Професионални серии за коса 132

• 47 794
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
Тъкмо минавах да ви питам какво ви е мнението за шампоана и балсама са силна хидратация, а те ги и намалили.. За моя твърд косъм, навярно няма да загубя много обем, а ще приглади и омекоти косата? Отзивите звучат добре.

# 601
Момичета имаше един серум, на който пишеше че спестява времето за сушене на косата с 50%. Някой ако е ползвал такова нещо да каже какво беше, бях го запаметила на скрийншот да го поръчам, но съм го изтрила Confused

# 602
Това го има в описанието на серума Ланза нийм плент, както и на олиото Ланза.

# 603
  • София
Цитат
Еха, това си е наистина изкусително. Серумът по някакъв начин омазнява ли?

При мен серумът на Епруваж омазнява значително, дори при ползване на половината количество от предписаното. Косата ми е фина, склонна към сухота, скалпът - по-скоро сух. Мия обикновено 2 пъти седмично.
Единсвеният приемлив начин да ползвам серума е преди същинското миене.
Скрит текст:
Еднократно шампониране  с малко количество  само в коренете. Плакнене и подсушаване. Нанасям серума по скалпа, а еластисайзер по дължините, шапка, тюрбан и след 2-3 часа започвам същинското миене. Друг е въпросът дали тези 2-3 часа са достатъчни за действието на серума.

# 604
Здравейте, някой ползвал ли е шампоана и балсама Olaplex? За каква коса са и правят ли наистина тези чудеса, които обещават (да възстановяват връзките на увредената коса)? Също и серума Olaplex №3 ако сте ползвали какви са ви впечатленията.

# 605
Момичета имаше един серум, на който пишеше че спестява времето за сушене на косата с 50%. Някой ако е ползвал такова нещо да каже какво беше, бях го запаметила на скрийншот да го поръчам, но съм го изтрила Confused
Това го има в описанието на серума Ланза нийм плент, както и на олиото Ланза.
Точно!

В много други серуми съм го чела, вкл. в много популярния Paul Mitchell Super Skinny Serum.
https://www.paulmitchell.com/paul-mitchell/smoothing/super-skinny-serum/
Изобщо всички продукти, които са на силиконово-маслена основа и "запечатват" способстват за по-бързото изсушаване на косата.

И още няколко примера за такива продукти:
https://www.womenshealthmag.com/uk/beauty/hair/a707590/dry-hair-quickly/
https://www.instyle.com/news/blow-dry-accelerator-sprays

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 14:15 от Agent Provocateur

# 606
Оплаквах се от Ланза сериите и олиата, но луксозната серия на SHOW Beauty е още по-зле. Laughing Стъклена тежка и неудобна кутия за маска, неприятна миризма и на двете (ш+м)... Никакво луксозно действие нито на шампоана, който утежнява още на следващия ден, а се усеща силно протеинов и заплитащ при миене, нито на маската - която не подхранва и не хидратира, просто нищо не прави след шампоана. Чувството при измиване на маската е все едно имате медена каша залепена на косата си и след изплакване косата остава една премита и гола някак си, нито омекотява, нито заглажда, нито дава плътност, нито оправя заплитането след ужасния шампоан... Абе с една дума серията е "гола вода", а съм с неизтощена и тънка коса. Пари на вятъра са за мен лично... Rolling Eyes

# 607
Леле как ги нахрани Grinning
След такова описание нищо тяхно няма да си взема Grinning

# 608
Леле как ги нахрани Grinning
След такова описание нищо тяхно няма да си взема Grinning

Ами логично е при такава висока цена да очаквам да има някакъв ефект. Ефекта при мен е по-зле ако се измия с дрогерийна евтина козметика. Аман от скъпи и прехвалени серии, които обаче не вършат нищо... Кой има нужда от това?Grinning

# 609
  • Варна
Лунна Heart за теб съм се убедила през годините,че си частен случай Grinning много специален. Кои Ш и М така оплю? Рипеър или хидратиращите? Имам само шампоана им за обем и за мен е разкошен протеин. Ароматът е супер за моя нос,а знаете,че на тема аромати съм ужасен каприз. Не понасям тия на марокан,макадамия, за терапията ланза кератин да не говорим Grinning.

# 610
lunna pateka,
доста крайно изказване за SHOW beauty. Така и не става ясно коя точно "луксозна серия" става обект на такава критика.
Марката имат три шампоана и две маски, тъй като се споменава хидратиращата от тях, предполагам, че става въпрос за шампоана за суха коса. Той е един от най-добрите хидратиращи изобщо и в никакъв случай не може да се сравни с протеинов.

Не зная какво е "луксозно действие", но продуктите не са толкова скъпи, а и си струва да се пробват, особено и когато има намаление (както е в момента).

# 611
Хидратиращите, които обаче не са никак хидратиращи...Grinning

prinzesata, знаеш аз от дълго време пробвам какво ли не и имам доста база за сравнение вече. Освен това моята коса и скалп са много чувствителни и неподходащи продукти никак не им се нравят... Миризмата е субективна вярно е, но друго е да ти замирише на приятен нежен аромат, друго на тежка мъжка или химична миризма. Значи душ гела ми за тяло мирише 300 пъти по-хубаво от повечето продукти за коса... Ами съжалявам, но няма да ги повторя.. Joy

# 612
  • София
Здравейте, предстои ми изветляване на корена с блондор и мисля че в някоя от по старите теми бях чела че слагате ЯЧРМ в корена преди боя. Исках да попитам това променя ли времето на престой и колко обилно трябва да се намажа, от чечерта а боята да е на сутринта ли?
Мерси предварително

# 613
  • Варна
Ако ще го правиш в салон предупреждавам,че много мрънкане ще ти чуят ушите Grinning. Според фризьорките омазването с масла пречело на работата им. Това е една от причините да се боядисвам сама.
  Блондор не ползвам,но ползвам изсветляващи бои с корав оксидант. Мажа скалпа вечер и биядисвам на другата сутрин. Не влияе на действието на боята.

# 614
Моята фризьорка категорично отказва да ме прави с Вела Колестон и масла. Направо  ми се подиграва за това запитване преди години.
Толкова добър колорист е, че ме прави както реши, без да и се меся. В нас абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт