Професионални серии за коса 132

• 47 755
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
Дами ,според вас коя от двете марки е по-хубава -Алфапарф или Афоджи.

# 376
Много ви Благодаря, на афоджий съм го ползвала, много е хубав, но не ми прави така косата. Ще пробвам Марокана да видя как ще е.

# 377
Здравейте, препоръчайте ми Балсам, от който след миене косата да става (лигава). Надявам се, че ме разбрахте Blush
Не съм ползвала Марокан за обем, но маската с кафявата капачка много пъти сме я споменавали тук. с ДОБРОО Wink
Само от 1 продукт какъвто и да е дали балсам/маска обаче няма да имаш ефекта който си представяш според мен.
Освен ако не ти е третирана косата по никакъв начин.
За една поизтощена коса - поне моята - ако не сложа продукт без измиване , не става лигава.

Бях забравила един чудесен за мен балсам , защото почти не купувам такива а само маски, но Тигито .....: https://www.notino.bg/tigi/bed-head-urban-antidotes-resurrection … ena-kosa/p-84064/
е чудесен бюджетен продукт, който прави чудеса с (из)русата ми коса. Вчера го получих и веднага се възползвах, омекотена хидратирана коса, и миризмата му ми харесва. А цената му ... оещ повече Wink

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 20:25 от Casual

# 378
Косата ми е третирана, от доста време вече ползвам само профи козметика, но истината е че балсам рядко копувам, а чета тук че маската е хубаво да се запечата после с балсам. Обикнивенно завъшвам с маска, след това на мокра коса слагам арганово масло, термозащита и на суха коса пак слагам някакъв вид масло или серум. Боядисвах се преди с лакме, последния път с пермесе и ми хареса много. Не знам обаче къде бъркам, косата ми е цъфнала отново и събота ще я режа малко Cry

# 379
# 380
  • by the sea
Точно такава ми става от този балсам Biosilk Silk Therapy   и точно заради това не го ползвам Simple Smile адски ми е неприятно това чувство, някак си по-студена и лигава я усещам все едно имам змия на главата... само аз ли съм така ? Simple Smile  иначе нищо лошо за балсамчето, окей си е.

# 381
  • Стара Загора
На Меди хидратиращият балсам ми направи лигава косата за последно, много ми хареса 😉

# 382
  • София
На мен Aussie 3 minutes reconstruction и е нискобюджетен?

# 383
Agent provocateur, ето едно от клипчетата. Не съм ги записвала, но успях да намеря това
https://www.instagram.com/p/BkBYgNdhsw5/?igshid=166n471tn4tob
Дано да съм пуснала правилно линка.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 21:59 от Showbeauty

# 384
Привет! Може ли отзив за маската Дисциплин на Керастаз?

# 385
+1 за Joico,балсамът+маската правят чудеса.Ефекта мога да сравня с К водата.С тази разлика,че К водата действа само на права/изправена коса.

# 386
Рибката сериозно започва да ме изнервя! Преди десетина дни ми пристигна поръчка за стотина лева и нито една мостра вътре,а уж можеш да си избереш какво да ти пратят и отбелязано,че е изпратено. Днес тръгвам отново да поръчвам и изписва да си избера подарък,а не дава никаква опция. Не пуснах поръчката. Ще изчакам да видя дали проблема е в сайта.
Преди няколко месеца направих поръчка от Рибката на стойност 600 лв. Не получих нито една мостра.

# 387
Agent provocateur, ето едно от клипчетата. Не съм ги записвала, но успях да намеря това
https://www.instagram.com/p/BkBYgNdhsw5/?igshid=166n471tn4tob
Дано да съм пуснала правилно линка.
Много ти благодаря!
Точно с тези шампоан/балсам/оцетна манджа се мих днес! Чак такъв блясък не мисля, че докарах обаче Simple Smile

Протоколът на 1-во миене след боядисване.
Скрит текст:
1. Eprouvage Reparative Treatment Masque - по дължините преди шампоана
2. Redken Color Extend Magnetics Shampoo
3. Redken Vinegar Rinse
4. Redken Color Extend Magnetics Conditioner
(на този етап все още ми беше непонятен ужасно високия рейтинг на Ш+Б)
5. Скалп - Eprouvage reviving scalp serum
6. Корени - TIGI Bed Head Superstar Queen For A Day Spray
7. Дължини - TIGI Bed Head Small Talk 3-in-1 Thickifier
9. Термо - Kerastase Resistance Ciment Thermique - смесено с топката на Тиджи

Нaкрая не издържах и пак сложих на връхчетата от новия серум на Ланза (L'ANZA Healing Strength Neem Plant Silk Serum). Резултатът беше доста тежка и полуприлично изглеждаща коса, но и трябва още хидратация по дължините и най-вече по връхчетата. И аз да се науча как да я суша правилно с четка.

# 388
В lookfantastic има промоция на Grow Gorgeus 3 за 2 и допълнителни 10%.

# 389
Добро утро, скъпи дами!
Майка съм на 12г с много гъста коса, която е и леко чуплива в краищата. Косъмът е много дебел ,но заради чупките се заплита и започва едно брутално дърпане, което всеки път завършва с огромна топка косми в коша.
На всичко отгоре има суха кожа и от бебе ползва само медицинска козметика, в това число и шампоан та не смея да експериментирам с разни серуми за разресване или балсами, но някак трябва да и помогна.
Притеснявам се, че ще си съсипе косата, а не знам какво да я посъветвам защото никога не съм имала такива проблеми с моите два косъма.Flushed
Трябва задължително да купя подходящ гребен, а нямам представа какъв и от къде. Оставих и само една дървена четка с дървени зъбци и друго всичко отиде в коша. Тя обаче  настоява за гребен.Frowning Ще ви спестя споровете с изнервена тийнейджърка ,но положението е страшно.
Много ви моля, посъветвайте ме какво и от къде да и купя!
Много ви благодаря за отделеното време и съветите!

Общи условия

Активация на акаунт