Професионални серии за коса 132

• 47 766
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Принцеска, благодаря! Косата ми много се къса, ще следвам твоят съвет. Хич не ме притеснява миризмата на терапията Ланза. Ето ми косата след днешното измиване. Разхвърчана е, но не ми се гори с преса и обмислям да си направя кератиново изправяне.
Скрит текст:

# 571
Екстра ти е косата и без изправяне Wink я ела ме виж мен какъв гръмнал бойлер съм.

# 572
  • Варна
Adisun въобще нямаш нужда от преса Heart страхотен цвят!  Не ми се мисли какъв тормоз понася горката коса при поддръжката му.......

# 573
Някой с нов Ш Лалга  - 250мл. може ли да каже до къде е пълен?
Търся препоръка за продукт за късаща се на врата къса, руса, къдрава коса?

# 574
Някой с нов Ш Лалга  - 250мл. може ли да каже до къде е пълен?
Търся препоръка за продукт за късаща се на врата къса, руса, къдрава коса?

Моят е 100 и онзи ден питах същото, после се върнах до ЗР и там ми отвориха всички малки и големи шампоани да ми покажат че всички са пълни до едно ниво, т.е. :

Скрит текст:

Било заради дизайна на опаковката...

# 575
  • Варна
До там са всичките-обсъждано е нееднократно.

# 576
  • София
Някой поръчвал ли е от този сайт : https://www.brasty.bg
Чудно ми е, тъй като цените има са доста ниски....Дали са истински ?

# 577
  • Варна
Дават доставка седмица,което ще да рече,че складът не е в БГ. Ценита са като в Германия-нищо неземно. Ланза кератин шампоана и олиото са на супер цена както и литровите Алтерни. Рязко ме засърбяха ръцете ама ще пасувам,че се олях тоя месец....пак,а сме само 5-ти Grinning.

# 578
  • София
Хареса ми цената на хидратиращата маска на L’ANZA - 30лв е при тях. за сравнение в ЗР е 40лв...10лв си е разлика.
Както и шампоана на  Alterna Caviar Bond Repair пак разликата е значителна : 41лв а в ЗР - 77лв.
Фрапираща разлика и за това се чудя да рискувам ли ...

# 579
  • Варна
До скоро хидратиращата ланза беше 12 евро в кокопанда за алтерна съм пас преди две години взех литрови от Нотино по 65-6лв. тъй,че цените не са чак невиждани.

# 580
Момичета, можете ли да ми кажете шампоанът Grow Gorgeous Intense дали е по-скоро хидратиращ или по-скоро протеинов. За маската и балсама ги усещам като протеин повече, четох състава и на шампоана, но не мога да се ориентирам.

# 581
Протоколът на 3-то миене след боядисване.
PS Joico Color K-Pak  - базираното миене беше много сполучливо. Да го повторя!
Скрит текст:
1. Macadamia Deep Repair mask - като преоуш
2. Pureology FULLFYL SHAMPOO
3. Pureology FULLFYL Conditioner -серията е за боядисаната, тънка коса.
"Pureology Fullfyl hair thickening sulfate-free shampoo and conditioner raise the volume on fine hair with concentrated formulas that plump strands with texture and tons of body."
4. Macadamia Oil Healing Spray - на крайчетата
5. Goldwell Kerasilk Repower Volume Plumping Cream - по дължините, има термозащита
6. Goldwell Kerasilk Control Smoothing Fluid - по крайчетата, има термозащитa

PS СЛедващият път да пробвам хидратиращата маска да е след шампоана... Макадамията дойде малко тежка, но пък косата е ОК за гладка и прибрана опашка/кок.

# 582
Дори в brasty.de (а и в notino.de) някои неща са още по-евтини, отколкото в brasty.bg, и notino.bg,  други - по-скъпи, трябва да се следи.

# 583
Изпробвах възстановяваща маска за плътна коса на Paul Mitchell и съм изключително приятно изненадана.  След шампоана (който също ми допадна), искам да изпробвам и други неща. Заинтригувана съм от марката, но съм експериментирала само с тези два продукта.
Интересен ми се вижда комплект, който е шампоан и балсам с термозащита за всеки тип коса. Ето този: https://www.arlen.bg/product/8827/komplekt-s-termozashtita-za-vs … -duo-2h272ml.html
Заглеждам и подхранващото масло, което също изкушава.

Моля за споделен опит, ако някой ги е пробвал. Както и всичко, което си заслужава внимание.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт