Професионални серии за коса 132

• 47 688
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Искрица  анти фриз caviar е най-хидратиращата от всички хайверени Алтерни при мен. Сега ме присети,че отлежава в шкафа :grinning.

А за подобряването на Еластисайзъра-пробвано е Grinning. Когато положението е много зле/примерно след две седмици пържене на Гръцкото море/ съм му слагала ЯЧРМ и мароканско. Ефектът е Уау,но на наистина опържена коса въпреки всички защити и то с екстрийм. Отдавна не съм го правила обаче предното и това лято му хванах цаката на опазването на чумата. Омазана с кокос и отгоре с Ланза за плажни къдрици и смотана на кок.

# 526
Двустъпковия на Афоджий, плюс протеиновия ш, плюс еластисайзър.
Лесно е - първо миеш с протеиновия ш, правиш реконструктора със сешоар,отмиваш,слагаш еластисайзър ,стоиш така и после отмиваш пак.
T.e. протеинов шампоан + протеинова терапия + хидратираща маска (еластисайзърът го ползваш като хидратираща маска?)

А скоро четох една стара тема, където част от девойките споделяха, че нямат кой-знае какъв или никакъв ефект от еластисайзъра и се чудех дали някоя от тях не опита да го "обогати" с масла? И пак като преуош?
Да,като маска,поради липса на хидратиращия бласам в ЗР.Тогава ми беше препоръчан еластисайзъра и то точно в този ред с тези продукти от мис Нели,ако не се лъжа.Не си спомням,честно.С много момичета сме си писали лс за коси и продукти и не съм сигурна.

# 527
  • София
Здравейте момичета!
Може ли да ми препоръчате продукти за изгоряла коса след химическо къдрене?
Благодаря!

Двустъпковия на Афоджий,плюс протеиновия ш,плюс еластисайзър.
Лесно е - първо миеш с протеиновия ш,правиш реконструктора със сешоар,отмиваш,слагаш еластисайзър ,стоиш така и после отмиваш пак.

Бухали и Сови, много ти БЛАГОДАРЯ!   Flowers Four Leaf Clover

# 528
Принцеса, това кокосово масло не ти ли пържи косата?
Аз навремето си омазвах тялото с него, за да хващам тен и буквално ставаше пържене на плажа. Съмнявам се ефектът да е по-различен върху косата.

# 529
  • Варна
Хич не се пържи завалийкат-вервай ми Grinning Отгоре пръскам обилно серумът на ланза,а той е с всички възможни защити Stuck Out Tongue Winking Eye

# 530
А пробвала ли си само с маслото?

# 531
Какво мислите за серията Аура ботаника на Керастаз? Не съм забелязала да се споменава скоро. За какви коси е подходяща?

# 532
Според мен Аура ботаника е за сравнително здрави коси /като моята Innocent/, но не съм я пробвала. Yellow Heart

# 533
Какво мислите за серията Аура ботаника на Керастаз? Не съм забелязала да се споменава скоро. За какви коси е подходяща?
Снощи мих косата си с шампоана. Всъщност само него съм ползвала от серията, но няма някакво силно изразено действие според мен.
В никакъв случай не е лош, измива добре, доста се пени, ароматът е на борова горичка Simple Smile
Оставя усещане за лекота и добре измита коса. Предполагам, че за тънки или бързоомазняващи се коси ще е супер. Моята си е нормална, без особени изисквания в момента.

P.S. И както каза krystal, естествена е.

# 534
Препоръчайте ми термозащите,да е наистина много добра.Свършва ми цимент термика,който не го гаресвам особено.Днес използвах дрогериен продукт и ми хареса повече от цимента.Обаче много държа да е под формата на спрей.
Т.е. термозащита,качествена,спрей форма.

# 535
# 536
Моля за съвет. На последното миене бях омазала косата в масла, по дължините реших да сложа карите, за което съжалявам. Отмих с зеления Fusio Scrub един път, но ми се стори че остана още масло по дължините и сложих още един път. Завърших с балсам Extentioniste и после термото. Косата стана много обемна, но дължините (горния третиран пласт) са изпръхнали и леко пресушени... Дилемата е какво да правя на следващото миене? С масла ли да мажа, еластайзър ли да сложа, иска ми се да пробвам ш Лалга и ампулата, но ме притеснява да не се прецака нещо. Помагайте.... Sleepy

# 537
Моята коса от ампулата стана на топка-такова скърцане беше-пооскубах се сериозно......на мен не ми допада-вероятно е за мега-третирани коси-до следващо миене си бях накаква заплетена-по принцип мия на 4 дена,но тогава я измих на втория-опита ми с ампулата Лалга е мега лош.....

# 538
Здравейте, момичета. Бихте ли ми споделили коя точно маска на Керастаз прави косата най-мека и лигава. Имам изрусена коса с дебел и твърд косъм, суша с четка и сешоар. Аз съм най-доволна от extensioniste, ползвала съм и други - chronologiste, blond absolu и разбира се therapiste, но не съм доволна. Шампоани имам също Мажистрал и Дисциплин. На следващия ден след измиване вече е ужасно твърда в краищата. Използвам също нектара и олиото с роза.

# 539
термозащита,качествена,спрей форма.
tigi s-factor flat iron shine spray е страхотен продукт, ако го намериш все още някъде, май са го спрели от производство.

Orchid Олио Релакс маската ми правеше косата такава. https://www.arlen.bg/product/8099/intenzivno-izglazhdashta-maska … masque-200ml.html

Май и двата продукта вече ги няма на пазара, или са сменени имената им. Sad

Общи условия

Активация на акаунт