214
Майче, кога гледа промото?

# 215
Ехааа, затишие, затишие и ти сега ни даде яко домашно 😳😃

# 216
Дона, ами не съм сигурна, бях навън и го видях. Някъде два и половина май.

# 217
# 218
Харесва ми промото, интересно е, има символика,интригуващо е, а и ми харесва, че е в черно и бяло.

# 219
Кого удря офталмологчето ми?

# 220
  • София
Накрая кой удря шамар и на кого?

# 221
Накрая кой удря шамар и на кого?
Свежен Младенов/ гаджето на Петмезов удря тази, която съм оградила:

# 222
Москита, на мен ми е цветно.
Май Табаков няма да го има в сезона 😭

# 223
  • София
Бре, тази е симпатяга. Какви ли отношения ще имат.

# 224
Май Табаков няма да го има в сезона 😭
Табаков е в отпуск по майчинство, първата година плащат добре и е решил да остане вкъщи. Втората, като го свалят на 340 лвва, ще се върне Joy

Общи условия

Активация на акаунт