Професионални серии за коса 132

• 47 742
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Не съм се включвала в темата, но я чета често. Поръчах си преди малко Олаплекс шампоан и ми се стори добра офертата- 44лв.
Пускам линк, ако някой харесва марката. Не рекламирам нищо, затова написах какво е и колко пари!
https://www.parfimo.bg/olaplex-bond-maintenance-no-4-shampoani-za-jeni/

# 406
  • София
Искайте си мостри от рибката. Аз винаги в коментар на поръчката пиша: искам мостра на това, това и това. Не всеки път получавам исканите, но всеки път получавам някакви. Имам даже на Лалга Ш и М.
Същото и аз. Само, че ми писна да се чувствам като просекиня.

Истината е че според мен те си пазят мострите за тях, за роднини и приятели.
Абсолютно навсякъде се дават мостри, това е нещо напълно нормално и само в държави като България трябва едва ли не "да си го прося" и да получавам злобни погледи.
Мострите са създадени с тази цел съветвам който поръчва онлайн да напише един имейл на рибката и да се оплаче хубаво.
Като никой не се оплаква кервана си върви...
Аз лично не пазарувам онлайн защото като нещо ми трябва отивам в магазина и там ми дават мостри, за съжаление не винаги имат на това което искам да пробвам на момента. Така си спестих едни 55 лева за шампоана на лалга, от който действието върху косата ми беше ужасяващо.
А за поръчка от 600 лева при цените и заплатите в България смятам че трябва да ти дадат поне 10 мостри.

Да не говоря и че в рибката трият негативните коментари под продукти защото си мислели че се пишели "уж" от нелоялна конкуренция.
Ако все пак във форума има някой от екипа на рибката, както се говореше, моля да каже тук и сега каква е тази тъпа политика с мострите?

# 407
  • София
Здравейте, купих този шампоан, дълболопочистващ:

Колко често да го използвам? И след измиване, подходящо ли е да използвам маска?

ДПШ  веднъж или два пъти в месеца в зависимост от това колко финиши и стилизиращи продукти слагаш.
И задължително маска - тези шампоани са много силно остъргващи косата тъй като целта им е да отмият всички стилизиращи продукт. Те затова отварят кутикулата като по този начин по-добре се поемат продуктите след шампоана, затова маската ще се абсорбира по-добре.

# 408
Macadamia да разбирам ли,че серума го втриваш само в корена,ако е така,как косата става жива от него.Или имаш предвид след определен период на ползване.Тея серуми на Керастаз са ми тъмна Индия.Ще взема да ги поръчам накрая.

Malika Sana най-вероятно не използвате подходящите продукти за косите си.Кой клас е нисък и кой висок,има топ продукти на много ниски цени,има и боклуци на безбожни цени.Sana не е изключено това да се дължи на задръстен скалп и много насиликонена коса

# 409
ПП. Вече съм с един огрoмен тефтер и започвам да си записвам разните му комбинации, защото преди време направих комбинация от шампоана Joico Moisture с Lanza и бях супер доволно, но сега не помня...
Аз вместо тефтер ползвам форума, най-вече за тренировки, но след като ударих дъното с косата ще пиша тук и протоколите за косата. По-бързо ми е да си извадя телефона и да си намеря мнение във форума отпреди години, отколкото да си намеря стар тефтер вкъщи.
Продължавам да чета старите теми за приспиване!

# 410
  • Варна
Не знам колко пъти съм го дъвкала с рибите тоя проблем с мострите. Факт е,че те ги купуват заедно с продуктите и затова им се свидят. Предлагала съм им да ги пуснат платени както в много чуждестранни сайтове. Или поне да зареждат травълите където ги има. Ето например новите Kérastase Genesis много ги искам,но не посмях да поръчам пълноразмерни продукти на сляпо без никакви отзиви. Поръчах травъли на двата шампоана и маската и пълноразмерен серум. Ако ми харесат ще стрелям на литри. Много си ми е удобно така поне не се затрупвам с неподходящи неща.

Макадамия много ми е интересно какво ще кажеш ако пробваш Ултимейт Рессет на Шу Grinning. Гарантирано са по-добри и от Лалга и от Ланза кератин за нашите коси.

# 411
Някой тези дни да е попадал на промо оферти за Хроноложист-М, може и Ш+М?
Тук има 20% намаление на Керастаз - https://www.kosa.bg/category/317/chronologiste-luks-podhranvane- … -obem.html?page=1

Благодаря ти. Най-накрая си поръчах шампоана на Керастас който все надничам и едно олио препоръчвано тук.

# 412
VanessaDE,нямам обяснение-само по скалпа слагам,но косата сякаш оживява.....Държи се много различно със серум и без серум.Не се шегувам -от както съм съзнателен човек само профи козметика за коса използвам,защото по душа съм си блондинка и мога да усетя всяка разлика и промяна в косата.....
Принцеске само това ми липсваше-нови мухи да ми вкарваш.....хаха-изобща няма да пренебрегна "и тази муха"....
Joy
За момента се спасих -в Нотино има само серума от серията на Шу,а от чужди сайтове рядко пазарувам Simple Smile

# 413
  • Варна
Я не се излагай Grinning. Цените на Шу в Нотино са ненормални. Grinning и не само. Тия верно много са си повярвали. Навремето литрови Алтерни купувах от там по 65-6лв....А мухи трябва да се пускат Grinning иначе ще умрем от скука.

# 414
Macadamia да разбирам ли,че серума го втриваш само в корена,ако е така,как косата става жива от него.Или имаш предвид след определен период на ползване.Тея серуми на Керастаз са ми тъмна Индия.Ще взема да ги поръчам накрая.

Malika Sana най-вероятно не използвате подходящите продукти за косите си.Кой клас е нисък и кой висок,има топ продукти на много ниски цени,има и боклуци на безбожни цени.Sana не е изключено това да се дължи на задръстен скалп и много насиликонена коса

много ти благодаря за отговора!!!! Purple Heart изгубих се в морето от информация и още търся пътя към хубавата коса! Възхищавам се на компетентността ви и на косите ви! Sparkling Heart

# 415
Не знам колко пъти съм го дъвкала с рибите тоя проблем с мострите. Факт е,че те ги купуват заедно с продуктите и затова им се свидят. Предлагала съм им да ги пуснат платени както в много чуждестранни сайтове. Или поне да зареждат травълите където ги има. Ето например новите Kérastase Genesis много ги искам,но не посмях да поръчам пълноразмерни продукти на сляпо без никакви отзиви. Поръчах травъли на двата шампоана и маската и пълноразмерен серум. Ако ми харесат ще стрелям на литри. Много си ми е удобно така поне не се затрупвам с неподходящи неща.

Макадамия много ми е интересно какво ще кажеш ако пробваш Ултимейт Рессет на Шу Grinning. Гарантирано са по-добри и от Лалга и от Ланза кератин за нашите коси.

prinzesata моля те като пробваш Genesis серията (най-вече серума) да дадеш мнение, че съм му хвърлила око откакто представиха серията. Спирам се за сега само и единствено защото нямам проблем с косопада, а целта ми е да сгъстя косата и да засиля растежа. Flowers Hibiscus

# 416
  • Варна
То и аз явно нямам косопад въпреки,че се филмирам редовно,но цялата серия е с насоченост грижа за скалпа,а аз такива не ги пропускам.  До седмица ще са при мен после ще ги коментирам. Имат още два продукта,които явно са допълнение към серията защото скоро ги открих.
 Kérastase Genesis Poudre Détox са някакви прахчета,които се смесват с шампоана и го превръщат в ДПШ.
 Kérastase Fusio-Dose Booster Genesis брустер като добре познатите ни.

# 417
Не съм се включвала в темата, но я чета често. Поръчах си преди малко Олаплекс шампоан и ми се стори добра офертата- 44лв.
Пускам линк, ако някой харесва марката. Не рекламирам нищо, затова написах какво е и колко пари!
https://www.parfimo.bg/olaplex-bond-maintenance-no-4-shampoani-za-jeni/
Когато започнах да ползвам Олаплекс преди година,когато се прибирах в Бг, си взимах от този сайт и се сещам сега ,че пускат и доста ниски  цени понякога.
Не знам дали аз така улучих,но качеството на продуктите не беше същото и съответно и на косата не ми се отразиха така ,както по принцип си ги ползвам в Англия😄
Та в този ред на мисли,цената определя и качеството🙂
Не казвам ,че са фалшиви или неоригинални,защото само с Олаплекса имам опит🤗

# 418
Онзи ден с поръчка за почти 260 лв(257 да сме точни) не ми дадоха мостра.Не съм за мострата,аз пари за козметика си харча и без мостри.Ама не се привличат клиенти така,тъпо е.Бях избрала Лакме за пърхот някаква мостра,и не я пратиха.Да си ги таксуват ако искат,но да ги дават тия мостри.

# 419
  • Велико Търново
Да доналея и аз масло в огъня Wink - 75 лв. за ампули на Керастаз дадох, един накрайник не са ми сложили. Не е за сефте, и по 15 бр.съм купувала - все същото. Имам един и си го пазя като очите Wink
И да не е само оплакване, да не остана по-назад, и аз поръчах крема Ми аманте - чудех се дали да не подновя отново серума за цъфтящи краища на Маракеш, но реших да пробвам нещо ново, ще видим как ще го понесе тънкия ми косъм.

Общи условия

Активация на акаунт