absurT отдавна съм преминала пубертетския хормонален дисбаланс. Просто исках да разбера при кой кога горе долу се случва. Нормална двойка сме ... средностатистическа надявам се

И аз не искам да минаваме на някакви медикаменти, за да не предизвикаме обратният ефект - да не може без тях. Самият той ми е казвал, че има някакви спрейчета за задържане (което значи, че и той смята акта за не достатъчно дълъг), но аз бих се съгласила само при условие, че има препарати на билкова основа и няма да се отрази по никакъв начин на здравето му. Относно храната - домашно приготвена от мен, джънк фууд 1-2 пъти месечно. Много държа и внимавам за храната която поднасям на семейството си. Не съм някаква фанатичка разбира се ...
Беше ми напълно достатъчен
Ох не съм засичала ама да речем 20-30 минути от А до Я - цялата програма
А самите усилия може би десетина минути. Не ме оставя без да съм достигнала краят, но ми се иска хубавото да продължи ... Има моменти когато го правим ежедневно и други в които е 2 пъти седмично - зависи от графика на ангажиментите ни. Когато пътувам извън страната и се върна е уау ... Просто има и така и така .. за това търся обяснение за себе си
Но ако случайно имаме време за сутрешна гимнастика - вечерната е по-дълготрайна.
Преди не съм засичала честно казано - беше достатъчно да изпадна в блаженство
Но забавленията са отивали към час ... сега малко като зайците. Но за издържливост десетина минути знам, че се е спрял няколко пъти - усещам го. Знам кога е на края, кога може да се задържи. Има някакви случаи с които се секва по някакъв начин, но не можем да хванем тайната ... опитваме се и двамата, но не можем
Това го казвам, хем на майтап хем не, нали има една приказка, човек се учи до края на живота !