Професионални серии за коса 132

• 47 813
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
Bonitta22, именно реалните критични коментари са много по-важни в тази тема. Ние сме потребители, а не производители или продавачи, само да рекламираме продуктите.
Хиляди пъти съм писала, че някои шампоани дразнят скалпа ми, с цел да предпазя и други с чувствителен скалп като моя. Предупреждавам за неприятна и тежка миризма, защото има хора чувствителни и към това. Също така когато една серия не е чиста хидратация, а се усеща протеин, не може да я препоръчаш на човек, чиято коса не понася никакви протеини. Иначе после ще има недоволни от сухи и сламени коси. Маска, която е слаба и водниста, не може да я препопъчаш на силно третирана коса, която въобще няма да я усети или шампоан за силно изтощени коси да препоръчаш на нетретирана коса, които още на другата сутрин ще утежни скалпа и ще направи косата да изглежда немита.
Аз за това винаги пиша каква ми е косата и ако някой има подобна да го има в предвид при избор на продукти. Не винаги скъпото е най-качествено и най-хубаво, не веднъж съм се убеждавала в това...Grinning

Butterfly90, кои са всъщност Show? Къде са известни, къде се произвеждат, кои са им феновете? На шишето пише Ирландия, произведени обаче в Англия или не знам си къде... Име ли са на пазара и от коя година? Въобще въпроси, въпроси....

# 631
Аз искам да изкажа разочарованието си от шампоана Епруваж за обем-имах мостра на него и след като я ползвах бях повече от възхитена. С такова нетърпение си взех цяла опаковка шампоан, който като действие се оказа нищо общо с мострата. Не знам дали си въобразявам или наистина е така, но доста се разочаровах, а му възлагах големи надежди. Също съм с претенциозен скалп и тъкмо си мислех, че съм намерила “моя” шампоан, но уви.
Сега имам и един на Медисютикълс (не съм ползвала нищо на марката), ако и с него е така, вече не знам какъв шампоан да търся за тая моя коса!

# 632
Още когато се бях регистрирала в темата бях споделила мнение за маската на Show(хидратиращата). Хареса ми като действие.
Тази марка е създадена от милиардерската щерка на пилот от Формула 1 - Тамара Екълстоун. Доста богата и според мен е "създала" този бранд просто за да има с  какво да се занимава  и все пак и нейното име да  се свързва с нещо.
Луксозна марка е да, но няма как, те такива са  продуктите правени от толкова богати  личности 😀

Малко инфо за марката:
Основана от Креативния директор Тамара Екълстоун през март 2013 г., SHOW Beauty е снизходителна колекция от продукти, вариращи от маски за коса, до аромати за коса и луксозни шампоани, балсами и обемни спрейове. SHOW Beauty се радва на първокласна дистрибуция в най-луксозните универсални магазини и търговци по целия свят. Нашата гама за грижа за косата притежава печеливши титли с 4 национални награди за красота на Harper's Bazaar, Marie Claire, Tatler и Glamour, както и SHOW Dry, нашите луксозни салони за грижа за косата печелят удар сух бар на годината 2017 на наградите в Лондон Hair & Beauty

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 13:58 от Showbeauty

# 633
Момичета, извинявам се за глупавият въпрос, който ще последва, но от доста време ми се върти в главата.
Косата ми винаги е била ужасно права, лъскъв и гладък косъм (като не е третирана). При положение че от година и половина не я третирам почти и се грижа много за нея, редовно си намирам къдрави, твърди и леко грапави косъмчета измежду нормалната коса. Странното е, че от корена до върха са къдрави. Прилагам и снимка по-долу, дано се вижда достатъчно ясно.
На какво би могло да се дължи това? Hushed

Скрит текст:

# 634
Ясно, поредната марка, разчитаща на много наляти пари за реклама и името на тати Simple Smile
Никой не създава марка “просто така”, а когато имаш много средства, за да я реализираш и рекламираш, не е особено трудно да й сложиш и високата цена, както и да й купиш “титлите” и конкурсите.
Няма лошо, всъщност, стига ефектът от продуктите наистина да е уау и да носи това, което обещава. Ако резултатите не отговарят на очакванията, всичко останало е без значение.

# 635
То парите на тати ще отворят производството и салоните, обаче ако не се докажат като качество, много бързо ще фалират. Дайте снимка да видим косата на откривателката, тя ще е доказателството за качеството на продуктите й. Стига разбира се да ползва тях, а не по-добри чужди продукти на пазара...
Тя и Ливинг прууф е марка на актриса, ама нейната коса никак не ме впечатлява като реклама. Иначе ЛП имат хубави неща, не всички разбира се, но не ме хванаха като редовен купувач...Grinning

# 636
Peach Honey  и в моята коса има такива. Косъмът е по-груб от останалите, неравен е и имам чувството, че цветът е по-тъмен от на останалата коса. Както казваш, от корена започват. До сега никой не може да ми каже защо така.

# 637
lunna pateka, купувала ли си нещо на ливинг прууф скоро? Аз се опитвах допреди седмица да ги намеря, но ударих на камък, нито Златна рибка, нито Нотино.  Sad
Netflix, и аз съм така. Много е тежко положението. Сега съм си взела на Филип Кингсли за обем + някакъв спрей за обем пак на Филип Кингсли. Като го ползвам, ще споделя мнение.

# 638
Тя и Ливинг прууф е марка на актриса, ама нейната коса никак не ме впечатлява като реклама. Иначе ЛП имат хубави неща, не всички разбира се, но не ме хванаха като редовен купувач...Grinning
Toва не е съвсем така. Ливинг прууф е основана от професор от МИТ (Масачусетския Технологичен Институт), а Дженифър Анистън беше инвеститор във и spokesperson на марката, след това ги купиха UNILEVER и тя прекрати всякакви бизнес взаимоотношения с бранда.
(Unilever is a British-Dutch transnational consumer goods company co-headquartered in London, England, and Rotterdam, Netherlands. Its products include food, energy drink, ice cream and beverages, cleaning agents, beauty products, and personal care products. It is Europe’s seventh most valuable company.)
Ще си попълня протокола след малко...
4-то миене след боядисване (май). Комбинацията (май) ще е много добра.
Скрит текст:
1. ALTERNA Infinite Color Hold Shampoo
2. Redken Chemistry Shot Phase Color Extend
3. Redken Chemistry Phix 3.5
4. ALTERNA Infinite Color Hold Conditioner
5. Alterna CAVIAR Densifying Leave-In Root Treatment
6. Alterna CAVIAR  Multiplying Volume Styling Mist
7. Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Protective Oil
8. Kerastase Ciment Thermique

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 14:14 от Agent Provocateur

# 639
lunna pateka, купувала ли си нещо на ливинг прууф скоро? Аз се опитвах допреди седмица да ги намеря, но ударих на камък, нито Златна рибка, нито Нотино.  Sad
Netflix, и аз съм така. Много е тежко положението. Сега съм си взела на Филип Кингсли за обем + някакъв спрей за обем пак на Филип Кингсли. Като го ползвам, ще споделя мнение.

Аз ЛП не поръчвам от БГ, не всеки сайт продава марката. Последно взех шампоана Фул и един финиш-крем нещо 5 в 1 му беше името... Шампона и въобще серията Фул от всичко пробвано преди от марката най ми допадна, балсама ми идва малко слаб и за сега взех само шампоана. Този шампоан ми е като лек ежедневен шампоан, които мога да ползвам с всяка маска. Само миризмата на мъжки крем за бръснене или нещо подобно не ми харесва, но тя е лека и бързо се губи в косата... Финиша никак не ми допадна, един лепкав ми стоеше, но след сешоар се оправяше чувството. Изразходих го с мъка и не бих купила пак, протеинов някакъв ми идваше и не ми омекотява както на мен ми се иска..Grinning

Еее, то ясно че Дженифър няма как да измисли състава на продуктите, но доколкото си спомням идеята беше да не се замърсява бързо и лесно косата, такава молекула ала-бала... Както и да е, няма реално този ефект....Joy

# 640
Искам да ви покажа, каква голяма разлика имам във вида на косата в две последователни измивания. Първата е от днес с Еластисайзър philip kingsley + шампоан Лалага + маска Лалага, олиото на Show и Нектар термик, а втората шампоан Рефлекшън Керастаз + маска show sublime repair treatment mask + Maroccanoil олио + Нектар термик. Сушена е и двата пъти само с сешоар без четки и т.н.

Скрит текст:

Маската на Show много ми хареса, за първо тестване ми е аналогична като ефект с тази на Лалага и състава и не е лош, заради вас го четох. Grinning

# 641
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Лявата снимка ми допада повече.

# 642
Е тя е от днес и аз това се опитвам да покажа, колко по-подредена и пригладена е само от продукти. Без преса, четки и т.н.

# 643
Кое точно ти хареса в маската на Show,косата изглежда много суха, а след Maroccanoil би следвало да е по-сочничка ми се струва...Rolling Eyes
Ако не се лъжа,шампоанът е хидратиращ или поне с превес на хидратация(не съм сигурна),а маската си е протеинова като я гледам

# 644
С Лалга косата е по-добре, на дясната снимка стои суха и матова сякаш (може да е от светлината). Но ако е мита с розовия ш. Керастаз той е худратиращ, а маската е Repair или най-вероятно протеинова. Това не е добрата последователност - след хидратиращ ш.да се ползва протеинова маска.
Между другото в хидр.серия Show има соев протеин и хайверен екстракт, който действа също протеиново. Така че серията не е чиста хидратация, има някакви масла, но в края на състава...

Общи условия

Активация на акаунт