Професионални серии за коса 132

• 47 794
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ако ще го правиш в салон предупреждавам,че много мрънкане ще ти чуят ушите Grinning. Според фризьорките омазването с масла пречело на работата им. Това е една от причините да се боядисвам сама.
  Блондор не ползвам,но ползвам изсветляващи бои с корав оксидант. Мажа скалпа вечер и биядисвам на другата сутрин. Не влияе на действието на боята.
Мерси за отговора, аз вече се отказах от бои - писна ми да съм с корен като кума лиса Joy
По добре блондор и по нисък оксидант и това е

# 616
Не зная какво е "луксозно действие", но продуктите не са толкова скъпи, а и си струва да се пробват, особено и когато има намаление (както е в момента).
Не знам какво разбираш под "евтино",но 30 Евро си е цена за шампоан.Само като им видя опаковката и ми светва червената лампа.В изчанчените опаковки обикновено се крие откровен ментарлак.Само погледни състава Rolling Eyes
Скрит текст:
Aqua ( Water/Eau), Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Cocamidopropylamine Oxide, Parfum (Fragrance), Sodium Myristoyl Glutamate, C12-14 Pareth-12, Peg-90 Glyceryl Isostearate, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Polyquaternium-70, Glycerin, Polyacrylamidopropyltrimonium Chloride, Panthenyl Hydroxypropyl Steardimonium Chloride, Chlorphenesin, Polyquaternium-47, Dipropylene Glycol, Sodium Benzoate, Butyrospermum Parkii Butter Extract (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract), Laureth-2, Synthetic Fluorphlogopite, Hydrolyzed Soy Protein, Benzoic Acid, Citronellol, Linalool, Geraniol, Phenoxyethanol, Tuber Aestivum Extract, Tin Oxide, Potassium Sorbate, Caviar Extract, Ethylhexylglycerin, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 19140 (Yellow 5), Ci 14700 (Red 4), Ci 60730 (Ext. Violet 2)

# 617
VanessaDE,
Никъде не споменавам думата “евтино” и не разбирам защо е поставена като цитат в дискусията.
Всеки решава каква цена и за какво е склонен да заплати.
Благодаря за подробната информация за състава. Запозната съм с него, както и с ефекта (върху собствената си коса) на всеки един от шампоаните на марката.

# 618
Ванеса, благодаря за състава. Определено си е чиста химия в луксозно шише. Нещо, което няма да се навия да пробвам.
Видяхте ли, че Ико са пуснали скраб за скалп. Какво мислите за него. Аз заглеждам кафевия за обем Innocent

# 619
Viktoriai и VanessaDE, бихте ли споделили кои шампоани и маски ползвате с превес на натурални съставки моля!

# 620
Така аз понеже все чета и питам хаха реших да напиша и моя отзив. Поръчах си от намалението на коса.бг шампоана на Kerastase Bain Divalent и препоръчаното ми преди време олио Oright Purple Rose. Искам да ви благодаря на всички който сте ми отговаряли до сега на въпросите.Вчера ги пробвах и двата продукта и някак наистина косата ми е по мека и жилава. Дори сега съжаявам,че не поръчах по-голямата разфасовка от олиото,но ще я дебна за друга поръчка.От коса ми пратиха 3 ваучера за отсъпка така,че все ще успея пак да поръчам. Загледах се като цяло в серията на Oright Purple Rose дали си струва да си закупя цялата?

# 621
  • Варна
Опаковките на Шоу въобще не са изчанчени.Изчанчени са тия на лалга ама всяка от нас си напълни банята с тях Grinning  и псува всеки път като и се наложи да стиска ампулата Grinning
Красиви са и супер удобни. Не ми се мисли обаче ако ги издрънча на терикота в банята какво ще се случи Grinning. Казвате химия били-те пък щото другите високи марки са само цветя и рози Grinning.
На Лунна и вярвам. При нея повечето харесвани продукти реагират необичайно.
 И понеже стана въпрос за чистата химия....Всички сме ползвали по нещо от Ливинг пруф/голяма мания беше по едно време/ и повечето ги харесвахме. А те са си баш чиста химия. Всички залагат на химията,а естествените неща са обикновено в края на състава. Ако искате да присъстват лъжица обичано и харесвано чисто масло в шампоана и сте вие Grinning. Така и съвестта ви ще е спокойна,че сте облагородили химията.
 Снощи сътворих на главата си един облагороден химичен компот Grinning. Маслен микс от ЕМУ,облепиха,марула и розмарин по скалпа за 2ч. Постоях 2ч. навлажних и нанесох скалп детокса на ГГ върху него и Еластисайзър с нар по дължините. Спах така и псувах нощес защото ми беше студено на кратуната Grinning. Определено няма да повторя. След малко ще влизам да го измия и се чудя с какво.

# 622
  • Варна
Някой с отзиви за издръжливост и сваляне на белеща база Neess?

# 623
Опаковките на Шоу въобще не са изчанчени.Изчанчени са тия на лалга ама всяка от нас си напълни банята с тях Grinning  и псува всеки път като и се наложи да стиска ампулата Grinning
Красиви са и супер удобни. Не ми се мисли обаче ако ги издрънча на терикота в банята какво ще се случи Grinning. Казвате химия били-те пък щото другите високи марки са само цветя и рози Grinning.
На Лунна и вярвам. При нея повечето харесвани продукти реагират необичайно.
 И понеже стана въпрос за чистата химия....Всички сме ползвали по нещо от Ливинг пруф/голяма мания беше по едно време/ и повечето ги харесвахме. А те са си баш чиста химия. Всички залагат на химията,а естествените неща са обикновено в края на състава. Ако искате да присъстват лъжица обичано и харесвано чисто масло в шампоана и сте вие Grinning. Така и съвестта ви ще е спокойна,че сте облагородили химията.
 Снощи сътворих на главата си един облагороден химичен компот Grinning. Маслен микс от ЕМУ,облепиха,марула и розмарин по скалпа за 2ч. Постоях 2ч. навлажних и нанесох скалп детокса на ГГ върху него и Еластисайзър с нар по дължините. Спах така и псувах нощес защото ми беше студено на кратуната Grinning. Определено няма да повторя. След малко ще влизам да го измия и се чудя с какво.
Принцеса,какво е това масло ЕМУ?За първи път го чувам .

# 624
  • Велико Търново
Не съм принцеската, но разгледай тук - http://www.emuoilbg.com/

# 625
Аз не отричам напълно химията, няма как без нея, но търся продукти с възможно по-малко такава или по-малко агресивна. Изключение са Керастаз. Иначе за пример беше помолил някой - продукти на JMO, Grow Gorgeous, в  нещата на Ланза има също много хубави съставки. Има и други, но на първо четене това ми идва Simple Smile

# 626
Значи хидратиращия шампоан на Show се води безсулфатен (така пише на бутилката), а вижте първите няколко съставки започват със Сулфат.... Аз не разбирам от химични съставки, но това не са ли именно сулфати? Както и да е... Един човек тук да се "напъва", че шампоана е изгоден като цена и хубав като действие и състав, за мен това не е показател... Аз купих, пробвах вече няколко пъти, комбинирах с други продукти и изказвам мое лично мнение. Който иска да харчи луди пари за това подобие на луксозна серия, си е негова работа. При толкова по-евтини и по-работещи продукти, които се споменават в темата, не бих препоръчала и не бих купила отново нищо от тази марка. Ако бях прочела преди да купя подробно описание как действат тези ш+м, никога нямаше да се набутам... Нали уж сме се събрали тук да си помагаме, а не само да хвалим определени серии и продукти.
Всички вече знаем недостатъците на шампоаните на Керастаз, но въпреки това ако се ползват разумно, те все пак вършат нещо в дългосрочен план. За маските им не коментирам, никога не оставам без тях.. Но серии, които се опитват да се наложат на пазара с никакъв състав и реално действие, не мога да ги толерирам... Трябва да ме спечелят с нещо като клиент, нищо че са на висока цена, аз пак ще ги купувам... В противен случай ще ги оплювам и никой не може да ме спре...Grinning
Споменах Керастаз като по-известни, иначе имам много други любими марки, например Лореал е една от тях....

# 627
Аня,не се пали,в поста ми няма агресия или нападки.Няма да се въвличам в безпредметни спорове,просто исках да отбележа,че цената не съответства на състава,по-скоро се плаща за марка и опаковка.
Не съм казала,че отричам химията,напротив.Съставът на споменатата Лалга и този на Шоу нямат нищо общо,като този на Лалга е в пъти по-добър,поне за мен, и въпреки това не бих ги купила отново скоро.
Adisun не ползвам продукти с изцяло натурален състав,но гледам да има повече масла,протеини,овлажняващи алкохоли също са възможни...Харесвам Lanza,Joico,Kerastase. Lalga, сама по себе си е добра серия,но определено не е за моята коса към момента,това обаче не значи,че не е добра за теб.GG също не са лоши продукти,но са малко капризни,не пасват на всяка коса.Schwarzkopf и Alfaparf имат много добри бюджетни продукти,скандинавските Bynoor и Simsensitiv са с доста добър състав.Lee Stafford също не са лоши и са бюджетни.
Loreal и Wella от години не ползвам в къщи,в салоните ме мият с тях и не виждам смисъл да ги купувам на този етап,особено Wella.

# 628
Честно казано за мен са по-важни и полезни критичните отзиви, отколкото положителните и подкрепям напълно lunna pateka и VanessaDe.
Суперлативи ако искам да чета, ще вляза да гледам коментарите в сайта на рибата, там вече знаем, че само такива се оставят. Само че какво правим когато се изръсим със 100 лв за продукти, за които очакваме много, а вероятността да се разочароваме е голяма. Лично на мен това не ми пречи пак да си ги купя, но поне ще имам предвид и лошите отзиви.
Темата за пореден път заприличва на безполезно рекламно поле, където някой се мъчи да си прави евтин маркетинг, а не на място, където можеш да получиш адекватен отзив. За жалост.

# 629
Всъщност Disodium Laureth Sulfosuccinate и Sodium Lauryl Sulfoacetate присъстват в много безсулфатни шампоани и макар имената им да са малко подвеждащи, не се водят сулфати (сулфатите обикновено завършват на sulfate). Тези съставки пак са разпенващи агенти, но много по-нежни към кожата и косата и не ги изсушават. Вторият даже се извлича от кокосово масло.
Иначе и аз се чудих много на Show, но не съм виждала много отзиви за марката, така че мнението за ефекта им ми беше полезно определено. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт